• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik (boş gebelik)

Elseko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
225
111
53
32
Merhabalar. İlk beta değerim 20.5 iken 2 gün sonra 14.8 oldu. Bunun sebebi nedir. Adet olmadım henüz olacakmış gibi ara ara kramp sancı çekiyorum. Benzer durum yaşayanlar paylaşırlarsa sevinirim

Merhabalar. İlk beta değerim 20.5 iken 2 gün sonra 14.8 oldu. Bunun sebebi nedir. Adet olmadım henüz olacakmış gibi ara ara kramp sancı çekiyorum. Benzer durum yaşayanlar paylaşırlarsa sevinirim
Kac gun arayla kan verdin canm

Kimyasal gebelik aslında spermin döllendiği ve yumurtlamanın olduğunu gösterir diye bir açıklama dinledim ünlü bir doktordan. Fakat madem her şey yolunda gibi neden embriyo büyümeye devam edemeden adetle atılıyor? Başka bir sorun olabilir mi? Muayenelerimde hiç bir sorun görünmüyor. Değerlerim de gayet iyi. O zaman bu neyin nesi? Bilmediğim bir şeyi kaçırıyor olabilir miyim? Sizlerden kimyasal gebelik geçirenler tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Tedavi gerektiren bir durum mu?

Kimyasal gebeliği öğrendikten kaç gün sonra adet oldunuz? Ya da normal olmanız gereken adet tarihinden ne kadar süre geçti? 2 gün gecikmem var hala gelen giden yok kramp giriyor şimdi kesin geldi diyorum hala yok🤷🏼‍♀️

Kimyasal gebeliği öğrendikten kaç gün sonra adet oldunuz? Ya da normal olmanız gereken adet tarihinden ne kadar süre geçti? 2 gün gecikmem var hala gelen giden yok kramp giriyor şimdi kesin geldi diyorum hala yok🤷🏼‍♀️
Bende 3gun gecikmeden sonra önce kahverengi sonra normal kanama ile kimyasal gebelik gecirdim değer sıfırlanır cok geçmeden

Bende 3gun gecikmeden sonra önce kahverengi sonra normal kanama ile kimyasal gebelik gecirdim değer sıfırlanır cok geçmeden
Teşekkür ederim hala gelen giden yok ağrım da yok ara sıra sol tarafımda bir kramp oluyor geçiyor hemen

Teşekkür ederim hala gelen giden yok ağrım da yok ara sıra sol tarafımda bir kramp oluyor geçiyor hemen
Merabalar tekrar kan verdiniz mi sıfırlanma oldu mu muhtemelen sıfırlanınca olur adet. Kimyasal ve dış gebelik çok farklı şeyler bende kimyasal geçirmiştim hamilelikten 2 ay önce

En son ne zaman kan verdiniz tekrar verin gidişatı takip edin artarsa dış gebelik de olabilir.

Merhaba. Bende Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim ilk değerim adet günümde 38 di 1 hafta sonra kanamam başladı tekrar kan verdiğimde 8 e düşmüştü ve kimyasal olarak sonlandı.. biraz sancılı ağrılı ve pıhtısı geçti sürecim

Merhaba. Bende Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim ilk değerim adet günümde 38 di 1 hafta sonra kanamam başladı tekrar kan verdiğimde 8 e düşmüştü ve kimyasal olarak sonlandı.. biraz sancılı ağrılı ve pıhtısı geçti sürecim
Çok geçmiş olsun. Henüz adet olmadım 10 günü bulabiliyormuş adetin gelmesi doktorum tekrar kana gerek yok adeti bekleyin dedi

Çok geçmiş olsun. Henüz adet olmadım 10 günü bulabiliyormuş adetin gelmesi doktorum tekrar kana gerek yok adeti bekleyin dedi
Teşekkür ederim, sizinde hakkınızda hayırlısı olsun. Üzülmeyin Allah en kısa sürede sevindirsin inşallah

Kimyasal gebelik aslında spermin döllendiği ve yumurtlamanın olduğunu gösterir diye bir açıklama dinledim ünlü bir doktordan. Fakat madem her şey yolunda gibi neden embriyo büyümeye devam edemeden adetle atılıyor? Başka bir sorun olabilir mi? Muayenelerimde hiç bir sorun görünmüyor. Değerlerim de gayet iyi. O zaman bu neyin nesi? Bilmediğim bir şeyi kaçırıyor olabilir miyim? Sizlerden kimyasal gebelik geçirenler tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Tedavi gerektiren bir durum mu?
Ben de yaşadım. Nedeni pek çok şey olabilir kesin bir sebep gösterilemiyor. Ama eşiniz ya da siz sigara kullanıyorsanız bu doğrudan yumurta ve sprem kalitesini etkiliyor.

Canım doktor dierkt neden kimyasal demis ki? Dış gebelikte olabilir cünku oda boyle sağlıksız yükselik düsüyor. Ki sanılanın aksine beta illa yüksekte olması gerekmiyor. Tekrar tekrar beta bakılması lazım. 10 gün oldu diyosun. Daha düşmemis ki adet gelmemis. Bence doktoru degistir ya da en azı dan tekrar beta baktir. Dip not; kimyasal gebelikle boş gebelikte ayni sey degil

17 ay önce geçirdim kimyasal gebelik. 6 haftalıktı. İlk kontrolde doktor kese göremedi. Sonra değere baktık. Düşük çıktı. Yumurta rahim duvarına yapışmış fakat ilerisi gelmemiş dedi doktor. İlk gebeliklerde çok sık görüldüğünü söyledi. Özellikle bir sebebini sormadık. 2-3 düşük olursa sebebi araştırılır dedi doktor.
Bu kan değerleri ile uğraşırken hastanede birden çok fazla kanamam geldi. O an anladım zaten. Kesin düşük dedim. O gün başka gelmedi. Ertesi gün de yoktu bsey. Bir gün sonrasında normal adet gibi kanama oldu 4-5 gün. Parça parça bseyler düştü. Rahim duvarını temizliyor dedi doktor. Normal adetten farklı olarak o vardı.
Yalnız benim doktorum sıfırlanana kadar kan verip değerleri kontrol etmek gerektiğini söyledi. Çünkü değer düşmezse vücutta parça kalmış olabilir. Onu da kürtajla almak gerekebilir demişti. Tabi belki de haftasına göre değişiyordur o

Ben de yaşadım. Nedeni pek çok şey olabilir kesin bir sebep gösterilemiyor. Ama eşiniz ya da siz sigara kullanıyorsanız bu doğrudan yumurta ve sprem kalitesini etkiliyor.
Eşim uzun zaman önce bıraktı ben içmiyorum sigara.

Back
X