• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik acil yardim

zinnetinko

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2023
102
20
13
28
Nolur cevap yazin kafayi yicem simdi ben 31 ekim catlatma ignesi oldum son 14 kasim kan verdim 21 cikti iki gun sonra verdim 82 cikti dr gebesin dedi sonra uc gun sonra kan verdim 89 cikti d dedi kimyasal bugun kan verdim 32 cikti doktor kanama nasil olmaz dedi bi hafta icinde dusmesi lazim dedi bende ne agri ne lekelenme ne kanama var dr cuma yine cagirdi kanamam olmassa ne olacak kurtaj falan mi korkuyorum hic agrim bile yok

Korkma kürtaj olsa bile hissetmezsin anestezi ile yapılıyor ve çok kısa bi işlem direk eve gidiyorsun

Nolur cevap yazin kafayi yicem simdi ben 31 ekim catlatma ignesi oldum son 14 kasim kan verdim 21 cikti iki gun sonra verdim 82 cikti dr gebesin dedi sonra uc gun sonra kan verdim 89 cikti d dedi kimyasal bugun kan verdim 32 cikti doktor kanama nasil olmaz dedi bi hafta icinde dusmesi lazim dedi bende ne agri ne lekelenme ne kanama var dr cuma yine cagirdi kanamam olmassa ne olacak kurtaj falan mi korkuyorum hic agrim bile yok
Bende bu ay kimyasal geçirdim normal adet zamanı gibi bile ağrı yaşamadım betam sıfırlanmasaydı adet olmucam derdim sıfırlandıktan sonra kanama geldi bikaç güne gelir

Düşük önleyici bir ilaç verdimi doktorun bana vermişti onu kestim ondan sonra kanamam geldi eğer ilaç alıyorsan gelmez kanaman

Merhaba, kürtaj falan gerekmeyebilir, büyük ihtimalle kanama başlar yakında. Baslamazsa doktor rahminize bakar kalınlaşma varsa ilaç verip temizlenmesini bekleyebilir. İlaçla veya iğneyle temizlenmezse kürtaj düşünülür en son ihtimal. Ağrınız olmasa da sonradan kanama olabilir. Benim bir hafta on gün sonra bile betahcg ilkiyle aynı kalmıştı düşmeye başladı hemen ardından kanama oldu. Aslında o bir hafta da gebelik durmuştu ama kanama olmamış.

Kimyasal da zaten kanama lekelenme olmuyo normal adet gününde adetle beraber atıyorsun farkına bile varmiyorsun ben 2 kere geçirdim doktor aynen böyle dedi öylede oldu

19 Kasım beta 26
21 Kasım beta 31....
Kimyasal di mi....dış gebelik olmasın
Kimyasal gebelik için düşüş olması lazım sizde artış olmuş ama dış gebelik demek içinde çok erken sadece beta ile dış gebelik anlaşılmaz tam olarak 2 gün sonra bir daha verin değere göre doktora gidin dış gebelikse hemen ilaç verip erken zamanda hallediyorlar zarar gelmeden. Sağlıksızsa da düşüşe başlar zaten değeriniz.

Kimyasal gebelik için düşüş olması lazım sizde artış olmuş ama dış gebelik demek içinde çok erken sadece beta ile dış gebelik anlaşılmaz tam olarak 2 gün sonra bir daha verin değere göre doktora gidin dış gebelikse hemen ilaç verip erken zamanda hallediyorlar zarar gelmeden. Sağlıksızsa da düşüşe başlar zaten değeriniz.
Doktor kan sulandırıcı başlamıştı tutunmaya yardımcı olur diye. Belki onun etkisidir bu az yükselme. Umarım kimyasaldir ve beni uğraştırmaz....

Nolur cevap yazin kafayi yicem simdi ben 31 ekim catlatma ignesi oldum son 14 kasim kan verdim 21 cikti iki gun sonra verdim 82 cikti dr gebesin dedi sonra uc gun sonra kan verdim 89 cikti d dedi kimyasal bugun kan verdim 32 cikti doktor kanama nasil olmaz dedi bi hafta icinde dusmesi lazim dedi bende ne agri ne lekelenme ne kanama var dr cuma yine cagirdi kanamam olmassa ne olacak kurtaj falan mi korkuyorum hic agrim bile yokoj

Öncelikle günaydın. Hiç korkmanıza gerek yok kendiliğinden adet kanaması ile rahim atacaktır. En fazla üç dört güne başlar merak etmeyin. Dış gebelik olacağını hiç sanmıyorum çünkü dış gebelikte beta biranda yükselir ve daha sonra yavaş ilerler bu da mecburen kürtaj gerekir sizde yükseliş var ama daha sonra düşüş bu kimyasal gebelik bende iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim hiç bir ilaca gerek kalmadan kendiliğinden gelir. Korkmana gerek yok. Hem kürtaj olsa da bir zararı yoktur. Ben kürtaj da oldum hemde 12 haftalık gebeliğim kendiliğinden düştü ve bitti ama rahim temizlenmesi için kürtaja alındım. Öyle aşırı aman aman birşey değil. Rabbim kaldırmayacagımız yük vermez kimyasal gebelikte normal adet tarinizinden sonraki on gün içinde gerçekleşir bende hemşireyim hem mesleğimden hemde kendi yaşadıklarından söylemek istedim hiç korkmana gerek yok canım Rabbim güzel hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

AAmin
Öncelikle günaydın. Hiç korkmanıza gerek yok kendiliğinden adet kanaması ile rahim atacaktır. En fazla üç dört güne başlar merak etmeyin. Dış gebelik olacağını hiç sanmıyorum çünkü dış gebelikte beta biranda yükselir ve daha sonra yavaş ilerler bu da mecburen kürtaj gerekir sizde yükseliş var ama daha sonra düşüş bu kimyasal gebelik bende iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim hiç bir ilaca gerek kalmadan kendiliğinden gelir. Korkmana gerek yok. Hem kürtaj olsa da bir zararı yoktur. Ben kürtaj da oldum hemde 12 haftalık gebeliğim kendiliğinden düştü ve bitti ama rahim temizlenmesi için kürtaja alındım. Öyle aşırı aman aman birşey değil. Rabbim kaldırmayacagımız yük vermez kimyasal gebelikte normal adet tarinizinden sonraki on gün içinde gerçekleşir bende hemşireyim hem mesleğimden hemde kendi yaşadıklarından söylemek istedim hiç korkmana gerek yok canım Rabbim güzel hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

AAmin yorumlariniz icin saolun bu sabah kanamam basladi

Back
X