Kimya ile ilgili alanda çalışan hamileler lütfen yardım!!!

Gulsem01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
295
361
53
33
Merhaba hanımlar. Ben 12+2 haftalık hamileyim. Kimya alanında Araştırma görevlisiyim bir üniversitede ve doktora tez aşamasındayım. İlk trimesteri laboratuvardan uzak geçirdim. Ama artık çalışmaya başlamam gerek. Organik buhar geçirmeyen maskelerden kullanarak laboratuvara girmem bebekte bir soruna sebep olmaz diye biliyorum zaten en kritik zamanı atlattık artık organları oluştu. Ama yine de benim gibi bir anne adayı varsa onlardan duymak istiyorum ne yaptıklarını? Hocalar hamile olduğunu bilmeden laboratuvarda çalıştığını ve bir sorun olmadığını söylüyorlar ama ben endişeliyim. Lütfen yardımcı olun. Şimdiden herkese teşekkür ederim

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok ihtiyacım var benzer durum yaşamış olan insanalrın tecrübelerine

Laboratuvarinizda ceker ocak varsa buhar olusturan islemleri onun icinde yapin minimum cam aciklik ile. Laboratuvarci olmak zor sizi cok iyi anliyorum.

Laboratuvarinizda ceker ocak varsa buhar olusturan islemleri onun icinde yapin minimum cam aciklik ile. Laboratuvarci olmak zor sizi cok iyi anliyorum.
Öncelikle cevabınız için çok teşekkğr ederim. Evet gerçekten çok zor. Doktorumla görüştüm bu konuyu. Organlarına genel olarak bir şey olmasa bile beynine zarar verebilir ve bunu anlamamız imkansız bebek büyüyene kadar dedi. Ben de hamileyken laboratuvardan uzak durmaya karar verdim. Bebeğimin sağlığını riske atamam.

Uzak kalma sansiniz varsa gercekten sanslisiniz. Bazen isyerleri asla buna izin vermiyor. Umarim saglik ve huzurla sureci tamamlarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…