• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseyle anlaşamayan biriyim of

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.192
5.813
158
Içimi döküp gidicem. Bu hayatta hayat arkadaşım da dahil herkesi kırıyorum dominant ve eleştirici bi kişiliğim var. Çok gerçekçiyim. Hiç politik değilim. Çat çat söylüyorum. En son aynı meslekten sevdiğim yakin zamanda samimi oldugum bir arkadaşım basta mesleğimizle ilgili bi seminere katılmış haber vermedi diye "arkadaşlık sevdiğini de düşünmeyi gerektirir" dedim haber vermediği için fırçaladım. Sonra yine mesleki ilçe çapında whatsapp grubu oluşturulmuş bu grubu kurana yakın bi kız " Xin(grup başkanı) dibinden ayrılmıyosun bizi de ona söylemen çok zor değil" dedim mesajda. Dibi mi ???? Yazdı ve irtibatı kesti selam bile vermiyor. Ya söyleyin bu çok mu sivri bi kelime.... arkadaşlığı çok mu farklı algılıyorum ben. Benim gibi olanlar nasıl aştınız... insanları kendimden uzaklaştırmak istemiyorum artık....
Düzeltme: kendimi biraz yanlış ifade ettim duygu yoğunluğu ile
  1. hepiniz haklısınız arkadaşlar. İnanın ben de sevmem pata küte konuşanları bunu genelde yakın görmediğim kimseye de yapmam. Hatta bu arkadaş bi gün eşimle tartıştığımızı ona anlatınca "sen ve tartışmak yok artık senin bi insanı kırabilecegini asla düşünmem" diye bin tepki vermişti. Aslinda uzak arkadaşlara naifim. Asıl mesele ne biliyor musunuz ? Eşimle de bunu yaşıyorum bir insanı gerçekten sevince onun bana yaptığı en ufak vefasızlık dusuncesizlik gibi bir şeyi affedemiyorum ve o an işte dilimin ayarı olmuyor. İşte tam o anı dikkatli yönetebilsem ah.... ama hayat hep düşüncesizliklerle dolu. Yeri geliyor annen bile yapıyor ona da kızıyorum "nasıl yaparsın" diyorum. Dememem lazım.... o anki küçük içten yaşadığım sinir krizini nasıl yönetebilirim terapimialayım napalim

Son düzenleme:
Içimi döküp gidicem. Bu hayatta hayat arkadaşım da dahil herkesi kırıyorum dominant ve eleştirici bi kişiliğim var. Çok gerçekçiyim. Hiç politik değilim. Çat çat söylüyorum. En son aynı meslekten sevdiğim yakin zamanda samimi oldugum bir arkadaşım basta mesleğimizle ilgili bi seminere katılmış haber vermedi diye "arkadaşlık sevdiğini de düşünmeyi gerektirir" dedim haber vermediği için fırçaladım. Sonra yine mesleki ilçe çapında whatsapp grubu oluşturulmuş bu grubu kurana yakın bi kız " Xin(grup başkanı) dibinden ayrılmıyosun bizi de ona söylemen çok zor değil" dedim mesajda. Dibi mi ???? Yazdı ve irtibatı kesti selam bile vermiyor. Ya söyleyin bu çok mu sivri bi kelime.... arkadaşlığı çok mu farklı algılıyorum ben. Benim gibi olanlar nasıl aştınız... insanları kendimden uzaklaştırmak istemiyorum artık....
Çok iğneleyici ve laf sokar tarzda konuştuğun için çok iticisin gerçekten. Düzgünce diyemiyor musun canım seminer nasıldı bir daha olursa bana da haber verir misin lütfen diye. Sonraki olayda da canım bi grup varmıl bende gruba dahil olmak istiyorum kurucusu kim acaba filan diye söyleyebilirdin. Arkadaşından özür dilemelisin

Dobra insanlardan zarar gelmez aslında sinsi olmaktan iyidir.Ama itici gelebilir bu durum arkadas cevrenizde

Yani bu kelimede alinip gorusmeyi kesecek ne varmis.Dünden razilarsa demek ki.
Samimiyet zaten yokmus sizde.Olsa boyle kelimelere bozulmaz gercek dostluklar.

söyleyiş var, söyleyiş var...

merhaba, yapınız böyle sanırım, kolay kolay değiştiremezsiniz dürüstlükle alakalı biraz da. insanlar genelde bu tip insanları sevmez ben de kendimden biliyorum :) ama ben karşımdaki kişinin tavrına göre davranıyorum, genelde insanları kırmayı sevmem, ama karşımdaki çok kaba ve kötü bir karaktere sahipse o zaman direk söylerim düşüncelerimi.

" Xin(grup başkanı) dibinden ayrılmıyosun bizi de ona söylemen çok zor değil" dedim
ama bu cümle direk suçlayıcı bi cümle ve kırıcı :) dibinden ayrılmıyosun yerine neden haber vermedin? dıyebılırsınız mesela :) yani kızsanız dahi küçük olaylara karşı ironik bi şekilde yaklaşın. hani o an mesela laf sokmak istediniz. gülerek '' keşke benim de haberim olsaydı'' ya da ''hımm demek bensız gıdılmıs'' vs :) desenız belkı karsıdakı hatasını anlar bır daha sıze oyle davranmaz ama en azından kalpler kırılmamış olur :) baktınız değer görmüyosunuz en basiti siz de ona göre davranırsınız meraba meraba şeklinde :)

Son düzenleme:
Dobralikla sivri dil arasinda ince bir cizgi vardr, soylemek istediginz seyi daha kibar veya sakin soyleyebilirsiniz...dibinden ayrilmiyorsun dedginz insan belki de o kadar yakin degil ya da siz o kisiyle o kadar yakin degilsinz nerden biliyorsunz....benm de vardi sizin gibi bir tanidigim ben kendisini o kadar yakin gormedigim halde o kendini yakin goruyordu heralde ki gittigimz yere cagirmayinca bozulup trip atiyordu halbuki oyle yakin degildik ben de baktim sivri dilli tuhaf biri kestim iletisimi

Dobrasınız (!) diye milletin anasına bacısına da sövün madem.
Söylediğiniz lafı süsleyerek, uygun zamanlarda ve uygun yerlerde de söyleyebilirsiniz, kalp kırmadan.
Ama siz bildiğin hakaretvari dümdüz konuşmuşsunuz.
Ağzınızdaki lafı tutmayı bilin ve kendinizi frenleyin.

Eğer çok samimi arkadaşlarınız ise bunlar da bişey yok onlar küsmeye yatkınmış bence

zaten siz de şikayetçisiniz bu yönünüzden. karşısınızdaki kişi size zarar vermiyorsa biraz daha yumuşak olmaya çalışın :)

Back
X