Kimseye mi güven olmayacak

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
907
1.569
Üniversitedeyim iki yakın arkadaşımın da arkamdan konuştuğunu duydum tabi insanlara güven olmayacağını biliyordum ama bir tanesiyle birde eve çıkmıştım şimdi ama aynı evde görmeye tahammülüm yok bundan sonra evde iki yabancı nasıl durabilirim siz olsanız nasıl davranırdınız

Bırak konuşsunlar , üniversite arkadaşlıklarında bu tarz şeyler çok oluyor zaten . Umursama ,haberin yokmuş gibi davran , kontratınız dolunca da çıkarsın.
O ikiside birbirine düşecek emin ol şaşmaz 😂

Sizin zaten ev arkadaşınızla sorununuz yok muydun size neler neler diyordu, bu sebeple mi soğudunuz öncekilere noldu

Bırak konuşsunlar , üniversite arkadaşlıklarında bu tarz şeyler çok oluyor zaten . Umursama ,haberin yokmuş gibi davran , kontratınız dolunca da çıkarsın.
O ikiside birbirine düşecek emin ol şaşmaz 😂
Kontrat Ocak ayında doluyor yani hiç olmamış gibi davranayım değil mi en mantıklısı mı

Onları yüzüme söylüyordu en azından şimdi millete de bir şeyler anlattığını duydum tabi daha sinirlendirdi beni
Yav zaten sizi seven biri olsa yüzünüze de söylemez onları. Ekstra üzülecek bi konu yok yani aynı tas aynı hamam gidiyor ev arkadaşınız. Ne kadar kaldı bitmesine okulun?

Yav zaten sizi seven biri olsa yüzünüze de söylemez onları. Ekstra üzülecek bi konu yok yani aynı tas aynı hamam gidiyor ev arkadaşınız. Ne kadar kaldı bitmesine okulun?
Ocak ilk haftasında bitiriyorum gerçekten dünyanın en kötü insanı ya şurda iki üç ay idare ederim dedim burnumdan geldi

X