Kimseye anlatamiyorum cok yalnizim

Of napicam
hergun suslenip guzel giyiniyorum ve jergun cay kahve yaoiyorum

Benim vardi ama bu kadar acele degil nisanliykende nisan atmayi dusunuyodum hergun simdide bosanmayi

Biraz vardi ben ayni eve girince mecbur bu huyu kalmaz diye dusundum ama kaldı
Ben cok üzüldüm gerçekten. Açık açık konus bence. Sana şunu yap bunu yap soyle giyin suslen diyenleri de umursama. Seven insan terli de seviyor uykulu gozlerini de seviyor camasir sulu pijamani da. Hep boyle bakimsiz görün demiyorum. Kendine saygindan bakimli ol. Ama onun icin, o sevsin diye ekstra seylere kalkisma. Sevilmedigini dusundugun kisiye bunlari yapmak bana cok onursuzca geliyor. Sirf o sevsin diye suslenmek komik oluyor. Sevmezse sevmesin. Sen de ona deli divane degilsin sonucta.

Suslu biriyim hergun fönlüyüm o derece

Canım esin senin kadar duygusal düşünceli degil demek sende kafana takma.Olursa konu açılırsa sıkıntını soyle ama cok beklentiye girme zamanla o koltuğa da sigacaksiniz ortak sevdiğiniz dizileri de izleyeceksiniz.Kendini ifade edip içine anlatmaz tatlı dille anlatırsan şikayet ve kirilmisligi tam odun değilse anlayacaktir

Kac kez anlattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…