• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseye anlatamiyorum cok yalnizim

Canım daha çok yenisin hiç normal değil bu davranışlar istemeden mi evlendi seninle ben de 2 haftalık evliyim eşim benle 5 dakika ilgilenmese ne oldu acaba benden soğudu mu diye düşünüyorum hemen Allah yardimcin olsunn
Of napicam
Ya bence daha çok yeniymiş evliliğiniz alışma süreci gibi düşünmelisin sabret onun ilgisini çekecek şeyler yap arada bi küçük sürprizler yapabilirsin arada bi güzel giyinip süslen güzel bi masa hazırla veya akşamları çayın yanına sevdiği şeyleri al veya yap ikinizin de hoşuna gideceği aktiviteler yapabilirsin akşamları yürüyüşe çıkmayı teklif et bazen gerçi bunun cevabı genelde yorgunum olur 😒 şimdi pandemi dönemi gerçi ama ileri doğru sinema bileti al kendi kendine emrivaki yap başlarda benim eşim çok kızardı bana ama sonradan bekler oldu tiyatro sinema yok mu bu hafta falan demeye başlamıştı 😂 yani ortak sevdiğiniz bişeyleri bulup yapın ben isim şehir oynamayı teklif etmiştim ama kavga kıyamet kötülükle başlattım oyunu sonradan bi sardı bi güldük bi eğlendik Arada bi yaparız yani bişeyler üretmeye çalış zamanla alışacaksınız birbirinize 🤗
hergun suslenip guzel giyiniyorum ve jergun cay kahve yaoiyorum

bir derdim var basligi altinda yazabilirdiniz bu derdinizi.

yani isteklerini pek umursamiyor gibi duruyor, sizi dinlemiyor. arkanizdan gelmiyor kalbini mi kirdim diye. dizisi daha onemli ki sizi susturuyor.. uyenin yorumu pek de haksiz degil gibi.

basta sizin hevesiniz yok muydu bu evlilige?

bu arada biktik su erkeklerin ertugrul mertugrul dizilerinden..
Benim vardi ama bu kadar acele degil nisanliykende nisan atmayi dusunuyodum hergun simdide bosanmayi

Biraz vardi ben ayni eve girince mecbur bu huyu kalmaz diye dusundum ama kaldı
Ben cok üzüldüm gerçekten. Açık açık konus bence. Sana şunu yap bunu yap soyle giyin suslen diyenleri de umursama. Seven insan terli de seviyor uykulu gozlerini de seviyor camasir sulu pijamani da. Hep boyle bakimsiz görün demiyorum. Kendine saygindan bakimli ol. Ama onun icin, o sevsin diye ekstra seylere kalkisma. Sevilmedigini dusundugun kisiye bunlari yapmak bana cok onursuzca geliyor. Sirf o sevsin diye suslenmek komik oluyor. Sevmezse sevmesin. Sen de ona deli divane degilsin sonucta.

Ben cok üzüldüm gerçekten. Açık açık konus bence. Sana şunu yap bunu yap soyle giyin suslen diyenleri de umursama. Seven insan terli de seviyor uykulu gozlerini de seviyor camasir sulu pijamani da. Hep boyle bakimsiz görün demiyorum. Kendine saygindan bakimli ol. Ama onun icin, o sevsin diye ekstra seylere kalkisma. Sevilmedigini dusundugun kisiye bunlari yapmak bana cok onursuzca geliyor. Sirf o sevsin diye suslenmek komik oluyor. Sevmezse sevmesin. Sen de ona deli divane degilsin sonucta.
Suslu biriyim hergun fönlüyüm o derece

1 aylik evliyim.gorucu usuluydu evliligim cok isteyerek evlendim 4 ay icinde onunda buyuk israriyla .
Esim hep isten gelip tv izliyor telefonda geziyor benimle ilgilenmiyor. Ben konusmayi cok seven biriyim sikayetimi belirtiyorum umursamiyor.isten geldi yemek yedik diziisini acti sarilarak uzaniyoruz bana diyorki sigmiyoruz diger koltuga sen gec . Konusmaya calisiyorum dizimi bölme diyor. . Hergun onun dizilerini izliyoruz dicem ama ben izleyemiyorum cunku nefret ediyorum sıkılıyorum. Neyse o oyle diyince bende baska koltuga gectim sıkıldım ve yataga gectim. Hicbirsekilde yanima gelmedi. Ise gitti az once giderken geldi optu istedigin birsey var mi kapiyi kilitle dedi ve gitti.
Canım esin senin kadar duygusal düşünceli degil demek sende kafana takma.Olursa konu açılırsa sıkıntını soyle ama cok beklentiye girme zamanla o koltuğa da sigacaksiniz ortak sevdiğiniz dizileri de izleyeceksiniz.Kendini ifade edip içine anlatmaz tatlı dille anlatırsan şikayet ve kirilmisligi tam odun değilse anlayacaktir

Canım esin senin kadar duygusal düşünceli degil demek sende kafana takma.Olursa konu açılırsa sıkıntını soyle ama cok beklentiye girme zamanla o koltuğa da sigacaksiniz ortak sevdiğiniz dizileri de izleyeceksiniz.Kendi ifade edip içine anlatmaz tatlı dille anlatırsan şikayet ve kirilmisligi tam odun değilse anlayacaktir
Kac kez anlattim

Back