• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseye anlatamiyorum cok yalnizim

Olayi dahada buyutmiyim kavga cikartmiyim diye dusundum o yuzden sustum koseme cekildim.kucukken yasadigim travmalardan oturu herzaman kavga cikmasin diye susup kabulleniyorum korkuyorum
Kavga etmekten korkma sakın buda hayatımızın bi parçası erkekler herşeyi bizim gibi düşünmüyor çıkart kavga bişey olmaz

1 aylik evliyim.gorucu usuluydu evliligim cok isteyerek evlendim 4 ay icinde onunda buyuk israriyla .
Esim hep isten gelip tv izliyor telefonda geziyor benimle ilgilenmiyor. Ben konusmayi cok seven biriyim sikayetimi belirtiyorum umursamiyor.isten geldi yemek yedik diziisini acti sarilarak uzaniyoruz bana diyorki sigmiyoruz diger koltuga sen gec . Konusmaya calisiyorum dizimi bölme diyor. . Hergun onun dizilerini izliyoruz dicem ama ben izleyemiyorum cunku nefret ediyorum sıkılıyorum. Neyse o oyle diyince bende baska koltuga gectim sıkıldım ve yataga gectim. Hicbirsekilde yanima gelmedi. Ise gitti az once giderken geldi optu istedigin birsey var mi kapiyi kilitle dedi ve gitti.
Geç görüyorım ama çok yenisiniz yorumlara bakıyorum seni sevmiyor varan yorumlar ne alaka anlam veremedim herkesin kişilik yapısı farklıdır bazı erkekler nayif bazıları daha despot bazıları daha vurdum duymaz bence evliliğe adepte sorunu var daha şu şekil bekarken nasıl davranıyorsa eşinizde şuan o rahatlığı arıyor gibi en güzeli konuşmak konuşarak herşey anlayabilir çünkü bazı erkekler bunu anlıyor bende eşime 1 yılda evlilik düzenine kadında erkekte alışabiliyor yeni olduğun için herşeyi daha çok alıngan olarak acaba acaba diyerek şahsımda olarak bende sorguladım konuşun en iyi iletişim bu

Evlilik bu mu🙄 Yani daha 1 aylık evlisiniz konuşacak çok şey var aslında. Coronadan dolayı sosyal hayat yok ama evde beraber film izleyin, müzik dinleyin ne bileyim yapacak çok şey var esinizle konuşmayı deneyin derim.

1 aylik evliyim.gorucu usuluydu evliligim cok isteyerek evlendim 4 ay icinde onunda buyuk israriyla .
Esim hep isten gelip tv izliyor telefonda geziyor benimle ilgilenmiyor. Ben konusmayi cok seven biriyim sikayetimi belirtiyorum umursamiyor.isten geldi yemek yedik diziisini acti sarilarak uzaniyoruz bana diyorki sigmiyoruz diger koltuga sen gec . Konusmaya calisiyorum dizimi bölme diyor. . Hergun onun dizilerini izliyoruz dicem ama ben izleyemiyorum cunku nefret ediyorum sıkılıyorum. Neyse o oyle diyince bende baska koltuga gectim sıkıldım ve yataga gectim. Hicbirsekilde yanima gelmedi. Ise gitti az once giderken geldi optu istedigin birsey var mi kapiyi kilitle dedi ve gitti.
Daha çok yeni evlisiniz biraz zaman verin birbirinize bence görücü usulü olduğu için tanıma süreci anlama süreci vs normal gibi sanki.biraz birbirinize alışın zamanla oturacaktır bence

Bir aylik evlilikte surekli dipdibe olmak zorunda hissetmeyin kenfinizi..Ah hep bu yaz dizileri kizlarimizi bu hale getiren.Turk erkeginden de fazla bir romantiklik beklemeyin. Eger sizin de izlemek istediginiz tv programlari varsa eve ikinci bir tv alın gecin izleyin.Koltukta yanyana olmak iyi bisey de degilki insan sıkışir ayol..

Aynilarin benzeri hatta daha da kotu gitmis haliyle sana tavsiyede bulunabilirim.Oncelikle ben suni kesinlikle ogrendim.Biz ne kadar ilk zamanlar evlilikle ilgili yakinlik bekliyorsak erkek o kadar evlilige adapte olmakta zorlaniyor.Yani onlarin en iyisi bile aslinda icinde bi evlilik duzeni oturtma evresi yasiyo.Eger bu surecte cok ilgi diye ustune gidersen bunu surekli anlatirsan sen dirdirci ve surekli sikayetci olan biri olursun.Tavir yaptigini belli edersen yuz yapiyo olursun.Eger basarabiliyosan sende kendine hosuna giden birseyler bul.Benim en buyuk hatam herseyi kocam yapmak oldu cunku bende yeni evli olarak ilgi gormek ve ufak tefek film izlemek tarzi seyler istiyodum yanina uzanarak.Eger surekli yanina sen gidersen bu sefer seni yapiskan biri olarak yilisik olarak goruyorlar.O yuzden sen guler yuzlu olmayi basarip dizi zamani degil yemekte konusmayi tercih edersen ya da adami belli bi sure kendi haline birakirsan adam sana gelicektir. Cok ustune dusulenin arkasina bakmadan kactigina inan bana sahit oldum.Burda sana olan saygisida git gide azaliyo oluyo.Eger yanima yatma dediyse dayan ve yatma.Adam degisikligi fark edip merak edicektir.Belki evlilige alistiktan sonrada daha farkli olucaktir.Ama biz yeni evliyiz simdi olmiycaksa ne zaman olcak dedigini duyar gibiyim.Inan bana sen kendin vakit gecirmeye alismadiginda evlilik oturmuyo.Aglasanda ilgi vermiyo yirtinsanda ilgi vermiyo.Soylemissin zaten simdi ondan bekle.Eger boyle devam ederse o zaman bakarsin.Sakın ve sakın su an aklindan gecirdigin o bana ilgi vermezse bende ayrilirim dusuncesini esinle paylasma. Evlilik bitirmek evliligin ilk baslarinda sevgililikteki gibi kolay geliyo.Ama sonra anliyosunki evlilik sevgilikteki gibi kolay atilcak bisey degil.Evlilik karsilikli sorumluluk ve tum kozlarini denedikten sonra bitirilebilecek bisey. Sen diyo olabilirsin o ne yapti ki o niye bu kadar ufak seyleri yapmiyo.Sen bunlari israrla istersen yapmaz tecrubeyle sahip.Kendine bir zaman ver evlilige alismak icin.Onunda seninde alisman icin. Su surecte yapabilcegin en kotu sey esini ailene karsi kotulemek ya da onun ailesine bunlari yapmiyo diye sikayet etmek olur. Senin su ilk baslarda evliligin oturdugunu kabul etmen gerek. Bu ilk baslarda onemli olan saygi. Senin kisiligine bir laf etmemesine dikkat et ve su an yavas yavas ilgisizlikten dolmaya basladigin icin yuzunu asma ya da sesini yukseltme. Tatli dille konus.O sana askim demese bile sen de ya da artik hayatimi tercih ediyosan. Bir evreden sonra yasanmisliklar articak ve bir bag olusacak cunku evlenmeden once cok vakit gecirmemissiniz. eger oturmazsa hic bir paylasim ve yakinlik yoksa zaten o noktada sen farkina varicaksin. Ilimli olmak ama kendini ezdirmemek bir evliligin temel kuraliymis ben bunu ogrendim.Bi erkegin gonlunu oksayarak konusmadiginda ya da cok sikayetci oldugunda erkek daha uzaklasirmis bunda kotu bir tecrube edindim.Maalesef bir evlilik yurutmek erkekten cok bir kadinin yonetimiyle oluyo.Onu esini tanidikca sekillendirceksin bu yuzden es gozlemlemede cok onemli. Farkli karakterlere sahip bir cok insan var sen esinin hangi karaktere sahip oldugunu cozup ona gore yon vermen gerekiyor. Gecimlilik esinde varsa uyum sagliycaktir.Neden ben ugrasiyorum diye dusunme cunku bir kadininda gecimli olmasi gerekiyor. Yani biraz sabret.Kotu birsey beklemiyorsun en dogal haklarin.Ama sabredersen eger sen esine gitmek yerine belki de o sana gelicek.Umarim mutlu olursunuz.

Bence bunları sorun etme yeni evlilikte sadece cinsellik fazla oluyor ilk bir kaç ay sonrasında herşey rayına oturuyor. Kimse mıc mıc değil emin ol. 1 aylık evlilikte bence normal birbirinizi ne kadar tanırsanız tanıyın. Aynı eve girince farklılık oluyor. Aslında tekrardan birbirinizi tanıma evresi başlıyor. Bunları hiç sorun etme :) tüm erkekler aynı mesela benim eşim sarılmaz bile tv izler telefonla ilgilenir ama sevgisini de belli eder. Yani çokta kurma takma böyle şeyleri kendine uğraş ara hep böyle gitmez biraz bu süre böyle devam eder sonra düzelir daha çok yeni evlisin canım

Görücü usulü bence piyango gibi. İnsanlar o evliliğin içinde birbirini tanıyor. Benim ablam görücü usulu evlendi. İlk aylarında büyük bir kavga ettiler. Damat kaçtı. Sonra ablamın hamile kaldığını duyunca geri döndü. Şimdi çocukları oldu. Ortalık duruldu İyi anlaşıyorlar gibi. Kocası gemide çalışıyor. Korona öncesi yılın 8 ayı yurt dışındaydı. Bana garip geliyor mesela. İnsan öpüp sarılıp uyuyamayacağı biriyle neden evlenir? Neden evli kalır? Herkesin kendi tercihi, kendi beklentisi. Sizde pek sizin mizacınıza uymayan biriyle evlilik yapmışsa benziyorsunuz. Belki adapte olmada zorlanmıştır, yani inşAllah öyledir. Hakkınızda hayırlısı 🙏🏻

İlk 1 ay kocamı yada kendimi boğasım geliyordu,benimki de işten gelirdi sürekli tlf çalar,konuşma aralarında oyun oynar o kesmez pc sen oynardı.kumanda bendeydi,ben izleyecek bi şey bulamamışsam kocamın olurdu(hala aynı) yinede konuşurduk tabi siz kadar değildik ama.kibarca anlatmaya çalıştım olmadı,sonra başladım bağırmaya 🤣 şuan 9.aydayız bi problem yok,olurda telefona çok dalarsa üstüne atlıyorum 😂😂,yada ben dalarsam o benim üstüme atlıyor 🤣

Back