- 17 Ocak 2020
- 28.102
- 1
- 40.834
- 598
- Konu Sahibi Blackworld_
Çok belli çünküOha aramizdaki diger seyleride bilmeden bu yorumu yaptiniz
Neden bunu dediniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok belli çünküOha aramizdaki diger seyleride bilmeden bu yorumu yaptiniz
Neden bunu dediniz
CookHimm odunluk seviyesi yüksek demek
O başak ben ikizlerrÜzüldüm arkadaşım inşallah düzelir.
Burcu nedir?
Her gün onun istediklerimi izleniyo senin dizin yok mu cazgırlık yap ben bunu izlemek istemiyorum de hergün senin dediğini mi izlicrz deVe hergun kendi dovus savas dizileri. Ben izleyemiyorum
Kavga etmekten korkma sakın buda hayatımızın bi parçası erkekler herşeyi bizim gibi düşünmüyor çıkart kavga bişey olmazOlayi dahada buyutmiyim kavga cikartmiyim diye dusundum o yuzden sustum koseme cekildim.kucukken yasadigim travmalardan oturu herzaman kavga cikmasin diye susup kabulleniyorum korkuyorum
Geç görüyorım ama çok yenisiniz yorumlara bakıyorum seni sevmiyor varan yorumlar ne alaka anlam veremedim herkesin kişilik yapısı farklıdır bazı erkekler nayif bazıları daha despot bazıları daha vurdum duymaz bence evliliğe adepte sorunu var daha şu şekil bekarken nasıl davranıyorsa eşinizde şuan o rahatlığı arıyor gibi en güzeli konuşmak konuşarak herşey anlayabilir çünkü bazı erkekler bunu anlıyor bende eşime 1 yılda evlilik düzenine kadında erkekte alışabiliyor yeni olduğun için herşeyi daha çok alıngan olarak acaba acaba diyerek şahsımda olarak bende sorguladım konuşun en iyi iletişim bu1 aylik evliyim.gorucu usuluydu evliligim cok isteyerek evlendim 4 ay icinde onunda buyuk israriyla .
Esim hep isten gelip tv izliyor telefonda geziyor benimle ilgilenmiyor. Ben konusmayi cok seven biriyim sikayetimi belirtiyorum umursamiyor.isten geldi yemek yedik diziisini acti sarilarak uzaniyoruz bana diyorki sigmiyoruz diger koltuga sen gec . Konusmaya calisiyorum dizimi bölme diyor. . Hergun onun dizilerini izliyoruz dicem ama ben izleyemiyorum cunku nefret ediyorum sıkılıyorum. Neyse o oyle diyince bende baska koltuga gectim sıkıldım ve yataga gectim. Hicbirsekilde yanima gelmedi. Ise gitti az once giderken geldi optu istedigin birsey var mi kapiyi kilitle dedi ve gitti.
Hahahahahaha iyiymişBenimki de sığmıyoruz diyodu açtırdım çekyatı, artık kaçışı yok
Daha çok yeni evlisiniz biraz zaman verin birbirinize bence görücü usulü olduğu için tanıma süreci anlama süreci vs normal gibi sanki.biraz birbirinize alışın zamanla oturacaktır bence1 aylik evliyim.gorucu usuluydu evliligim cok isteyerek evlendim 4 ay icinde onunda buyuk israriyla .
Esim hep isten gelip tv izliyor telefonda geziyor benimle ilgilenmiyor. Ben konusmayi cok seven biriyim sikayetimi belirtiyorum umursamiyor.isten geldi yemek yedik diziisini acti sarilarak uzaniyoruz bana diyorki sigmiyoruz diger koltuga sen gec . Konusmaya calisiyorum dizimi bölme diyor. . Hergun onun dizilerini izliyoruz dicem ama ben izleyemiyorum cunku nefret ediyorum sıkılıyorum. Neyse o oyle diyince bende baska koltuga gectim sıkıldım ve yataga gectim. Hicbirsekilde yanima gelmedi. Ise gitti az once giderken geldi optu istedigin birsey var mi kapiyi kilitle dedi ve gitti.
Bir aylik evlilikte surekli dipdibe olmak zorunda hissetmeyin kenfinizi..Ah hep bu yaz dizileri kizlarimizi bu hale getiren.Turk erkeginden de fazla bir romantiklik beklemeyin. Eger sizin de izlemek istediginiz tv programlari varsa eve ikinci bir tv alın gecin izleyin.Koltukta yanyana olmak iyi bisey de degilki insan sıkışir ayol..1 aylik evliyim.gorucu usuluydu evliligim cok isteyerek evlendim 4 ay icinde onunda buyuk israriyla .
Bence bunları sorun etme yeni evlilikte sadece cinsellik fazla oluyor ilk bir kaç ay sonrasında herşey rayına oturuyor. Kimse mıc mıc değil emin ol. 1 aylık evlilikte bence normal birbirinizi ne kadar tanırsanız tanıyın. Aynı eve girince farklılık oluyor. Aslında tekrardan birbirinizi tanıma evresi başlıyor. Bunları hiç sorun etme :) tüm erkekler aynı mesela benim eşim sarılmaz bile tv izler telefonla ilgilenir ama sevgisini de belli eder. Yani çokta kurma takma böyle şeyleri kendine uğraş ara hep böyle gitmez biraz bu süre böyle devam eder sonra düzelir daha çok yeni evlisin canım1 aylik evliyim.gorucu usuluydu evliligim cok isteyerek evlendim 4 ay icinde onunda buyuk israriyla .