- 8 Eylül 2018
- 226
- 50
- 48
- 26
- Konu Sahibi Blackworld_
-
Evine hizmetçi almis1 aylik evliyim.gorucu usuluydu evliligim cok isteyerek evlendim 4 ay icinde onunda buyuk israriyla .
Esim hep isten gelip tv izliyor telefonda geziyor benimle ilgilenmiyor. Ben konusmayi cok seven biriyim sikayetimi belirtiyorum umursamiyor.isten geldi yemek yedik diziisini acti sarilarak uzaniyoruz bana diyorki sigmiyoruz diger koltuga sen gec . Konusmaya calisiyorum dizimi bölme diyor. . Hergun onun dizilerini izliyoruz dicem ama ben izleyemiyorum cunku nefret ediyorum sıkılıyorum. Neyse o oyle diyince bende baska koltuga gectim sıkıldım ve yataga gectim. Hicbirsekilde yanima gelmedi. Ise gitti az once giderken geldi optu istedigin birsey var mi kapiyi kilitle dedi ve gitti.
Daha bi aylık evliyken ne denir ki1 aylik evliyim.gorucu usuluydu evliligim cok isteyerek evlendim 4 ay icinde onunda buyuk israriyla .
Esim hep isten gelip tv izliyor telefonda geziyor benimle ilgilenmiyor. Ben konusmayi cok seven biriyim sikayetimi belirtiyorum umursamiyor.isten geldi yemek yedik diziisini acti sarilarak uzaniyoruz bana diyorki sigmiyoruz diger koltuga sen gec . Konusmaya calisiyorum dizimi bölme diyor. . Hergun onun dizilerini izliyoruz dicem ama ben izleyemiyorum cunku nefret ediyorum sıkılıyorum. Neyse o oyle diyince bende baska koltuga gectim sıkıldım ve yataga gectim. Hicbirsekilde yanima gelmedi. Ise gitti az once giderken geldi optu istedigin birsey var mi kapiyi kilitle dedi ve gitti.
Oha aramizdaki diger seyleride bilmeden bu yorumu yaptinizEvine hizmetçi almis
Birbirimizi mesailer yuzunden 2 3 saat goruyoruz ki zatensen de kendi hobilerinle ilgilen.
adama yapışık olmak zorunda değilsin ki. bir yerde seni özleyip seninle vakit geçirmek isteyecektir.
benim de dizimin ortasında bıdı bıdı kocam konuşunca sinir olurum mesela.
Size karşı duygusal anlamda bir şey hissetmiyor bence
Birbirimizi mesailer yuzunden 2 3 saat goruyoruz ki zaten
NApicamAhh bu oduun erkeklerrr
Kendisi benimle evlenmek icin cok israrciydi.etrafindaki herkes diyor ilk defa onu boyle goruyoruz cok seviyor seni diyorlarSize karşı duygusal anlamda bir şey hissetmiyor bence
Bir aylik bile degilizDaha bi aylık evliyken ne denir ki
Canım daha çok yenisin hiç normal değil bu davranışlar istemeden mi evlendi seninle ben de 2 haftalık evliyim eşim benle 5 dakika ilgilenmese ne oldu acaba benden soğudu mu diye düşünüyorum hemen Allah yardimcin olsunn1 aylik evliyim.gorucu usuluydu evliligim cok isteyerek evlendim 4 ay icinde onunda buyuk israriyla .
Bizimki acilmiyor bacımBenimki de sığmıyoruz diyodu açtırdım çekyatı, artık kaçışı yok
Ve hergun kendi dovus savas dizileri. Ben izleyemiyorumBenimki de sığmıyoruz diyodu açtırdım çekyatı, artık kaçışı yok
Beni zorladi evlenmek icin o dereceCanım daha çok yenisin hiç normal değil bu davranışlar istemeden mi evlendi seninle ben de 2 haftalık evliyim eşim benle 5 dakika ilgilenmese ne oldu acaba benden soğudu mu diye düşünüyorum hemen Allah yardimcin olsunn
Üzüldüm arkadaşım inşallah düzelir.Ve hergun kendi dovus savas dizileri. Ben izleyemiyorum
Ya bence daha çok yeniymiş evliliğiniz alışma süreci gibi düşünmelisin sabret onun ilgisini çekecek şeyler yap arada bi küçük sürprizler yapabilirsin arada bi güzel giyinip süslen güzel bi masa hazırla veya akşamları çayın yanına sevdiği şeyleri al veya yap ikinizin de hoşuna gideceği aktiviteler yapabilirsin akşamları yürüyüşe çıkmayı teklif et bazen gerçi bunun cevabı genelde yorgunum olurBeni zorladi evlenmek icin o derece
bir derdim var basligi altinda yazabilirdiniz bu derdinizi.Oha aramizdaki diger seyleride bilmeden bu yorumu yaptiniz
Neden bunu dediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?