• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimsesizlik...çok yalnız bırakıldık...

canım bende ev alırken de kimse destek olmadı hatta tüm parayı denkleştirdik ama son tapuda birkaç bin tl gerekliydi onu bulana kadar karnımıza ağrılar girdi ..hiç alakasız insanlar sağolsunlar son anda yardımcı oldular ama ailelerimiz aynı senin dediğin gibi heyecansız aman bize dokunmasınlar gibi bir tavır içine girdiler ..çok kırılmıştım o dönem ..ama artık takmıyorum ..
Allah size de ele güne muhtaç olmadan borcunuzu bitirmeyi nasip etsin..ağız tadıyla oturun inşallah
çok teşekkür ederim amin inşallah

Kredi cekseniz? 10 bin çok fazla bi rakam değil. Ya da evi almayi bi kaç ay daha erteleseniz? Evinizi de kendi cabanizla alın minnet etmeyin onlara.
evi almak için zaten kredi çekecektik üzerine 10 bin gibi bir rakam daha çıkınca aylık ödenecek taksit arttı o yüzden sıkıntı yaşadık. Hayır minnet etmeyi asla düşünmüyorum vardır bizimde kısmetimiz bir yerde,biraz daha zaman sadece

Ben sana benim hikayemi anlatıyım da şükret haline. Evlenmeden önce kayınvalidem 5 bin kredi çekecekti çekme sonra lazım olunca söyleriz dedim hala çekecek, kendi babam 10 bin verecekti ev alırken haber ver bi kaç ay önce dedi, kayın babam da 1500 euro veririm bi kaç önce haber ver dedi. Neyse biz para biriktirdik annem vefat etti bana bi miktar para kaldı annemden ki annem ev alırken o parayı bana verecekti neyse para kalınca ev almaya hayalimizi 2 sene öne çektik ama babam bırak para vermeyi para istedi bizden, kayınbabam evlenirken 2000 euro vermişti(başka hiç bi şeye karışmadı) onu istedi, kayınvalidem zaten yok yok diyo başka bi şey demiyo ;) Ben gülüp geçiyorum kocam da öyle ama açık açık bunun yaşlılığı da var dedim. Desen ne olacak ki herkes kendi derdinde kimseye küsme biraz daha biriktirin en iyi ev alma ayı Mart ayı en ucuzunu o zaman bulursun bekle ben öyle yapıyorum, elbet bu devran dönecek.

Kimse kusura bakmasin anne baba yardım etmeli..kimse agac kovugundan cikmadi eger evladinin ihtiyacı varsa anne babadan baska kime gitsin..anne babadan yardim alınmasına karsi olanlarin sanirim tuzu baya kuru..Konu sahibi hic üzülmeyin bundan sonra tavrınızi ona gore koyarsiniz ama ben olsam kardesine yapilip sana yapilmayanlarin hesabini sorardim evlat ayrimi yapiliyor madem..Sessiz kalmayin
valla kavga olarak değil ama konusu açıldığında konuşmuştum o zaman annem senin evine yapacaklarımız sınırlıydı dedi ona tamam dedim,karşı taraf yapınca altında kalamazdık dedi ona da peki dedim. Altınlara gelince sende bilmiyorduk bize verilenleri size vermemiz gerektiğini kardeşinde olursa ikinize bölüştüreceğim gelenleri dedi hiçbirşey göremedik düğün sonrası unutuldu. Kayınpeder desen bir çeyrek bile almadı,eşimin nişanda bana verdiği bilezikler geri verildi onları taktı.
Aslında pısırık hakkını arayamayan biri değilim,konuşur tartışırım ama ailelerle aramıza para mevzusu girsin istemedim,dünya malı boşver dedim ama yapılan muamele ortada

Yardım etmelilerdi.Aile demek budur.Zor anında kollamaktır.Ben böyle gördüm evladıma da bunu yapacağım öğreteceğim, bir de altınlarınıza kadar almışlar elinizden.Sessiz kalıyorsunuz çok, içinizde kalmasın söyleyin açık açık isteyin.Dilerim sizin olur o ev alırsınız en kısa zamanda.
teşekkür ederim,aslında sessiz kalma nedenim ailelerle araya para mevzusu sokmayalım bu yüzden kırgınlıklar gereksiz diye düşünmemdi ama yapılanları görünce hata yaptığımın farkına vardım.

2+1 sıfır daire ebeveyn banyolu,kilerli,çift balkonlu bir evdi 110.000 lira bir rakam tapu masraflarıyla birlikte 115.000 liraya gelecekti. Başka yollar deniyoruz inşallah oradan bişeyler çıkar

sonraki yorumlarını okudum da inşallah istemeden çözülür

ben eşinizle sizi tebrik ediyorum başı başa verip güzel bir hayat kurmuşsunuz. belli ki aileler yardım yapmayacak. bir kaç aya ferahlayıp borcu ödeyebilecekseniz başka bir yakınınızdan isteseniz verir diye düşünüyorum. kredi mevzusunda 10 bin tl limit ayarlayamıyor mu bankalar? bankalar bir çok fırsat yaratabilir. ben o alacağınız ev için sizin adınıza heyecanlandım ve almanızı çok istedim neden bilmem. birkaç bankaya gidin 10 bin tl çok değil bence iyi soruşturun o para bulunur ama hedefinizden hevesiniz kaçıp ayrılmayın..
çok teşekkür ederim yazdıklarınız ve iyi niyetiniz için. Evi alabilmek için zaten bir kredi çekeceğiz,eşimin annesi vefat etmiş kendi annem şehir dışında böyle olunca çalışamıyorum bir süre için eve giren maaş tek olunca ödeebilecek tutar belli. Niyetimiz biraz daha bekleyip birikimi arttırmaktı,ama uygun bir ev bulunca şartlar zorlandı. O 10 bin lira konut kredisine eklenince vade uzun olduğu için faizle birlikte inanılmaz bir rakama.ulaşıp taksit tutarını arttırdı,tüketici kredisi olarak düşününce bu sefer vade kısa olunca ödeme arttı sıkıştık durum bundan ibaret
Ama sanırım yeni bir umut ışığı doğdu,eşim patronuyla görüştü,sigortadan çıkış yaptın gösterip kıdem tazminatını verebilirim demiş 20.000 lira gibi bir rakam tek isteğim acele etme biraz bende bakınayım evlere demiş. Ailelerden uzanmayan el tamamen bir yabancı tarafından geldi

Ben sana benim hikayemi anlatıyım da şükret haline. Evlenmeden önce kayınvalidem 5 bin kredi çekecekti çekme sonra lazım olunca söyleriz dedim hala çekecek, kendi babam 10 bin verecekti ev alırken haber ver bi kaç ay önce dedi, kayın babam da 1500 euro veririm bi kaç önce haber ver dedi. Neyse biz para biriktirdik annem vefat etti bana bi miktar para kaldı annemden ki annem ev alırken o parayı bana verecekti neyse para kalınca ev almaya hayalimizi 2 sene öne çektik ama babam bırak para vermeyi para istedi bizden, kayınbabam evlenirken 2000 euro vermişti(başka hiç bi şeye karışmadı) onu istedi, kayınvalidem zaten yok yok diyo başka bi şey demiyo :KK66: Ben gülüp geçiyorum kocam da öyle ama açık açık bunun yaşlılığı da var dedim. Desen ne olacak ki herkes kendi derdinde kimseye küsme biraz daha biriktirin en iyi ev alma ayı Mart ayı en ucuzunu o zaman bulursun bekle ben öyle yapıyorum, elbet bu devran dönecek.
sizede hayırlısıyla bir ev nasip olur umarım

sonraki yorumlarını okudum da inşallah istemeden çözülür
çözülecek gibi ailelere asla lafını etmem,eşim patronuyla görüştü sigortadan çıkış gösterip sonra tekrar sigorta girişini yaparak kıdem tazminatını veririm demiş 20.000lira civarında bir rakam telaffuz etmiş. Ailelerin yapmadığını başkası yapacak ne diyebilirim ki

haklısınız kırılmakta ama boşverin inşallah daha iyi evler çıkar karşınıza
hey gidi günler biz ev alırken belki bir 10.000 tl çeker kp diye düşünmüştüm ama maalesef
istememiştik de belki kendisi düşünür demiştim.. ikisi de bucak bucak kaçmıştı isterler falan diye
sonra ev alınırken tapu ikinizin üstüne olsun diye tutturdu.. rahmetli teyzem o zamanın parası ile 7000 Euro para vermişti bize
bide kp öyle söyledi tapu ikinizin olsun diye eşim de kendi üzerine istemedi utandı bence garibim..
bizimkinin de bankada parası vardı ama yanaşmadı.. öyle işte
herkesin hikayesi farklı işte,şanslı olduğu konular farklı. Kimi aileden gülmez kocası iyidir,kimin koca fena aile dünya iyisi. Birde iki taraftan şanslı olanlar var tabii

Sağol canım sen de takma kafana evler ucuzlayacak 1-2 aya kadar piyasa kırılıyo 10 bin düşüğüne de bulursun ev onlar sana sırt çevirdiğiyle kalır.
sağlığımız yerinde olsunda vardır elbet bir kısmeti herkesin. Dediğin gibi sabah eşime sadece sıkma canını dedim para kolay bulunurda evlat o zor işte...

o iki aileden de uzak olun

valla tanısam sizi veresim geldi o parayı hemen

yani kimse bir şey yapmak zorunda değil dedik de bu kadarcık destek de mi olmayacak ailelerden hem de para varken

o iki aileden de uzak olun

valla tanısam sizi veresim geldi o parayı hemen

yani kimse bir şey yapmak zorunda değil dedik de bu kadarcık destek de mi olmayacak ailelerden hem de para varken
işte problem de burada,siz tanımadan etmeden veresim geldi diyebiliyorken anne,babanın bunca sırt dönmesi.
Elbette haklısınız kendimiz istedik evlendik evimizi düzdük,düğünümüzü yaptık yardım beklemedik yaklaşık 5 sene boyunca hiçkimseye gık demeden hallettik herşeyi,onca borcun altından kalkıp birde kendimiz için birikim yaptık,ama gel gör ki sıkıntılı anında ilk aklına gelecek insanlar sırt döndü.

Çok üzüldüm
Kırılmakta da haklısınız ne diyelim vardır bunda da bir hayır Allah daha güzel kapılar açsın size

çok teşekkür ederim yazdıklarınız ve iyi niyetiniz için. Evi alabilmek için zaten bir kredi çekeceğiz,eşimin annesi vefat etmiş kendi annem şehir dışında böyle olunca çalışamıyorum bir süre için eve giren maaş tek olunca ödeebilecek tutar belli. Niyetimiz biraz daha bekleyip birikimi arttırmaktı,ama uygun bir ev bulunca şartlar zorlandı. O 10 bin lira konut kredisine eklenince vade uzun olduğu için faizle birlikte inanılmaz bir rakama.ulaşıp taksit tutarını arttırdı,tüketici kredisi olarak düşününce bu sefer vade kısa olunca ödeme arttı sıkıştık durum bundan ibaret
Ama sanırım yeni bir umut ışığı doğdu,eşim patronuyla görüştü,sigortadan çıkış yaptın gösterip kıdem tazminatını verebilirim demiş 20.000 lira gibi bir rakam tek isteğim acele etme biraz bende bakınayım evlere demiş. Ailelerden uzanmayan el tamamen bir yabancı tarafından geldi

bazen yedi kat el aileden hayırlı oluyor. olacağı varsa olur arkadaşım rabbim hakkınızda hayırlısını versin. kocanla çocuğunla bi ömür mutlu huzurlu etsin.

bazen yedi kat el aileden hayırlı oluyor. olacağı varsa olur arkadaşım rabbim hakkınızda hayırlısını versin. kocanla çocuğunla bi ömür mutlu huzurlu etsin.
çok teşekkür ederim,huzur sağlık hepsinden önemli. Kısmetimizde varsa olur zaten. Hepimizin ailesine versin Allah huzuru,sağlığı,mutluluğu...

Kayinpederinden ziyade ailene ozellikle annene cok sinirlendim ya.Insan evladini nasil magdur eder aklim almıyor sana yapmayip kardesine yapmis sonradan neden telafisini yapmıyor sasirdim dogrusu.Kendi ailene tavir almalisin bence.

Back