Kimsesiz Bebek

hayrunisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
34
0
Arkadaslar Ben Daha öncede Bildirmiştim Biz şirnağin Beytüşşebap Ilçesinin Köylük Bi Yerinde Oturuyoruz Esim Askeri Personel Görevi Nedeniyle Burda Köy Kadinlari Evlerde Doğum Yapiyolar Fakat Cok Tehlikeli Birsey Vede Bu Durumla Ilgili Bir Olayi Sizle Paylasmak Istiyorum Birtane Buranin Vatandasi Daha 18 Yasinda Ve Hamile Doğum Yapicakmis Günü Gelmiş Dogumunu Yapmis Evde Fakat Kanamasi Cokmus Bulundugumuz Yerde Saglik Ocagi Var Ama Doktor Yok Insan Bi Hastaneye Götürür Ve Sonu Aciyla Biten Bi Doğum Bebeğini Kucağina Alamadan öldü Ve Bebek Ortada Kaldi Burda Bi Arkadas Var Bebeyi Var O Süt Annelik Yapiyo Bebege Bende Ek Mama Falan Yediriyorum Bugünde Banyo Yaptirdik Ve Bebege Biz Bakiyoruz Benimde Bebişim Olmuyo Hayirlisi Artik Allah Nezaman
Verirse şimdi Işte Bebeğe Bakiyorum Küçücük Ya Minnacik Cokta şeker Bebeğe Cok üzülüyorum Ama Burda Normal Karsiliyolar Annesi Mezarinda Rahat Yuyodur Umarim Bebeyine Cok Iyi Bakiyoruz Arkadaslar Allah Kimsenin Basina Vermesin Hayirli Evlatlar Ve Sağlikli Bi Sekilde Bebeyini Kucagina Almak Nasip Etsin Kib.öpt.

cok üzücü bi durum ... allah rahmet eylesin anneye...
kutlarim seni de yaptiklarindan dolayi...
malesef hala var bu tür davranislar ve cok aci sonuclar doguruyor...
bunlari asabilmek icin,nice gencecik insanlar ölmesin,
mincacik bebekler anasiz kalmasin diye kiz -erkek dememeli...
egitim egitim egitim diyorum...
yoksa daha nice gencecik anneler bebegini kucagina alamadan topraga girer.nice bebekler anasinin yüzünü görmeden büyür...
iyilik yap denize at, balik bilmezse Halik bilir...
birgün mutlak karsiligini alirsin..
insallah en kisa zamanda kavusursun emeline....

allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor bir durum ama türkiye de hala böyle dr. olmayan yerler var maalesef

gerçekten inanılmaz üzücü bir olay. aynı olayı ben yaşadım fakat benim bebeğim öldü bben hayatta kaldım erken doğum oldu üzerinden 7 ay geçti ama hala gözyaşım dinmedi o minik bbebek annesiz bende bebeğimden ayrıyım ona aldığım minik elbiseleri bile koklamaya hakkım yok çok acı çekiyorum ama toparlanmaya çalışıyorum evlat edinmek için başvurdum fakat yaşım tutmadı 28. yerinde olup ona annelik yapmak isterdim çünkü buna inanılmaz ihtiyacım var zaten bundan sonra kaç tane çocuğum olursa olsun kimsesiz bir yavruyu bağrıma basıcam şimdi hayttaki tek hedefim bu onu ölen bebeğimin yerine koyup sanki o hiç ölmemiş gibi bütün sevgimi ona vericem eğer o minik bebek yardıma muhtaçsa ve sevgiye sarılmaya ihtiyacı varsa bende elimden geleni yapmaya hazırım umarım bu mesajı okursun ve benden inşallah ona yardım etmemi istersin heyecanla yazmanı bekleyeceğim...:Saruboceq:

Hayrünissa cığğıım ALLLAAAH RAZI OLSUN SENDEN ALLAH TUTUĞUNU ALTIN ETSıN..ne yapacaksın peki bakmaya devam mı edeceksin yoksa bir aile mi arıyorsun ???Bebek emin ellerde içim rahat okuduğumda ALLAH anneye rahmet eylesin ama şehit olmuş anne cennetedir şimdi hep beraber el--fatihaaa

Canim Allah senden ebedi razi olsun. tebrik ediyorum seni.
Ne uzucu bir durum ihmal yuzunden ne uzucu bir durum.
Bir sey sorumcam senin yaptigin tatdir edilecek sey aama? bu bebegin bakicak kimseyi çokmu babanennesi, Annennesi, BABA'si??

Allah o mınnacık melege yardım etsın... daha hayatın basında yapayalnız kalmıs... sızınde ınsallah kısa zamanda saglıklı bı bebegınız olur... bıraz arastırsanız cocugun bı yakını yokmu hıc?

Iyi bakin o bebege..eminim annenin gozleri arkada kalmaz..Allah yardimciniz olsun,daha da cok bebegin...sarildim hepinize.

ahh ya hic kiyamam ne kadar iyi bakilsada anne kokusu baskadir.
ama o bebeginde kadari o sekildeymis
ALLAH RAZI OLSUN SIZDEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…