- 15 Şubat 2008
- 34
- 0
Arkadaslar Ben Daha öncede Bildirmiştim Biz şirnağin Beytüşşebap Ilçesinin Köylük Bi Yerinde Oturuyoruz Esim Askeri Personel Görevi Nedeniyle Burda Köy Kadinlari Evlerde Doğum Yapiyolar Fakat Cok Tehlikeli Birsey Vede Bu Durumla Ilgili Bir Olayi Sizle Paylasmak Istiyorum Birtane Buranin Vatandasi Daha 18 Yasinda Ve Hamile Doğum Yapicakmis Günü Gelmiş Dogumunu Yapmis Evde Fakat Kanamasi Cokmus Bulundugumuz Yerde Saglik Ocagi Var Ama Doktor Yok Insan Bi Hastaneye Götürür Ve Sonu Aciyla Biten Bi Doğum Bebeğini Kucağina Alamadan öldü Ve Bebek Ortada Kaldi Burda Bi Arkadas Var Bebeyi Var O Süt Annelik Yapiyo Bebege Bende Ek Mama Falan Yediriyorum Bugünde Banyo Yaptirdik Ve Bebege Biz Bakiyoruz Benimde Bebişim Olmuyo Hayirlisi Artik Allah Nezaman
Verirse şimdi Işte Bebeğe Bakiyorum Küçücük Ya Minnacik Cokta şeker Bebeğe Cok üzülüyorum Ama Burda Normal Karsiliyolar Annesi Mezarinda Rahat Yuyodur Umarim Bebeyine Cok Iyi Bakiyoruz Arkadaslar Allah Kimsenin Basina Vermesin Hayirli Evlatlar Ve Sağlikli Bi Sekilde Bebeyini Kucagina Almak Nasip Etsin Kib.öpt.
Verirse şimdi Işte Bebeğe Bakiyorum Küçücük Ya Minnacik Cokta şeker Bebeğe Cok üzülüyorum Ama Burda Normal Karsiliyolar Annesi Mezarinda Rahat Yuyodur Umarim Bebeyine Cok Iyi Bakiyoruz Arkadaslar Allah Kimsenin Basina Vermesin Hayirli Evlatlar Ve Sağlikli Bi Sekilde Bebeyini Kucagina Almak Nasip Etsin Kib.öpt.