• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimsenin profiline bakamiyorum

Kendimiz gizliyoruz çünkü :KK70:
bence gerek yok :)
Cunki kisitlama getiriyoruz. Benim profilimede bakamazsin:KK76:
seni özellikle takıip etcem :confused:
Niye bakıyorsunuz ki üyelerin gecmisine?:)
Konuya direk yorum yapın.
Ay ben bazen güncel konusunu okumaya üseniyorm.
Gılgamıs destanı gibi uzatıyolar:S
Eski konuları hic okuyamam:KK70:
mesela üye öyle yazmıiş öyle yazmışkı konu başlıklarına bakıp sevgilisine eşine dönecekse boşa yorum yapmayalım.yada haksız kendine yandaş arıyor kişilik önemli :KK76::KK48:
:KK8::KK8:
gecmıste ne yazmıs gormek ıstedıgım uyelerı arama butonunda nıckını yazıp genel olarak arıyorum hepsı cıkıyor
gızlemeklede tam gızlenmıyor

benı rahatsız eden bırkac uye var ben onlardan dolayı gızledım hatta actıgım konularada ısımlerını engelledım yorum yapamasınlar dıye oyle bır sansımızda var cunku
bu güzelmiş kimseyi şahsi olarak tanımam engellemeye lüzüm yok ama bakma ihtiyacı doğuyor tanımadığım yada az bilgim olmadığı kişiye neden yorum yapayım. yada profılıne her halükarda bakmak istiyorum
Benimkine bakabilirsin kuzum. Hadi gel hodri meydan valla kimden neyi gizliycem:KK70:
helall sen kadınsın :KK59::cool:
hello stalker enjefnfe :KK70: e kısıtlıyoruz işte bu gibi durumlar için.ama haklısın aslında bazen öyle konular açıp öyle anlatıyolar ki geçmişte açtıklarını görmesen ya da her konuya salladıklarını görmesen inanırsın.ama üyenin kullanıcı adında durunca "mesajlar " yazan kısım kapatılmıyo, yani bügüne kadar herkesin yazdığı her şeye ordan bakabilirsin bu kadar önemliyse.
nerden bakabilirim tam anlayamadım ben isim aratınca çıkmıyor :rolleyes:

Nasıl kısıtlama getırılıyor
actıgınız konuda kosesınde ... var oraya tıklayıp kısıtlamayı yonet gıbı bırsey cıkıyor ordan uyenın ısmını yazıp yasaklıyorsunuz fakat sanırım bu pro uyelere ozel olabılır

Herkes kısıtlama getiriyor. Ben getirmedim, benimki açık mesela, üşenmiyorsanız bakabilirsiniz :KK70:

Back
X