- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.410
- 363
Çok ıyı yapmışsınız .Nasıl pro uye olunuyor
Yok ya.pro olmaya gerek yok ben de diilim pro ama ayarlardan yapmistim sanirim telefondan bakamadim tam ama.profildeki ayarlardan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ıyı yapmışsınız .Nasıl pro uye olunuyor
Tesekkurler:)Yok ya.pro olmaya gerek yok ben de diilim pro ama ayarlardan yapmistim sanirim telefondan bakamadim tam ama.profildeki ayarlardan
Bebeğimin şuan 8 yaşında 34 haftalıkken görüntüsü ağzı açık poz vermişti teyzesiBu arada profil resmin çok ürkütücüne o çözemiyorum günlerdir ultrason fotosu mu yoksa işkenceye maruz kalan biri mi karakız ajskdk
![]()
bence gerek yok :)Kendimiz gizliyoruz çünkü![]()
seni özellikle takıip etcemCunki kisitlama getiriyoruz. Benim profilimede bakamazsin![]()
mesela üye öyle yazmıiş öyle yazmışkı konu başlıklarına bakıp sevgilisine eşine dönecekse boşa yorum yapmayalım.yada haksız kendine yandaş arıyor kişilik önemliNiye bakıyorsunuz ki üyelerin gecmisine?:)
Konuya direk yorum yapın.
Ay ben bazen güncel konusunu okumaya üseniyorm.
Gılgamıs destanı gibi uzatıyolar:S
Eski konuları hic okuyamam![]()
Benimkine bak![]()
bu güzelmiş kimseyi şahsi olarak tanımam engellemeye lüzüm yok ama bakma ihtiyacı doğuyor tanımadığım yada az bilgim olmadığı kişiye neden yorum yapayım. yada profılıne her halükarda bakmak istiyorumgecmıste ne yazmıs gormek ıstedıgım uyelerı arama butonunda nıckını yazıp genel olarak arıyorum hepsı cıkıyor
gızlemeklede tam gızlenmıyor
benı rahatsız eden bırkac uye var ben onlardan dolayı gızledım hatta actıgım konularada ısımlerını engelledım yorum yapamasınlar dıye oyle bır sansımızda var cunku
helall sen kadınsınBenimkine bakabilirsin kuzum. Hadi gel hodri meydan valla kimden neyi gizliycem![]()
nerden bakabilirim tam anlayamadım ben isim aratınca çıkmıyorhello stalker enjefnfee kısıtlıyoruz işte bu gibi durumlar için.ama haklısın aslında bazen öyle konular açıp öyle anlatıyolar ki geçmişte açtıklarını görmesen ya da her konuya salladıklarını görmesen inanırsın.ama üyenin kullanıcı adında durunca "mesajlar " yazan kısım kapatılmıyo, yani bügüne kadar herkesin yazdığı her şeye ordan bakabilirsin bu kadar önemliyse.
Bana en cok hangi sehirde yaşadığı ile yaşı lâzım oluyor:)) Hemsehri bulasım geliyor da bazenBana da öyle. Merak ettigim hicbi gecmis konuyu araştıramiyorum üyelerde:))))
Konyamiydi sizinBana en cok hangi sehirde yaşadığı ile yaşı lâzım oluyor:)) Hemsehri bulasım geliyor da bazen![]()
Evet çok gerekli bir şey değil bence debence gerek yok :)
eğer bigün bir konu açarsaniz size özel msj atıp ayrıntılarınızı isterimEvet çok gerekli bir şey değil bence de![]()
Eeveet hemsehrimKonyamiydi sizin![]()
❤❤Eeveet hemsehrim![]()
actıgınız konuda kosesınde ... var oraya tıklayıp kısıtlamayı yonet gıbı bırsey cıkıyor ordan uyenın ısmını yazıp yasaklıyorsunuz fakat sanırım bu pro uyelere ozel olabılırNasıl kısıtlama getırılıyor
Hiç sorun değil seve seve veririm ayrıntılarıeğer bigün bir konu açarsaniz size özel msj atıp ayrıntılarınızı isterim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Merve geldin mi Merve kızlık zarından banı yediydik senin kaç gün sürdü ben aktifleşince sen daha pasiftin bir daha konulara yorum yaparsam dedimBenim de açık proilime bi ev adresimi yazmadığım kaldı![]()
9 muydu neydi valla ayolMerve geldin mi Merve kızlık zarından banı yediydik senin kaç gün sürdü ben aktifleşince sen daha pasiftin bir daha konulara yorum yaparsam dedim![]()
Benim de ya 5 ya 7 di her seferinde artıyor mu ne9 muydu neydi valla ayol![]()
1 ekleniyor hep sağolsunlar çıplak kalmadım.Benim de ya 5 ya 7 di her seferinde artıyor mu neziyaretçiden okudun mu don atlet saten pijama yollucaklardı
![]()