Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye bakıyorsunuz ki üyelerin gecmisine?:)Kısıtlama getirildi diyor kimin profiline tıklasam acaba bende mi sorun var banlilari demiyorum normal profiller bile kisitli
Bir konu açılıyor üyenin geçmişine bakayim diyorum yok hiç bisey![]()
Sshh fazla merak uyandırma şimdi gidip Mune’nin hesabını hacklemesinÇok gizemliysek demek![]()
Bana da öyle. Merak ettigim hicbi gecmis konuyu araştıramiyorum üyelerde:))))Kısıtlama getirildi diyor kimin profiline tıklasam acaba bende mi sorun var banlilari demiyorum normal profiller bile kisitli
Bir konu açılıyor üyenin geçmişine bakayim diyorum yok hiç bisey![]()
Ultrasona benzemiyor, ben de boğazı sıkılan çocuk tarzı bir şeyler gördümBu arada profil resmin çok ürkütücüne o çözemiyorum günlerdir ultrason fotosu mu yoksa işkenceye maruz kalan biri mi karakız ajskdk
![]()
gecmıste ne yazmıs gormek ıstedıgım uyelerı arama butonunda nıckını yazıp genel olarak arıyorum hepsı cıkıyor
gızlemeklede tam gızlenmıyor
benı rahatsız eden bırkac uye var ben onlardan dolayı gızledım hatta actıgım konularada ısımlerını engelledım yorum yapamasınlar dıye oyle bır sansımızda var cunku
Nasıl kısıtlama getırılıyorgecmıste ne yazmıs gormek ıstedıgım uyelerı arama butonunda nıckını yazıp genel olarak arıyorum hepsı cıkıyor
gızlemeklede tam gızlenmıyor
benı rahatsız eden bırkac uye var ben onlardan dolayı gızledım hatta actıgım konularada ısımlerını engelledım yorum yapamasınlar dıye oyle bır sansımızda var cunku
Çok ıyı yapmışsınız .Nasıl pro uye olunuyorBen kendimi cok ifsa ettigim icin tanidiklar bi dakka lan bu en buyuk kk bizim en buyuk kk mi diye merak edip tiklamasin diye kisitladim. Yoksa sozkonusu suphelenen tanidik vajinusmus sorunumdan alkol sorunuma, hoslandigim adamla olan en ufak diyaloglarimdan depresif gecmisime ve hangi is arkadasima ayar olduguma kadar her seyimi ogrenir 2012-2020 yillari arasi.