• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimsenin profiline bakamiyorum

Kısıtlama getirildi diyor kimin profiline tıklasam acaba bende mi sorun var banlilari demiyorum normal profiller bile kisitli :işsiz:
Bir konu açılıyor üyenin geçmişine bakayim diyorum yok hiç bisey:spor::eğlence:
Niye bakıyorsunuz ki üyelerin gecmisine?:)
Konuya direk yorum yapın.
Ay ben bazen güncel konusunu okumaya üseniyorm.
Gılgamıs destanı gibi uzatıyolar:S
Eski konuları hic okuyamam:D

Benimkinide kisitladim. Bende sinir oluyorum geçmiş konuların güncel konularda gündeme getirilmesinden. Konuyla bağlantılı olanları tenzih ederim tabiki

gecmıste ne yazmıs gormek ıstedıgım uyelerı arama butonunda nıckını yazıp genel olarak arıyorum hepsı cıkıyor
gızlemeklede tam gızlenmıyor

benı rahatsız eden bırkac uye var ben onlardan dolayı gızledım hatta actıgım konularada ısımlerını engelledım yorum yapamasınlar dıye oyle bır sansımızda var cunku

Kısıtlama getirildi diyor kimin profiline tıklasam acaba bende mi sorun var banlilari demiyorum normal profiller bile kisitli :işsiz:
Bir konu açılıyor üyenin geçmişine bakayim diyorum yok hiç bisey:spor::eğlence:
Bana da öyle. Merak ettigim hicbi gecmis konuyu araştıramiyorum üyelerde:))))

hello stalker enjefnfe :D e kısıtlıyoruz işte bu gibi durumlar için.ama haklısın aslında bazen öyle konular açıp öyle anlatıyolar ki geçmişte açtıklarını görmesen ya da her konuya salladıklarını görmesen inanırsın.ama üyenin kullanıcı adında durunca "mesajlar " yazan kısım kapatılmıyo, yani bügüne kadar herkesin yazdığı her şeye ordan bakabilirsin bu kadar önemliyse.

Bu arada profil resmin çok ürkütücü:KK43: ne o çözemiyorum günlerdir ultrason fotosu mu yoksa işkenceye maruz kalan biri mi karakız ajskdk:110::ruh:
Ultrasona benzemiyor, ben de boğazı sıkılan çocuk tarzı bir şeyler gördüm 👀 şu sıralar yaşadıklarımızdan ötürü algıda seçicilik de olabilir tabi..

gecmıste ne yazmıs gormek ıstedıgım uyelerı arama butonunda nıckını yazıp genel olarak arıyorum hepsı cıkıyor

benı rahatsız eden bırkac uye var ben onlardan dolayı gızledım hatta actıgım konularada ısımlerını engelledım yorum yapamasınlar dıye oyle bır sansımızda var cunku

Ay öyle bi seçenek de mi var?

Nasıl kısıtlama getırılıyor

Ben kendimi cok ifsa ettigim icin tanidiklar bi dakka lan bu en buyuk kk bizim en buyuk kk mi diye merak edip tiklamasin diye kisitladim. Yoksa sozkonusu suphelenen tanidik vajinusmus sorunumdan alkol sorunuma, hoslandigim adamla olan en ufak diyaloglarimdan depresif gecmisime ve hangi is arkadasima ayar olduguma kadar her seyimi ogrenir 2012-2020 yillari arasi.

Ben kendimi cok ifsa ettigim icin tanidiklar bi dakka lan bu en buyuk kk bizim en buyuk kk mi diye merak edip tiklamasin diye kisitladim. Yoksa sozkonusu suphelenen tanidik vajinusmus sorunumdan alkol sorunuma, hoslandigim adamla olan en ufak diyaloglarimdan depresif gecmisime ve hangi is arkadasima ayar olduguma kadar her seyimi ogrenir 2012-2020 yillari arasi.
Çok ıyı yapmışsınız .Nasıl pro uye olunuyor

Back
X