kimsenin hakkına girmedim değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
recep ivedik'te bir sahne vardı, recep pizza kuryesi oluyor, müşteriye siparişi getiriyor. müşteri bunun promosyonu nerde diye sorunca promosyonu ben yedim diyordu :KK70: o geldi nedense birden aklıma.

recep ivedik'te bir sahne vardı, recep pizza kuryesi oluyor, müşteriye siparişi getiriyor. müşteri bunun promosyonu nerde diye sorunca promosyonu ben yedim diyordu :KK70: o geldi nedense birden aklıma.
bende eşime dedim acaba kendi mi yedi diye eşimde o orda her gün aynı yemeği yiyodur zaten diyor bilmiyorum ki😂

baya hastayım dışardan yemek söyledim, kredi kartıyla uygulama üzerinden.kurye beni aradı adres tam olarak neresi diye. bende konum atıyım dedim. katı ve daire numarasını yazdım. korona değilim ama sesim de hastalıktan berbat çıkıyor. kurye de abla korona mısın dedi bende kapının önüne bırak dedim huylanmasın diye.

tekrar aradı, apartman ismi söyledi burası değil mi diye. bende evet dedim. o sırada geldi muhtemelen ama sonra 10 dk ses çıkmadı. sonra aradı siparişi aldın mı abla diye. yok dedim. sonra bana çıkış yaptı '' sen demedin mi 5.kat diye'' diye. daire numarası 5 dedim kat 2 demiştim. bende 5. kata kapıya bıraktı sanıyorum. gittim baktım yok.
tamam yemeğini getiriyim ben sana diye saygısız bir ses tonuyla telefonu kapattı. gelen giden yok. sonra ben aradım ben asansöre bırakmıştım yok mu orda diyor. baktım yok dedim meğer o paketi bırakınca asansörde 5.kata çıkmış anlattığı doğru ise.

ondan sonra dedi ki lanet olsun ben kendi cebimden öder getiririm dedi zaten günlüğüm 70 tl dedi. bende getirme kalsın dedim.
sonra uygulama üzerinden yazdım, parayı iade ettiler.

yine de diyorum getirdiyse buraya kadar biri paketi aldıysa ya da çöp diye attıysa diye. yine de içime dert oldu.

Bu durumda sizin bir hatanız yok. İş kolu her ne olursa olsun ; herkes işinin gereğini yapmalı. Sizi telefonla adres için aradıktan sonra tekrar gerçekleşen aramalar çok gereksiz ve saygısızca.

Belli ki ; bu iş o kişiye uygun değil. Kendisine uygun işi bulması dileğiyle.

bence sakin ve sabırlı birisiniz yüzde yüz kurye hatalı

İtin şeyine sokardım o kuryeyi, haddini bilsin, bir iş yapıyorsa maaş olarak karşılığını alıyor ve babasının hayrına yapmıyor. Adresime kapımın önüne siparişimi ulaştıracak, cami önüne çocuk bırakır gibi oraya bıraktım buraya bıraktım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X