- 23 Mart 2023
- 157
- 171
- 18
- 29
- Konu Sahibi powergirls1
-
Seve seve bakardım çok net:)Valla benim de cocugum var, arada gelip bakabilirsin o kadar seviyosun madem, bence hic sorun degil yani
Çok güzel olmasinin yani sıra çok da zorluklari var farkındayım, ama hiçbir etki yaratmıyor bende, çünkü güzel olan bir şeye ulaşmak kolay değil elbet bir bedeli olmali. Gülü seven dikenine katlanirmis misali. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütünPsikolojik olarak problem değil, ne güzel derdin varmış.
Fazla sevgi ve anaç kişilik ile yaklaşıyor hayal kuruyorsun.
Ta davulun sesi uzaktan hoş gelir yakında bir serüvene bizde soluksuz dalacağız hadi bakalım.
Annelik çok güzel Rabbim hak eden isteyen herkese nasip etsin.
Anam sen bi kolik sancisi, gaz sancisi, diş sancisi, 2 yas sendromu, 3 yaş sendromu, gece uykusuzlugu bunlari bi yaşa, gel bi daha konusalim etki yaratıyor mu, icinden mi geciyo noluyohfhfhfhÇok güzel olmasinin yani sıra çok da zorluklari var farkındayım, ama hiçbir etki yaratmıyor bende, çünkü güzel olan bir şeye ulaşmak kolay değil elbet bir bedeli olmali. Gülü seven dikenine katlanirmis misali. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün
Biz size, siz bizeEvet çok masum çok güzeller. Dünyada bundan daha büyük bi sevgi de yok kesinlikle. Ama çocuk bakmak Bi o kadar zor. Özellikle bebeklik zamanı bence dünyadaki en zor iş. Çok büyük bi sorumluluk. Çocuklarımı çok çok seviyorum canımı hiç düşünmeden veririm ama ben de bazen çocuksuz kişilere özeniyorum ne yalan söyleyeyim.
Haklısınız. Benim bir tane arkadaşım bile çocuk sevmiyor bana bu durum çok değişik gelse de, bu da normal bir şeyÇocuk istemeyen, sevmeyen kadın ne kadar normalse, sende o kadar normalsin :)
İnanmayacaksınız ama bana bunlar serbet geliyor ha tabikii yaşamadan böyle konuşmak kolay ama hani böyle bir gülümsüyorlar ya tüm enerjim fullenir yahu. Ah ne güzel şey...Anam sen bi kolik sancisi, gaz sancisi, diş sancisi, 2 yas sendromu, 3 yaş sendromu, gece uykusuzlugu bunlari bi yaşa, gel bi daha konusalim etki yaratıyor mu, icinden mi geciyo noluyohfhfhfh
Ben de sevmiyorum:) Anne olmak fikri korkunç geliyor 30 yaşındayım hislerim değişmedi. Bilmiyorum sürekli 7/24 bi bebekle, çocukla uğraşamam. Çocuğumda olsa sıkılırım gibi hissediyorumHaklısınız. Benim bir tane arkadaşım bile çocuk sevmiyor bana bu durum çok değişik gelse de, bu da normal bir şey
Yaa çok teşekkür ederim o sizin tatliliginiz. Ben de sizi ekleyeyim henüz bilmiyorum buraları tam kullanmayi ama çözerim heralde birkaç saateyaaa çoook tatlısınız...sizi arkadas listeme ekliyorum..ayrıca yazacagım,,,
Yine yarım kadın olduğumu öğrendim :)Biz size, siz bizeozenmeyin çocuksuz bir hayatin anlami yok bence. Evet büyük konfor ve rahatlık olabilir cocuksuzluk. Ama içi boş, anlamsız. İnsanların çocuklariyla tamamlandiklarini düşünüyorum
Kesinlikle size katılıyorum dediğiniz gibi bu duygular da anneliğe dahildir ve olası durumlardir. Ama her şeye rağmen günün sonunda iyi ki dogurmusum hissi oluyordur muhtemelen. Yani bana çok mucizevi geliyor ya tarif edemiyorumÇocuk sevgisi garip değil, sadece her şeyi bilmediğiniz için durumu kestiremiyorsunuz.
Yorgunluk, uykusuzluktan geçirilen mini sinir krizleri, evden kaçıp gitmek istemek, bazen sesini duymak istememek, biri baksa da biraz dinlensem demek de anneliğe dahil.
7/24 bakarım sevecenliği gerçekçi değil.
Asla. Benim de cocugum yok, henüz evli bile değilim. Yarım kadın vs o anlamda asla söylemedim. Ben bende yarattığı hissi anlatmak istedim. Zaten benim kadar anaç olmayan biri eksikliğini hissetmez bile. Kadın her durum ve koşulda kadındır yarımı tamı eksiği fazlası olmaz. Böyle anlasildiysam kusura bakmayınYine yarım kadın olduğumu öğrendim :)
Keşke insanları bi kalıba sokmasak. Çocuk sahibi olmak isteyenler gibi olmak istemeyenlerde olabilir. İstemiyoruz diye yarım olmuyoruz. Hadi kendimi geçtim isteyipte olmayanlar okusa nasıl üzülür. Ne demek içi boş yarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?