• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimsem yok ailemden başka

divankusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
1.999
2.321
133
29
Merhabalar sitenize yeni üye oldum ve problemimi anlatmak istiyorum. Belki başkası için önemli olmayabilir ama benim için evet sıkıntım var. Bana tavsiyede bulunun diyemem içimi dökmek istiyorum sadece. Kısa anlatmaya çalışacağım kimseyi sıkmak istemem.
Ergenlikte yıllarca çocuk psikiyatristine gittim uzun süre ilaç kullandım. O dönem lisedeydim ve pek arkadaşım olmadı benim. İhtiyaç da duymadım. 2 yıllık okul bitirdim, üniversite de pek kalıcı arkadaş edinemedim. Liseden sonra sudan çıkmış balık gibiydim, herkes farklıydı, ortam ve arkadaşlar çok farklıydı. Okul da nasıl bitti anlamadım, stajlar dersler, sınavlar derken zaman çabuk geçiyor gerçekten. Sıra geldi iş hayatına. Üç beş şirkete girip tecrübem oldu ama pek kalıcı iş bulamadım gerçekten. Kimi tecrübe istiyor kimi yabancı dil, kimi ehliyet. Bunlar olmayınca düzgün bir iş bulamıyor insan.
Zaman çabuk geçti yaşım oldu 24. Bu gün benim doğum günüm. Arkadaşım yok, işim yok. Doğum günümü annem ve babamla kutladım. Bir de faceden kutlayan oldu o kadar. Ben 24. yaş günümü böyle hayal etmemiştim. Küçüklüğümde bu yaşlarımı bir diskoda arkadaşlarımla beraber deli gibi dans ederek kutlayacağımı falan düşünmüştüm. Veya sevgilimle romantik bir akşam da olabilir :) Yaş ilerledikçe arkadaş edinmek de çok zor oluyor ve yalnızlığı daha çok hissediyor insan. Ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten. Şimdiden yorrumlarınız için teşekkür ederim :)

Mutlu yıllar canım
Ailenle güzel bir ilişkin varsa çok şanslısın, aile insanın kökleridir, köklerin sağlammış ne güzel
Arkadaş da lazım insana tabi, içten pazarlıklı olmayan birbirinizin ciğerini bildiğiniz bir iki kişi yeter zaten, inşallah sağlam dostluklar edinirsin

doğum günün kutlu olsun..iyki doğdun:)
bazen hersey hayal ettiğimiz gibi olmuyor hayatta.ne güzel annen baban yanindaymış.
ben hic bir doğum günümü annemle babamla kutlayamadim mesela.ailenin kıymetini bil diye yaziyorum:)
bu yaştan sonrasi senin elinde daha iyi arkadasliklar dostluklar kurabilirsin.
umarim karsina gerçekten sana deger verecek insanlar çıkar.bu yıl şanslı gelsin insallh arkadaslik aşk iş ne istiyorsan kavusman dileğiyle.
hepside senin icin hayırlı zamanda olsun..

Mutlu yillar canım gerçek dostun olmadiktan sonra gerisi kuru kalabalık en büyük hediyen ailen yanında allah onların yokluğunu göstermesin

Nice yıllara. Arkadaşsızlık koyar mı bana koymaz çünkü hepsini bir bir ben çıkardım. Düsmanım yok çünkü arkadaşım yok. KK var, ailem,eşim ve oğlum var. Bana yetiyor

Doğumgünün kutlu olsun. Neden arkadaşın yok ki çokmu içine kapaniksin acaba? Bir kursa gitsen sosyallessen.
Merhabalar sitenize yeni üye oldum ve problemimi anlatmak istiyorum. Belki başkası için önemli olmayabilir ama benim için evet sıkıntım var. Bana tavsiyede bulunun diyemem içimi dökmek istiyorum sadece. Kısa anlatmaya çalışacağım kimseyi sıkmak istemem.
Ergenlikte yıllarca çocuk psikiyatristine gittim uzun süre ilaç kullandım. O dönem lisedeydim ve pek arkadaşım olmadı benim. İhtiyaç da duymadım. 2 yıllık okul bitirdim, üniversite de pek kalıcı arkadaş edinemedim. Liseden sonra sudan çıkmış balık gibiydim, herkes farklıydı, ortam ve arkadaşlar çok farklıydı. Okul da nasıl bitti anlamadım, stajlar dersler, sınavlar derken zaman çabuk geçiyor gerçekten. Sıra geldi iş hayatına. Üç beş şirkete girip tecrübem oldu ama pek kalıcı iş bulamadım gerçekten. Kimi tecrübe istiyor kimi yabancı dil, kimi ehliyet. Bunlar olmayınca düzgün bir iş bulamıyor insan.
Zaman çabuk geçti yaşım oldu 24. Bu gün benim doğum günüm. Arkadaşım yok, işim yok. Doğum günümü annem ve babamla kutladım. Bir de faceden kutlayan oldu o kadar. Ben 24. yaş günümü böyle hayal etmemiştim. Küçüklüğümde bu yaşlarımı bir diskoda arkadaşlarımla beraber deli gibi dans ederek kutlayacağımı falan düşünmüştüm. Veya sevgilimle romantik bir akşam da olabilir :) Yaş ilerledikçe arkadaş edinmek de çok zor oluyor ve yalnızlığı daha çok hissediyor insan. Ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten. Şimdiden yorrumlarınız için teşekkür ederim :)

İyi ki doğdun inşallah yeni yasin sana güzel dostluklar harika bir aşk ve sağlık getirir :KK200: belki çok duygusal belki çok düşünceli yada açık sözlü olduğun için yanlız kalmış olabilirsin genelde açık sözlü ve kırılgan insanlar yanlizdir dönem dönem hepimiz yanlız kaldığımızı düşünüp icleniyoruz çünkü hayatta samimi dostluklar kurmak çok zor inanko hemen hemen herkesin etrafında ailesinden başka kimsesi yok hatta bazılarının yanında ailesi bile yok. Kalabaklarin icind hepimiz yanlışın. Bakma sen o kalabalık süslü gulucuklerin olduğu fotolara insanlar flaş patlayacak diye samimi oluyor sırf mutlu pozları vermek için.

Bide biz zamanda arkadaşlığı çok yanlış anlıyor insanlar . Ben iki sene evvel hiç bilmediğim bir memlekete taşınmak zorunda kaldım komşuların tam bana girseydi hepsi yeni gelin ev hanımı eğitimli vs. Sandimki biz harikayiz unutlmayqcak anılar yaşayacağız ama öyle olmadı tabiki. Yedirip icirdigim kadar komsuyum herkesle hediyeler verdiğim kadar sevilyorum yani insan ilişkilerinde ki son durum vahim ne zaman üzgün hasta oldum o zamandır yanlizim hiç bir komşum aramıyor neden cunki ben hastayım yada bir derdim var çünkü boş boş kahkaha atacak durumda değilim. Flaslar patlarken sahte kahkalar atmiyorum atamiyorum .. millete yedirip icirince arkadassin dostsun.. devir böyle. Haaa sunu da atlamak istemiyorum kesinlikle çok şükür ki ilkokuldan kalan dostluklarin varr üniversiteden liseden de öyle .. eskiden kiymetliydi herşey eskiler duruyor yeniler sıkıntılı

Doğum günün kutlu olsun :KK200: Ailen varsa başka kimseye ihtiyacın yok. Arkadaşlıklar/dostluklar bir gün aşınıyor, bitiyor, kalıcı ve gerçek değil çok büyük çoğunluğu. Ama aile öyle mi? Hep yanında, her zaman, her koşulda. Allah başımızdan eksik etmesin ailelerimizi, başka kimseye ihtiyacımız yok.

Benim doğum günümü burdaki arkadaşlar ve kazen kutlamişti
ne kadarda mutlu olmustum

İyiki doğmuşsun canım benim

gerçek olan tek bir bağ bilirim o da aile bağı geri kalan sadece ayak bağı diye bir söz okumuştum bir yerde bence çok doğru

Back