- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
Polisliği sadece kendinizi güvende hissetmek için istediğinizi anlıyorum. Çok korkmuşsunuz ve sinmişsiniz. Onun polis arkadaşlarının inisiyatifinde olan şeyler değil bunlar. 6284 sayılı Ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanuna göre mahkeme verir bu kararı. Siz zaten sosyal hizmetlere gidip can güvenliğinizin tehlikede olduğunu anlatsanız, öncelikle 6 aylık gibi bir acil koruma kararı aldırıp sizi güvenliğinizi sağlayacak şekilde kuruma yerleştirirler. Bu süreçte de incelemeleri yaparlar, mahkeme silahına el koyar, boşanma süreci başlatılır. Bu terbiyesiz adam sizi sindirmiş ve bunun da çok farkında, bu rahat tavırları ondan. Asıl o korksun silahına el koyacaklar ve onu masa başına oturtacaklar diye.
boğazımı bir gece sıkmıştı sabaha kadar zorla öksürerek nefes aldım bebegimin resmine bakarak ağladım öleceğimi düşündüm 112 yi ara dedim aramadi polisligine zarar gelecek diye... O zamanlar rapor almadigima çok pişmanım yine cevap versem beni döver bu polislik sınavı geçsin ona cevap versem beni dovse rapormu alsam acaba diye düşünüyorum yoksa beni dövdüğünü ve hakaret ettigini nasıl kanıtlarım çok uyanık bir adam beni suçlu çıkarmak için her yolu deneyecektir polislikten atılması için dua ettim kaç kere yüzüne söyledim insallah senin gibi bir insan polislikten atılır diye sen polis olmasan hiçsin dedim çünkü sürekli beni asagiliyordu beni çok kötü dövdü onu deyince ... Zayıf noktasını biliyorum yani..demek istedigimi anlatabildimmi kanıt için sınavım geçince böyle bir şey yapayım degilmi