• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimsem yok 183 ü sonunda aradım yardım edin lütfen

Polisliği sadece kendinizi güvende hissetmek için istediğinizi anlıyorum. Çok korkmuşsunuz ve sinmişsiniz. Onun polis arkadaşlarının inisiyatifinde olan şeyler değil bunlar. 6284 sayılı Ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanuna göre mahkeme verir bu kararı. Siz zaten sosyal hizmetlere gidip can güvenliğinizin tehlikede olduğunu anlatsanız, öncelikle 6 aylık gibi bir acil koruma kararı aldırıp sizi güvenliğinizi sağlayacak şekilde kuruma yerleştirirler. Bu süreçte de incelemeleri yaparlar, mahkeme silahına el koyar, boşanma süreci başlatılır. Bu terbiyesiz adam sizi sindirmiş ve bunun da çok farkında, bu rahat tavırları ondan. Asıl o korksun silahına el koyacaklar ve onu masa başına oturtacaklar diye.

boğazımı bir gece sıkmıştı sabaha kadar zorla öksürerek nefes aldım bebegimin resmine bakarak ağladım öleceğimi düşündüm 112 yi ara dedim aramadi polisligine zarar gelecek diye... O zamanlar rapor almadigima çok pişmanım yine cevap versem beni döver bu polislik sınavı geçsin ona cevap versem beni dovse rapormu alsam acaba diye düşünüyorum yoksa beni dövdüğünü ve hakaret ettigini nasıl kanıtlarım çok uyanık bir adam beni suçlu çıkarmak için her yolu deneyecektir polislikten atılması için dua ettim kaç kere yüzüne söyledim insallah senin gibi bir insan polislikten atılır diye sen polis olmasan hiçsin dedim çünkü sürekli beni asagiliyordu beni çok kötü dövdü onu deyince ... Zayıf noktasını biliyorum yani..demek istedigimi anlatabildimmi kanıt için sınavım geçince böyle bir şey yapayım degilmi

Polisliği sadece kendinizi güvende hissetmek için istediğinizi anlıyorum. Çok korkmuşsunuz ve sinmişsiniz. Onun polis arkadaşlarının inisiyatifinde olan şeyler değil bunlar. 6284 sayılı Ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanuna göre mahkeme verir bu kararı. Siz zaten sosyal hizmetlere gidip can güvenliğinizin tehlikede olduğunu anlatsanız, öncelikle 6 aylık gibi bir acil koruma kararı aldırıp sizi güvenliğinizi sağlayacak şekilde kuruma yerleştirirler. Bu süreçte de incelemeleri yaparlar, mahkeme silahına el koyar, boşanma süreci başlatılır. Bu terbiyesiz adam sizi sindirmiş ve bunun da çok farkında, bu rahat tavırları ondan. Asıl o korksun silahına el koyacaklar ve onu masa başına oturtacaklar diye.
bu arada internetten bakabilirsiniz polis olan eşlerden dayak yiyen kadınlar 2 kere madur oluyor kanunlar öyle ama iste uygulama önemli

Hem hemşire , hem öğretmen hem annesiniz .. Donanımlı , iyi yürekli bir kadın var karşısında , ne zalimmis, ne akılsız :KK43:

Allah yar ve yardımcın olsun.

Peki bosanmadan gidersen seni bulabileceğini biliyorsun değil mi ? Bu kısmı ne yapacaksın ?

Eğer polis olursam direk boşanma davası açıcam olamazsam ise devletin korumasina girip o şekilde açıcam o halde beni bulamaz ailem dahil kimseyi görmek istemiyorum kimse beni istemiyor sabret diyolar

lotuscum benim bildiğim hemşirelikte çok güzel para var,seni şikayet ederim de zaten dayak yiyorsun onun korkması lazım siciline işlicek diye ikincisi öyle arkadaşlarını kandırmak cart curt yapamaz yaparsa arkadaşları da yanar gül gibi mesleğin var hiç düşünme al cocuğunu cık git ve aileninin yanına gitmesen de ilk işi oraya gitmek olucak rabbim sabır versin yolun açık olsun

öyle dedigimde beni çok dövdü canım polisliği ne zarar gelecek diye çok korkuyor ben bu adama çok güvendim 1 buçuk yıl hemşirelik yaptım biriktirdigim para ve düğündeki altınlarla ev kredisine girdik şimdi hic param yok ev ve ailemden borç parayla aldığı araba onun üzerine bunlarida düşünüyorum bakalım ..hemşirelik bilindiği gibi degil ben tek başıma olucam gece nöbetinde ne yaparım bebegimi kime bırakırım bilmiyorum bir çıkar yol olacak elbette az maaş olsun 1 +1 evim olsun ogretmen lik yapayım kizimida öğretmenlik yaptığım yerin kresine bırakayım hayalim böyle polis olamazsam inşallah hayırlısını nasip eder rabbim

Eskişehir medeni bir kent. İnşallah her şey istediğiniz gibi olur. Bir aksilik olurda sınavınız iyi geçmezse. Yatılı kalabileceğin bir iş bulabilirsin. Yatılı yaşlı, hasta bakabilirsin. Ev kirası falan ödemeyeceğinden paranı biriktirirsin. Hemşire olduğun için böyle bir iş bulman mümkün. Hem bebeğinde yanında olur. Bir yandan yine sınavlarına çalışırsın.
inan bunuda düşündüm işlere baktım hatta en son çare bu olacak benim için is bulamazsam ...

Alsınlar sizi koruma altına, öyle sınava girin. Olmuyormu. Çok üzüldüm. İyiki elinde mesleğin var.
sınava gireceğim yeri biliyor ve kazanırsam bebeğim 4 ay annemde kalacak ya bebeğimi kacirisa diye korkuyorum bu yüzden bu durumdan haberi olmamali

öyle dedigimde beni çok dövdü canım polisliği ne zarar gelecek diye çok korkuyor ben bu adama çok güvendim 1 buçuk yıl hemşirelik yaptım biriktirdigim para ve düğündeki altınlarla ev kredisine girdik şimdi hic param yok ev ve ailemden borç parayla aldığı araba onun üzerine bunlarida düşünüyorum bakalım ..hemşirelik bilindiği gibi degil ben tek başıma olucam gece nöbetinde ne yaparım bebegimi kime bırakırım bilmiyorum bir çıkar yol olacak elbette az maaş olsun 1 +1 evim olsun ogretmen lik yapayım kizimida öğretmenlik yaptığım yerin kresine bırakayım hayalim böyle polis olamazsam inşallah hayırlısını nasip eder rabbim
bak yavrum madem bu hıyar seni dövüyor ve korkuyor alıcaksın karsına diyeceksin boşanıcam senden memurluğununa zarar gelsin istemiyorsan mal varlığı zaten yarı yarıya evlendikten sonra olduğu için sen sessiz sedasız kalıyorsuz güçsüz kalıyorsun o yüzden tepene çıkıyor şere...z o sana vurduğu zaman sende eline geçeni fırtlat ciddiyim belki kızıcaklar bana ama bu yorumdan dolayı kendini yıpratma dik dur

bak yavrum madem bu hıyar seni dövüyor ve korkuyor alıcaksın karsına diyeceksin boşanıcam senden memurluğununa zarar gelsin istemiyorsan mal varlığı zaten yarı yarıya evlendikten sonra olduğu için sen sessiz sedasız kalıyorsuz güçsüz kalıyorsun o yüzden tepene çıkıyor şere...z o sana vurduğu zaman sende eline geçeni fırtlat ciddiyim belki kızıcaklar bana ama bu yorumdan dolayı kendini yıpratma dik dur
inanın bana onuda yaptım çok çirkef bir insan bacağını acittim diye beni daha çok dövdü bu sefer bu sessizliğim hemen olmadı yani çok çırpındım bende ona vurmaya çalıştım ama biliyormusunuz ona vururken bile canı yanar diye korkup az vurdum ama o bana hic acımadı hepsi gececek artik kararım ve yolum belli eskiden ne salakmisim gibi seviyorum deyip hep affettim ki af bile dilemedi hergun Allaha dua ettim yüreğimdeki sevgisini al gerçek yüzünü göreyim diye en ufak sevgi kirintisi kalmadı artık şükür ölse üzülmem hatta şükür ederim

inanın bana onuda yaptım çok çirkef bir insan bacağını acittim diye beni daha çok dövdü bu sefer bu sessizliğim hemen olmadı yani çok çırpındım bende ona vurmaya çalıştım ama biliyormusunuz ona vururken bile canı yanar diye korkup az vurdum ama o bana hic acımadı hepsi gececek artik kararım ve yolum belli eskiden ne salakmisim gibi seviyorum deyip hep affettim ki af bile dilemedi hergun Allaha dua ettim yüreğimdeki sevgisini al gerçek yüzünü göreyim diye en ufak sevgi kirintisi kalmadı artık şükür ölse üzülmem hatta şükür ederim
Bak o sana acimiyo git şikayet et nasılsa kararını vermissin

boğazımı bir gece sıkmıştı sabaha kadar zorla öksürerek nefes aldım bebegimin resmine bakarak ağladım öleceğimi düşündüm 112 yi ara dedim aramadi polisligine zarar gelecek diye... O zamanlar rapor almadigima çok pişmanım yine cevap versem beni döver bu polislik sınavı geçsin ona cevap versem beni dovse rapormu alsam acaba diye düşünüyorum yoksa beni dövdüğünü ve hakaret ettigini nasıl kanıtlarım çok uyanık bir adam beni suçlu çıkarmak için her yolu deneyecektir polislikten atılması için dua ettim kaç kere yüzüne söyledim insallah senin gibi bir insan polislikten atılır diye sen polis olmasan hiçsin dedim çünkü sürekli beni asagiliyordu beni çok kötü dövdü onu deyince ... Zayıf noktasını biliyorum yani..demek istedigimi anlatabildimmi kanıt için sınavım geçince böyle bir şey yapayım degilmi

Hayır sırf rapor almak için böyle birşey yapmayın tabiki. Önceden alsaydınız iyi olurdu tabiki. Ama kadın ve çocuk konusunda öncelikle sizin beyanlarınız esastır. Dediğim gibi bu inceleme süreci başlatılırsa zaten silahına el koyma kararı verecek muhtemelen mahkeme. Mahkemeye sunulacak sosyal inceleme raporuna göre. O yüzden bu şiddete tanık olan komşular vs ya da her kim varsa onlar da inceleme süresinde raporlanırsa iyi olur.

Evladıniz küçük biraz Zorluk cekersiniz muhakkak ama mutsuz yaşamaktansa huzurla yaşamak daha iyidir. Bu süreçte ve bundan sonra kimseye ama kimseye guvenmeyin gittiğiniz yeri sizden başka kimse bilmemeli kendinize güvenin herzaman ben bunu basabilirim diyin. Bende boşandim ailem sahip çıkmadı ve hickimseye soylemedigim bir ilçede tek başıma hayat mücadelesi veriyorum ve hiçbir kimseye güvenmiyorum aileme de söylemeyi düşünmüyorum.Hakkinizda hayırlısı olsun.

Bu koca musveddesinin seninle derdi ne? Niye surekli dövüyor hakaret ediyor?
Ne istiyor senden?

inan bunuda düşündüm işlere baktım hatta en son çare bu olacak benim için is bulamazsam ...
Geçici bir süre için çok mantıklı. Böyle bakılan bir kaç yaşlı ve hasta akrabam var. Fena da ücret almıyorlar. Yatılı bakacak kişi zor bulunuyor, bu konuda iş bulmakta zorlanmasın. Üstelik hemşiresin.

Allah yolunu açık etsin. İnşallah kurtulursun bu koca müsveddesi psikopattan.

Ben anlamadım.. Ne için iki ay? Pomem e kabul edilirseniz çocugunuza daha kolay mı bakabileceksiniz? Okul oldugu için? Hemşirelwr iş bulmakta zorlanmıyor diyw duymuştum, tecrübe de varsa gittiğiniz yerde iş bulursunuz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.. Umarım kurtulursunuz bian önce

Eskişehir de sıfırdan bir hayata başlamak, o caninin yanında yaşamaktan daha kolay olur senin için. İçim parçalandı okurken, lütfen önce bebeğin daha sonra kendin için kurtul o pislikten.

183'ten ziyade acilen bir avukata basvurun,bu artık devlet yardımından ziyade bir suç var ortada.

Kızlar esin sana neden habire hakaret ediyor diye soranlar var sebebini bilsem inanin yapmam en ufak bir şey buluyor anlamıyorum bile ...

Su anda kafam çok yoğun sürekli ne yapacağını düşünüyorum su pomemi beklemem gerek orası kesin ama büyük ihtimal olmaz ...olmadı diyelim şuna karar verdim zaten inşallah devletim yanımda olur yaşlı hastaya ama yatalak olmayan evde onunla kalarak yemeğini iste temizliğini ilaçlarını vermek küçük bebeğim var benim malum yatalak bakamam evde çok sıkılıyor yaz günleri günde 30 dk olsa kapının önüne çıkarmam gerek haftada 1 kez de 2 veya 3 saat bebegimle gezebileceğim bir is bulsam yeter öyle 1 500 yeter bana 1 yıl çalışır para biriktiririm bebeğim 3 yaşına gelir sonra 1 +1 ev tutar öğretmenlik veya gündüz hemsirelik yapacağım is ararim sonrada kendi duzenimi kurarim esyalarimi alacak para biriktirmiş olurum ...bu arada uniden bir arkadaşıma telefonda biraz derdimi anlattım onu çok seviyorum ve güveniyorum benim canım dostum oda gelir eşya seceriz evime iste öyle bunları düşünüyorum buraya yazmak istedim neler yapacağımi ve düşüncelerimi burda paylaşacağım çünkü daha güçlüyüm ara ara ağlama krizi geliyor ama sonra geçiyor her serde bir hayır vardır bakalım hayirlisi

Back