- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 37
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Profilde ki fotoğraf konu sahibine ait değil net de gezen bir fotoğraf yanlız ...Profildeki foto sizseniz kaldirin onu bence tanidik biri gorebilir ogrenmemesi gereken planlarinizi ogrenebilir.
Bunun disinda hemsiresiniz cok rahat is bulursunuz.
allah yardimciniz olsun gelismeleri bize yazin lutfen
Sadece tek sözüm var geçecek bunlar mazide kara bir anı olarak.kalacak çok. Mutlu olacaksın. İşin ve guzel bir yuvan olacak. Şimdi bunları düşünme. Pomem olmasına gerek yok sanırım lise mezunuusn yine de bir özel hastanede bukursub tamam maaşı az olur ama.olsun başlangıç için yeter. Büyük bir hastane olursa kreş hizmeti de olur hem dayanirsin183 aradım sonunda açtım önce kapattım sonra tekrar aradım ağlayarak biraz anlattım derdimi.... çok korkuyorum adeta çırpınıyorum.. Aileme birçok şeyi anlattım belki bu hayvanatin yanindan beni alırlar diye ama dedikleri su ayrılırsan seni öldürür ama sabret is bulup para biriktirine kadar onlarda yaşlı bir yerde hak veriyorum ama bildiğin istemiyorlar beni... Çok yalnızım kafam sürekli dolu bu cehennemden nasıl kurtulucam beni neler bekliyo diye düşünüp duruyorum habire ağlıyorum kızım babasız kalacak ona ağlıyorum sevgisiz yaşayacağıma ağlıyorum yalniz ve yaşlı bir kadın olucam belki ona ağlıyorum herşeye işte ...
Her anlamı ona yüklemiştim ben ..ona çok guvenmistim nasıl göremedim bu kadar kötü insan oldugunu ona ağlıyorum ...
Yaklaşık 2 ay daha sabretmem gerek bu cehenneme ama konuşmadığım halde bu igrenc adam sürekli ama sürekli bana hakaret ediyor kızlar artık sinirlerim alttust oldu bu psikojiyle sinavi nasıl kazanırım bilmiyorum psikologa gitmem gerek ama gidemiyorum yoksa sınavdan beni tamamen elerler ... Eğer sınavı kazanirsam ama hic gizlemeden bu adamı boşayıp gururla yasabilirim ya kazanamazsam öyleyse ikinci planım şöyle bu adam beni rahat bırakmaz öldürür bile bu yüzden eskisehire yerleşmeyi orda is bulup kendime mütevazi bir hayat kurmayi düşünüyorum ama is bulabilirmiyim bebegime bakıcı eşyalar sizce yapabilirmiyim bunları... Acaba diyorum ben hemsireyim ..orda aile hekimi beni yanına alsa keske gece nöbetine kalmam ve bebeğim bakabilirim napicam ben kimsem yok benim herkesi terkedicem bana zulüm eden kocayi ..beni sahiplenmeyen kocayı ve bu kadar dayak ve hakarete rağmen beni sahiplenmeyen anne babamı ...
Annecim babacim size bir şey olmaz umarım 2 ay kaldı su sınav geçsin İnşallah..yolumu çizicem eskisehirde yasayanlar orda yasam nasil sıfırdan 2 yaşında bir bebekle yapabilirmiyim dersiniz ...
Ve bu adama 2 ay daha nasıl sabredicem bilmiyorum keske ölsede kurtulsam...ailesine facede yalaka mesajlar atıp duruyor hemşireler günün kutlu olsun bilmem ne pislik adam senin için herşeyi yapan karin hic birini haketmiyormu neden bana bu kadar işkence yapiyorsun Allah senin belanı verir inşallah dua edin kızlar intihar etmiyorsam sebebi bu yavrucagim
Profil resimindeki kız gerçekten sensen maşallah ne kadar güzelsin hayatın niye böyle oldu kıyamam kardeşim sana ya üzüldüm ciddenartık her an yapıyor gittikçe arttı bu aralar susuyorum azcik cevap vereyim üzerime saldırıyor sürekli hakaret aşağılama va dalga her an var zaten konuşmadığım halde 1 saat kendi kendine konusup bana hakaret ediyor
Bu arada sürekli namusuma hakaret ediyor ondan habersiz polisliğe başvurduğum için başka erkeğin koynuna da girermişim karısına nasıl böyle bir şey diyor bilmiyorum benden daha sadık bir eş bulabilirmi onuda bilmiyorum
Alsınlar sizi koruma altına, öyle sınava girin. Olmuyormu. Çok üzüldüm. İyiki elinde mesleğin var.pomem sınavına kadar sabretmem gerekiyor ama şiddet durumunda hemen arayın dedi pomem olmazsa koruma altına alacaklar beni
Eskişehir medeni bir kent. İnşallah her şey istediğiniz gibi olur. Bir aksilik olurda sınavınız iyi geçmezse. Yatılı kalabileceğin bir iş bulabilirsin. Yatılı yaşlı, hasta bakabilirsin. Ev kirası falan ödemeyeceğinden paranı biriktirirsin. Hemşire olduğun için böyle bir iş bulman mümkün. Hem bebeğinde yanında olur. Bir yandan yine sınavlarına çalışırsın.Öncelikle yorumlariniz için çok teşekkür ederim gelismelerden haberdar edicem inşallah ...sorulara cevap vereyim neden polis olmak istiyorsun ?
Eşim polis ve onu şikayet etmeyi çok korkuyorum çünkü onu şikayet ettiğimi öğrenirse beni öldüresiye döver...silahına el konulması gerek normalde ama bunu yapacak kişiler arkadaşları ya el koymazlarsa...ve uzaklaştırma cezası aldı diyelim eşimi benden uzak tutacak arkadaşları onları kandırır ve benden uzak durmaz yine telefonuma da el koyar hic bir şey yapamam herşeyi düşünüyorum inanın....
Polislik hayalim ve su anda hemşire ataması yok malesef puanimda düşük...
Polis olursam devletin korumasına da ihtiyacım kalmaz giderim doğuya görev yaparım diye düşünüyorum...
Diğer soru profildeki kız ben değilim
Eğer polislik olmadı beni formasyon sertifikam var üni mezunuyum eskisehirde öğretmenlik yapmak istiyorum hemşirelik yapamam az maaşla gece nöbeti var bakıcıya nasıl para vereyim ve gece dahi bakması gerek ki kızım zor biridir guvenemem ...
Su anda esim ayni durumda sessiz durumda bekliyorum ağzımı acarsam hakaretler yaninda dayak yiyeceğim belli ağzımı açmadığım halde öyle koluma felan bir sebep bulup vuruyor ...
Polisliğe izni olmadan bir hakaret ertesi ve evden siktir çekip beni kovduğu icin başvurdum ondan izin almadım için pomemi kazanırım diye odu patlıyor evet torpil gerek girmek icin benim torpilim Rabbim eğer nasibimde varsa kimse engel olamaz...
Bu arada sürekli namusuma hakaret ediyor ondan habersiz polisliğe başvurduğum için başka erkeğin koynuna da girermişim karısına nasıl böyle bir şey diyor bilmiyorum benden daha sadık bir eş bulabilirmi onuda bilmiyorum
Dün aksam yine hakaret ederken dedim ki kalbinde hicmi merhamet vicdan kalmadı neden bana zulüm yapiyorsun azıcık insani duygunda mi kalmadı dedim sonra yine hakarete devam etti...
Dualarınız icin çok saolun kendimi kontrol etmek psikolojimi dik tutmak için inanılmaz bir gayret harcıyorum sizin sayenizde yalnızlığımı bir nebze unutuyorum gelecek günlere umudum biraz olsun artti.. Eskişehirde beni bulamaz orayla bir bağlantımız yok ... Boşanmış bir kadın olucam ve sarkintiliklara karşıda korkum var bu yüzden daha avrupai bana uzayliymisim gibi bakmayan insanların arasında yaşayabilirim araştırmalarıma göre buna en iyi uyan yer eskisehir hakkında hayırlısı olsun inşallah
Öncelikle yorumlariniz için çok teşekkür ederim gelismelerden haberdar edicem inşallah ...sorulara cevap vereyim neden polis olmak istiyorsun ?
Eşim polis ve onu şikayet etmeyi çok korkuyorum çünkü onu şikayet ettiğimi öğrenirse beni öldüresiye döver...silahına el konulması gerek normalde ama bunu yapacak kişiler arkadaşları ya el koymazlarsa...ve uzaklaştırma cezası aldı diyelim eşimi benden uzak tutacak arkadaşları onları kandırır ve benden uzak durmaz yine telefonuma da el koyar hic bir şey yapamam herşeyi düşünüyorum inanın....
Polislik hayalim ve su anda hemşire ataması yok malesef puanimda düşük...
Polis olursam devletin korumasına da ihtiyacım kalmaz giderim doğuya görev yaparım diye düşünüyorum...
Diğer soru profildeki kız ben değilim
Eğer polislik olmadı beni formasyon sertifikam var üni mezunuyum eskisehirde öğretmenlik yapmak istiyorum hemşirelik yapamam az maaşla gece nöbeti var bakıcıya nasıl para vereyim ve gece dahi bakması gerek ki kızım zor biridir guvenemem ...
Su anda esim ayni durumda sessiz durumda bekliyorum ağzımı acarsam hakaretler yaninda dayak yiyeceğim belli ağzımı açmadığım halde öyle koluma felan bir sebep bulup vuruyor ...
Polisliğe izni olmadan bir hakaret ertesi ve evden siktir çekip beni kovduğu icin başvurdum ondan izin almadım için pomemi kazanırım diye odu patlıyor evet torpil gerek girmek icin benim torpilim Rabbim eğer nasibimde varsa kimse engel olamaz...
Dün aksam yine hakaret ederken dedim ki kalbinde hicmi merhamet vicdan kalmadı neden bana zulüm yapiyorsun azıcık insani duygunda mi kalmadı dedim sonra yine hakarete devam etti...
Dualarınız icin çok saolun kendimi kontrol etmek psikolojimi dik tutmak için inanılmaz bir gayret harcıyorum sizin sayenizde yalnızlığımı bir nebze unutuyorum gelecek günlere umudum biraz olsun artti.. Eskişehirde beni bulamaz orayla bir bağlantımız yok ... Boşanmış bir kadın olucam ve sarkintiliklara karşıda korkum var bu yüzden daha avrupai bana uzayliymisim gibi bakmayan insanların arasında yaşayabilirim araştırmalarıma göre buna en iyi uyan yer eskisehir hakkında hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?