Kimsem yok 183 ü sonunda aradım yardım edin lütfen

Canim insallahh kazanirsin pomemi. Rabbim yardimcin olsun.

Öğretmenlik de var, hemşirelik de sanırım meslekleriniz yeterli aslın da , tabi popem'e de girin girme demiyorum ama bu kadar mesleğin varken beklemek gerçekten akıl işi değil ,canınız bu kadar kıymetsiz olamaz gerçekten de .
Eskisehirde de yaşanır yeter ki sağlam adım atıp ,dik durup ,boyun eğmemeyi öğrenin , beklemenin artıları güzel de ,yine de meslekleriniz azımsanmayacak derece de yeterli , geçinip gidersiniz her halükar da ,sabırlar diliyorum...

eskisehir cok guzel yasanilasi bir sehir.
cocugunuzu en kotu ihtimalle bir krese verirsiniz o evde yasamaktan daha iyidir hersey.
pomemde insallah olur ama egitime gideceksiniz 6 ay kadar cocuk ne olacak o zaman zarfinda ?
guclu olmak icin polis olmaya gerek yok zaten guclusun bir cok kadindan 1 0 ondesin meslegin var isin var birazcik cesaret sadece

Şiddet anında darp raporu alıp şikayetçi olun ev den uzaklaştırma alır 3-6 ay siz de rahat edersiniz.bu durumun sicilinizi etkileyeceğini düşünmüyorum

Ben esinden dayak yiyen polis bayani bile biliyorum. Esinden habersiz tayin istedi oglunu alip cekip gitti.

Meslegin de varmis hemsiresin asla is bulma sikintisi cekecegini dusunmuyorum.
Az dik dur ezik durma sindirmsi seni.
Ne is yapar bu adam.
Para biriktirmeye basla simdiden eskisehir ememur ogrenci sehiri yasarsin korkma

Seni hatırladım canım kilo vermeye çalışıyorduk eskişehirli değilim o şehri bilmiyorum hemşirensin atanamsan bile iş bulabilirsin aslında eşin sana para veriyorsa pazar alışverişlerinden kıs kenara birikim yapmaya bak cok üzüldüm senin adına

kurtulursun inşallah kardeşim. şiddet mi var ayrıntı versene. ?

Hem dövüyor hem sövüyor utanmaz adam
Bide ayrılınca seni öldürecek öylemi
Niye bırakmıyor peşini
Allah yardımcın olsun çok üzüldüm senin adına
Ama güçlü ol. İnşallah altından kalkabilirsin

Canım ALLAH yar ve yardımcın olsun ama şu an bunalımını ne kadar anlıyoruz desekte yaşayan bilir. Kadın sığınma evlerine gidebilirsin orada sana işte bulurlar ama mutlaka oraya giderken yanında paran olsun

Beline o silahi takinca mi guclu olacaksin,
Kocasindan siddet gorup susan.7/24 aglayan
Cocugu kendisine gosterilmeyen ve kapiya atilan bayan polis arkadasim var.
Sen guclu olmak iste yeter ki,
Bebegin var,meslegin var,ezilme daha fazla
Lutfen

Bende hemşireyım rskısehırde 3 yıl calıstım tahat bır yer ögrencı sehrı oldugundan ucuz eskısehırde 4 tane öZel hastane var bınlara cv nızı bırakn

Hemşiresiniz ve is imkanı geniş ataması iyi diye biliyorum neden kendi mesleğinize değilde polislige yöneliyorsunuz sizin şevkinizi kırmak istemem buralara girmek için torpil gerekli diye düşünüyorum

Cok uzuldum ins hakkinda hayurlisi olur eger siddet uygularsa hemen ara kadin signma evi var orayaa yerlesirsin cocugunl bir sure anra is bulur hayatini yeniden kurarsin sen sanslisin elind meslegin var.ins o zulm eden elleri kirilir agzi dugumlenir Allah islah eylesin

Bir an önce çık git seni oldurmesini mi bekliyorsun? Kocan normal değil sana da çocuğa da zarar verebilir

kimseye kolay kolay hakaret etmem ama bu adi herifin karşısına ondan çok çok güçlü, kuvvetli birini çıkartıp hadi g...tün yiyorsa buna da hakaret et, bunu da döv bakalım yapabiliyor musun deyip eşşek sudan gelene kadar dövdüreceksin ona da el kaldırsın bakalım yiyorsa yemin ederim çok sinirlendim şuan, siz 2 ayı falan beklemeyin bi an önce başka bir çözüm arayın o aaadi den kurtulmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…