- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
bu bela adamdan kurtulmak onun gibi güçlü olmak icn ve de hayalim olduğu için pomeme basvurdum oni bekliyorumNe sınavınız var,neden elerler sizi sınavdan ?
Allah yardımcınız olsun.
pomem sınavına kadar sabretmem gerekiyor ama şiddet durumunda hemen arayın dedi pomem olmazsa koruma altına alacaklar beni183 size nasıl bir destek sağladı?
Şiddet durumu ne sıklıkla oluyor, sanırım eşiniz kişilik problemi yaşıyor, size zulmü ediyorsa ona adam diyemeyeceğim. Bunu nasıl bir sıklıkla yapıyor?pomem sınavına kadar sabretmem gerekiyor ama şiddet durumunda hemen arayın dedi pomem olmazsa koruma altına alacaklar beni
artık her an yapıyor gittikçe arttı bu aralar susuyorum azcik cevap vereyim üzerime saldırıyor sürekli hakaret aşağılama va dalga her an var zaten konuşmadığım halde 1 saat kendi kendine konusup bana hakaret ediyorŞiddet durumu ne sıklıkla oluyor, sanırım eşiniz kişilik problemi yaşıyor, size zulmü ediyorsa ona adam diyemeyeceğim. Bunu nasıl bir sıklıkla yapıyor?
sessiz kalmasam daha fena benim gücüm yok ona karşı ben vurdum diyelim kus tüyü gibi o ayı gibi vuruyor birde diyor ki sende bana vurdun beni dövdün diye çıngar çıkarıyorCanim sen sessiz kaldigin icin mi boyle yapiyor acaba? Biraz dik dursan. Doverse bir kenara sinme dik dur sen de gecir her seferinde. Serefsiz kadina mi yetiyor gucu ya. Sinir oldum.
Siz şimdiden küçük şehirlerde özel hastane klinik vs. iş başvurusu yapın. maden can güvenliğiniz yok Eskişehir diye beklemeyin. çocuk icin de gittiğiniz yerin belediyesiyle görüşüp durumunuzu anlatın belki eşya kreş vs. yardımları olur. aslinda aklıma belki ucuk kaçık olacak ama burada sizin durumunuzda olan kişiler vardır belki onlarla da görüşebilirsiniz. tabi ne kadar güvenilir olur bilemiyorum.
183 aradım sonunda açtım önce kapattım sonra tekrar aradım ağlayarak biraz anlattım derdimi.... çok korkuyorum adeta çırpınıyorum.. Aileme birçok şeyi anlattım belki bu hayvanatin yanindan beni alırlar diye ama dedikleri su ayrılırsan seni öldürür ama sabret is bulup para biriktirine kadar onlarda yaşlı bir yerde hak veriyorum ama bildiğin istemiyorlar beni... Çok yalnızım kafam sürekli dolu bu cehennemden nasıl kurtulucam beni neler bekliyo diye düşünüp duruyorum habire ağlıyorum kızım babasız kalacak ona ağlıyorum sevgisiz yaşayacağıma ağlıyorum yalniz ve yaşlı bir kadın olucam belki ona ağlıyorum herşeye işte ...
Her anlamı ona yüklemiştim ben ..ona çok guvenmistim nasıl göremedim bu kadar kötü insan oldugunu ona ağlıyorum ...
Yaklaşık 2 ay daha sabretmem gerek bu cehenneme ama konuşmadığım halde bu igrenc adam sürekli ama sürekli bana hakaret ediyor kızlar artık sinirlerim alttust oldu bu psikojiyle sinavi nasıl kazanırım bilmiyorum psikologa gitmem gerek ama gidemiyorum yoksa sınavdan beni tamamen elerler ... Eğer sınavı kazanirsam ama hic gizlemeden bu adamı boşayıp gururla yasabilirim ya kazanamazsam öyleyse ikinci planım şöyle bu adam beni rahat bırakmaz öldürür bile bu yüzden eskisehire yerleşmeyi orda is bulup kendime mütevazi bir hayat kurmayi düşünüyorum ama is bulabilirmiyim bebegime bakıcı eşyalar sizce yapabilirmiyim bunları... Acaba diyorum ben hemsireyim ..orda aile hekimi beni yanına alsa keske gece nöbetine kalmam ve bebeğim bakabilirim napicam ben kimsem yok benim herkesi terkedicem bana zulüm eden kocayi ..beni sahiplenmeyen kocayı ve bu kadar dayak ve hakarete rağmen beni sahiplenmeyen anne babamı ...
Annecim babacim size bir şey olmaz umarım 2 ay kaldı su sınav geçsin İnşallah..yolumu çizicem eskisehirde yasayanlar orda yasam nasil sıfırdan 2 yaşında bir bebekle yapabilirmiyim dersiniz ...
Ve bu adama 2 ay daha nasıl sabredicem bilmiyorum keske ölsede kurtulsam...ailesine facede yalaka mesajlar atıp duruyor hemşireler günün kutlu olsun bilmem ne pislik adam senin için herşeyi yapan karin hic birini haketmiyormu neden bana bu kadar işkence yapiyorsun Allah senin belanı verir inşallah dua edin kızlar intihar etmiyorsam sebebi bu yavrucagim
Onu da Allah'in iri bir sevgili kulu bir guzel pataklar insallah. Ailesi insan degil mi onlar niye oglum karina vurma demiyor? Senin ailen olmektense dayak ye otur mu diyorlar yanlis mi anladim. Serefsiz herif evlenmeyip bir kum torbasi alaydi.sessiz kalmasam daha fena benim gücüm yok ona karşı ben vurdum diyelim kus tüyü gibi o ayı gibi vuruyor birde diyor ki sende bana vurdun beni dövdün diye çıngar çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?