- 5 Mart 2023
- 89
- 27
- 24
- Konu Sahibi pervin7862
Her erkek arkadaşım oldugunda aldatsa bile koparmıyorum ayrılık mesajı atamıyorum sebebi ne olabilir nasıl çözüm bulurum?genelde onlar beni terk ettiginde de ısrar edip arıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşın daha 18 ailenle aran nasıl senin ben bunu merak ediyorum yani bu son olaylardan önce nasıldı seninle ilgililer mi zaman geçiriyor musun ailenle ?Her erkek arkadaşım oldugunda aldatsa bile koparmıyorum ayrılık mesajı atamıyorum sebebi ne olabilir nasıl çözüm bulurum?genelde onlar beni terk ettiginde de ısrar edip arıyorum
Hayır konuşmuyorlar küstülerYaşın daha 18 ailenle aran nasıl senin ben bunu merak ediyorum yani bu son olaylardan önce nasıldı seninle ilgililer mi zaman geçiriyor musun ailenle ?
Park içki konusundan önce nasıldılar demek istedimHayır konuşmuyorlar küstüler
Onceki konularini bilmiyorum. Ama bir tahminim var.Her erkek arkadaşım oldugunda aldatsa bile koparmıyorum ayrılık mesajı atamıyorum sebebi ne olabilir nasıl çözüm bulurum?genelde onlar beni terk ettiginde de ısrar edip arıyorum
Evet cok dogruOnceki konularini bilmiyorum. Ama bir tahminim var.
Muhtemelen babandan cok Sevgi gormedin, o baba-kiz iliskisi olmadi ve bu bosluk yuzunden hayatina aldigin kisinin gitmesini kabullenemiyorsun. Dogru bir tespit mi yaptim?
Öncesinde annemle yakındık en yakın arkadas gibi babamla yakın degildik zatenPark içki konusundan önce nasıldılar demek istedim
Okulda arkadaşların var mıydı peki yakın kız arkadaş vs , bunları soruyorum çünkü genelde yeterince aileden ve arkadaş çevresinden ilgi ve gerekli sevgiyi göremeyen kişiler bir erkeğe karşı daha affedici bağlı tavırlar sergiliyor ve kopması zor oluyor bunda biraz kendini dizginlersen çözülür şey bu , bir uzman yardımı da alabilirsin hatta annenle konuş özür dile bir psikologa gitmek istediğini her şeyi duzeltecegini söyle yalan atma konusu içinde yani belki annen seninle barışır he ?Öncesinde annemle yakındık en yakın arkadas gibi babamla yakın degildik zaten
Arkadaslarım var ama cok fazla degil 2 taneOkulda arkadaşların var mıydı peki yakın kız arkadaş vs , bunları soruyorum çünkü genelde yeterince aileden ve arkadaş çevresinden ilgi ve gerekli sevgiyi göremeyen kişiler bir erkeğe karşı daha affedici bağlı tavırlar sergiliyor ve kopması zor oluyor bunda biraz kendini dizginlersen çözülür şey bu , bir uzman yardımı da alabilirsin hatta annenle konuş özür dile bir psikologa gitmek istediğini her şeyi duzeltecegini söyle yalan atma konusu içinde yani belki annen seninle barışır he ?
Kisi kendinden bilirmis, gecmisimi yasiyorsun.Evet cok dogru
Ben senin yerinde olsam anneme derdim güzelce psikologa gitmek isterdim onunla aramı düzeltir aynı zamanda da ayrılamama bağlanma sorununu hallederdim uzmanla beraber , tüm bunların dışında da deli gibi ders çalışırdım hayatımı kurtarirdim , kimseden fayda yoookArkadaslarım var ama cok fazla degil 2 tane
bu sorun bir arkadaşımda vardı. piskolog ona ayrılmayı bilmedigini söylemişti, hayatta herşey yaşanarak öğrenilmekte sonuçta . sizde bilmiyor oldugunuzdan yapamıyor olabilirsiniz. bir kere öğrenince o kadar da önemli gelmeyecek gözünüzeHer erkek arkadaşım oldugunda aldatsa bile koparmıyorum ayrılık mesajı atamıyorum sebebi ne olabilir nasıl çözüm bulurum?genelde onlar beni terk ettiginde de ısrar edip arıyorum
Bu bir ara bende de oluyordu. Daha doğrusu aldatma değil tabii ki ama karşımdaki insan diyelim bana uygun değil, hoşlanmadım ayrılırken vicdan yapıyordum üzülüyordum ya da en baştan başlamamam gerekirken şans veriyordum. Bence duygusal açlık ve kaygılı bağlanmadan kaynaklı. Sizde daha üst düzey. O yüzden psikolojik destek almanızı öneririm. Kaygılı bağlanmayı araştırın.Her erkek arkadaşım oldugunda aldatsa bile koparmıyorum ayrılık mesajı atamıyorum sebebi ne olabilir nasıl çözüm bulurum?genelde onlar beni terk ettiginde de ısrar edip arıyorum
Bu tarz kaygılı bağlanmalarda baba figürünün sevgi eksikliği çok önemli yer tutuyor. Bende de maalesef bu var. Babamdan ne maddi ne manevi sevgi gördüm. Baba figürünün sevgi ve güven açığının buna sebep olduğunu düşünüyorumOnceki konularini bilmiyorum. Ama bir tahminim var.
Muhtemelen babandan cok Sevgi gormedin, o baba-kiz iliskisi olmadi ve bu bosluk yuzunden hayatina aldigin kisinin gitmesini kabullenemiyorsun. Dogru bir tespit mi yaptim?