kimse yeni gelenlerle ilgilenmmiyorrr..!

1 dolaylarında yattım. Dinç kalkamıorum bi türlü. Başka sigaradan dolayıdır diye dşünmüştüm, ama ondan olmadığını gördümm :S

1 dolaylarında yattım. Dinç kalkamıorum bi türlü. Başka sigaradan dolayıdır diye dşünmüştüm, ama ondan olmadığını gördümm :S

geç yatmaktan dolayı cnm
ben 10 ıla 10:30 arasında uyurum kesınlıkle
ınsan vucudunun dnlenme zamanı 8 saat
zaten 11 den sonra vucut kendını bı sonrakı güne hazrlamaya başlıyo

ben erken yatsam da uyuyamıyorum olur olmaz her sey geliyo aklıma hep olumsuzluklar geliyo halbuki gün içinde bunları aşabiliyorum.ben panik atak falan mı oldum ki??

ben erken yatsam da uyuyamıyorum olur olmaz her sey geliyo aklıma hep olumsuzluklar geliyo halbuki gün içinde bunları aşabiliyorum.ben panik atak falan mı oldum ki??

:)) panik olucak bişi yok. Panik atağın belirtileri çok başka oluyor. Senin bahsettiğin şey çoğu insanda da olan bir sorun. Eğer ki çok yorgun değilsen, gece uyuman zor oluyor. E tabi uyuyamayınca da insan beyni düşünmeye başlıyor :))

alışma dönemını atlatrsan sende alışırsın
sen çalışıyormusun
sabah erken kalkıyorsun
geç yatıncada yorgun kalkıyorsun demı
şuanda çalışmıyorum canım, evliyim ama. o yüzden mecbur erken kalkıorm

yenı mı evlısın
neden çalışmıyorsun:78:kusura bakma tanışalım dıye soruyomm
evt kocaya kahvaltı şart
bende cok erken kalkıp hazrlıyorum 6 gıbı

kesınlıkle doğru
ben alıştım ya vurdum mu uyyom bazen yarım saat debelenıyom onuda kocem gececı olunca korkudan düşün düşn uymak zaman alıo tabı
şanssızım cunku eşim 2 haftada bı gececı

evleneli 2 ay oldu daha . Evlenmeden birkaç ay evvel çalıştığım iş yerinden ayrıldım, sonra işte evlilik hazırlığı fln derken iş de aramadım. Şimdi şimdi bakmaya başladım ama malum, bu devirde iş bulmak pek kolay diil :S

taze gelınsınben bayatladım valla 2 yıl olcekk
hayırlı bı işin olur ınş.
bende avrupa yakasında yaşadım 22 yıl evlenınce buraya geldım anadolu yakasına ınan bı alışamadım
kımsemız yok
evlenınce 1 yıl doğru düzgün bı işim olmadı
sonra olanlardan paramı alamadım zaten herşeyı kendımız ettık bıde maddı acıdan dara düştük iş konusunda öle derken 1 yıldır cok sevdığım bı işim var şükürdarısı sana tatlım
nerde yaşıyorsun

Ay hakkaten darısı başıma.. Canım ben İstanbul Avrupadayım m

Ay hakkaten darısı başıma.. Canım ben İstanbul Avrupadayım m

ınan patronum melek gıbı neler edıo desem yok böle bı ınsan dersınişimi sevmesem burda yaşamam zaten
taşınmayı cok düşündüm ama iş yüzünden kaldım
bebek şuan daha düşünmuorum 3 5 yıl ama olursa annem bakcek
mesafe cok nolcek bılmem

Son düzenleme:
hele bi o zaman gelsin, o zaman bakarsınız. Ben de öle hemen bebek yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Hiç olmazsa bi 3-4 sene bi kendimizi toparlayalım diyorum. Ya bu iş meselesi biraz şans olayı. İnternetteki bu ilanlardan başvurmadığım yer yok yani. Adamlar lise mezunu diyo, ben üni. mezunu olarak başvuruyorum. Nolucak anlamadm :)

ölede ev alcez ama konu karışık nerden alıncakburdan alınırsa burda kaldık demektır
ordan alırsakyenı iş bulmam şart
kesınlıkle bende öle düşünüyorum cocuk kısmetıyle gelır dıye zor durumda ıkende yapmam
mantıklı olmak lazım
evlılık oturup çiftlerın bırbırlerını ıyı tanıması lazım

hayrlısı olsun de cnm olur elbet

Bence ev alıcaksanız biraz da yatırım olarak düşünün derim ben. Şu dönem istanbulda yeni gelişen semtlere bakın derim ben :) İş konusunda ise, insanlar ne yollar gidip geliyorlar. İstanbulda 1 saatte işine gidiyosan şanslısındır yani. O yüzden takma işi kafana :)

canım yenı gelışen yerlerde iş bulmak cok daha zor ablam aynen dedığın bı yerden ev aldı işe gıdıp gel işten daha cok yoruyo
he zamnla herşy oturur ama bıde şöle düşün süt ıznımde yolda geçer ben cocuk emzırmeden zaman dolar
ve akşam eve gtmem erken olmalıkı bebeme kavuşam ve sorumluluklar daha cok

he bıde benım işim bulunmaz bı iş cnm aslında patronum öle
ne dersem evt der
mukemmel bı ınsan o yuzden işi kafama tkmam normal

o zaman allah hepimize öle iş nasip etsin :))

bıkaç örnek verım ıstersen
bızm işyerı bahçelı mangal yakalım derım hemen tmm der
parayı cuma gunlerı gelır gelmez ya masama koyar yada 9 olmadan verır
maaşı verır ardından sorar ıhtıyacın varsa verım
verdığı harçlıkları demeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…