- 10 Şubat 2008
- 144
- 0
- 37
-
- Konu Sahibi elvansarigul
ayhhh ne kadar sıkıcı bır gun kımse ılgılenmıo bız bırbırımızle ılgılenelım:))
selam bayanlar
ben sızle ılgıleneyım ayıp ettınız
bı kere bı topıce gırerken önce slm verıp kendınızı tanıtmalısınız
mesela elvan senı topıcte gördum ama sonradan yazdım
sebep bırden bişi yazdın daldın ortadan
böle yaparsan kımse sana bişi yazmaz
neden dıyceksın öle sırf msj sayısını yükseltmek ıcın gelıp saçma sapan şeyler yazıp gıdenler var
konuya balıklama dalıo sonra bıdaha uğramıyorlar
sıze tavsıyem önce slm verıp kendınızı tanıtın
sıcak bı karşılama sonra bekleyın
bu arada o şarkı cok iğrençne alaka anlamadım ama başka şarkı bulamadın mı armağan edecek:26:
ne demek ıstedın canım?
tesekkur ederım ugur bocugu ya bı yere yazıyorum sonra yazdıgım yerı bulamıyorum daha yenı oldugum ıcın yol yordam bılmıyorum sanırım arkadas kendını cok zekı sanıo ve dalga gecıo:)
bırde mesaj sayısı yukselınce ne oluyorkı?
bırde mesaj sayısı yukselınce ne oluyorkı?
1. sı ceyar gercekten hıc hos bır sarkı degıldı bende gorunce sadece uzuldum.ben gıresunda yasıyorum:)24 yasındayım 2bucuk aylık evlıyım medıkal bır fırmada calısıyroum ve burada hıc arakadasım yok ankaraydım buraya evlendıgım ıcın yerlestım kımse yok burada canım sıkılıyor nete gırım dedım bende
kız ne üzülüyon be
gülelim diye yapmıştım ama geri aldım hediyemi o zaman
iş yerinden arkadaşın olur yavaş yavaş
komşularla da samimi olmaya başlarsın belki
sıkma canını
ben de 22 yaşındayım ankaradayım, bi üniversitede araştırma görevlisiyim. ve bekarım maalesef
daha evlenelı 2 ay olmasına ragmen cok mutsuzum sıddetlı gecımsızlık ve şiddet var canım cok sıkkın bosanmak ıstıyorum onuda yapamam arkamda bı dayanabılecegım kımsem yok giresundan kımse yokmu bu sayfada
pof ya niye böyle yapıyor ki eşin
ne kadar süredir tanışıp flört ediyordunuz?
çok kısa sürede evlendiyseniz şimdi tartışmanız doğal çünkü ilişki başlarında çok tartışmalar olur ama birbirinin huyunu öğrendikçe ve birbirine güvenin arttıkça o tartışmalar biter.
ama şiddet de var diyosun, of ya bunu anlamıyorum işte
sanırım 3yıldır tanışıyorlar yanlış hatrlamıyorsam
ama bence zamanla bı bağlantısı yok bunun
bende hemen evlendım 20 gündesorun yok çok şükür tabı 6 ay kadar nışanlı kaldık düğün zamanı 20 gün
sımdı ıyıyım allaha sukur kızlar ya :)ınsallah boyle gıder