kimse yeni gelenlerle ilgilenmmiyorrr..!

tesekkürler canim mmmm bide cola alabilirmiyim

yok ama gidip alirim bezin istasyonundan canooooooo

allah aglatmasin canim

haahh söylee gül ye icc ohh keyfine bak. bosveerr seni kaybedenler otursun aglasin

amin amin Allah hepimizi güldürsün,,,ne yapam be saram mecburum hayata tutunmaya...

görüsüyoz ama ailesi istemiyormus peeeh sanki ne yaptim yaaa

yok ama gidip alirim bezin istasyonundan canooooooo

amin amin Allah hepimizi güldürsün,,,ne yapam be saram mecburum hayata tutunmaya...

görüsüyoz ama ailesi istemiyormus peeeh sanki ne yaptim yaaa

üzme canom sen datlu canini, seni istemeyelri sen dünden isteme. allah hakkinda hayirlisini versin.

benimde haftaya sali mahhkemem var.dua et insallah dava bitmis olur bu seferki durusmada.bosasiinn beni hakimm artik su adamdannn

üzme canom sen datlu canini, seni istemeyelri sen dünden isteme. allah hakkinda hayirlisini versin.

benimde haftaya sali mahhkemem var.dua et insallah dava bitmis olur bu seferki durusmada.bosasiinn beni hakimm artik su adamdannn

canim üzülme ya Insallah hersey gönlünce olur,Allahim sana ve kizina yar ve yardimci olsun gülüm,yalniz degilsin,,,ben varim,bizler variz.....

Yurtdışında ay o yabancılar bir soğuk olur ,bir soğuk olur burda memlekette herkesle konuşursun ay orada ölmek istemezdim, ama iyi olanda türkten iyi ve kesinlikle menfatsız olur ablamın arkadaşı vardı hergün okul çıkışı onun annesi bizi alırdı 5 kuruşta istemezdi, çok iyi kalpliydi yılbaşında bize hep kendi yaptığı pastaları getirirdi ,birgün ben bisikletle ile okula giderken orman gittiğim için anneme kızdı bana birşey olur diye

Rabbim seni korur kollar canim,hayirlisi ola.

rejime basliyacam ama bak chipsleri götürüyom,ya kilo aldim yine,84 kiloya ciktimmm

maşallah cnmbırak onlar cok sağlıksız yaa
yeme ve bu genc yaşında kılo vermeye baksan ıyı olur
benım kılom yazdığın rakamın tersı

uzun zaman oldu gırmeyelım artık yenıden burdayım ama sanırım herkes tanıdıgına yazıyor kımse yazdıklarımı umursamıyor sorun bendemı?

selamlar canım nasılsın? günler nasıl geçio
kimse yenileri takmıo demişsin aslında kk genelde çabuk kaynaşılan bi yer belki yorumların gözden kaçmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…