- 11 Ocak 2011
- 817
- 36
-
- Konu Sahibi elvansarigul
slm kizlar
saram ben yanisira tv seyrediyorum birde buralardayim ama su pc kafayi yemeseydi kanimca süper olacakti
ohhhh keyf de sende kiz elmabi yanda tv bi yanda pc :82:
agla agla nereye kadar anam,,,bir yandada chips-al buyur sanada
agla agla nereye kadar anam,,,bir yandada chips-al buyur sanada
tesekkürler canim mmmmbide cola alabilirmiyim
allah aglatmasin canim
haahh söylee gül ye icc ohh keyfine bak.bosveerr seni kaybedenler otursun aglasin
yok ama gidip alirim bezin istasyonundan canooooooo
amin amin Allah hepimizi güldürsün,,,ne yapam be saram mecburum hayata tutunmaya...
görüsüyoz ama ailesi istemiyormus peeeh sanki ne yaptim yaaa
üzme canom sen datlu canini, seni istemeyelri sen dünden isteme.allah hakkinda hayirlisini versin.
benimde haftaya sali mahhkemem var.dua et insallah dava bitmis olur bu seferki durusmada.bosasiinn beni hakimm artik su adamdannn
canim üzülme ya Insallah hersey gönlünce olur,Allahim sana ve kizina yar ve yardimci olsun gülüm,yalniz degilsin,,,ben varim,bizler variz.....
sagol canim. allah razi olsun senin gibilerinden.
ay canim sagol,Allah sendende razi olsun,,ha yine smiley ekleyebiliyorum arada bir sapitiyo pc
canim sen yurt disinda yalnizdin kizinla yanilmiyorsam demi?:26:
evet canim kizimlayim benyurtdisinda
Rabbim seni korur kollar canim,hayirlisi ola.
rejime basliyacam ama bak chipsleri götürüyom,ya kilo aldim yine,84 kiloya ciktimmm
yakalandın yarımelmamsobeeeeeeeee
Rabbim seni korur kollar canim,hayirlisi ola.
rejime basliyacam ama bak chipsleri götürüyom,ya kilo aldim yine,84 kiloya ciktimmm
uzun zaman oldu gırmeyelım artık yenıden burdayım ama sanırım herkes tanıdıgına yazıyor kımse yazdıklarımı umursamıyor sorun bendemı?