Evet basarabilecek miyimmerak edeiyorum.
Ekmek biraz korkutiyor beni.
Cok ekmekci biri degilim aslinda ama bazi yemekler var ki katiksiz yiyemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eveeeeeeet sabah hani su actifry var ya onda pismis patates yedim.
Sefte bismillah evet ama bilmiyorum canim dun istemisti orucluyken bu sabah ta yaptim.
Ama ne kadar telafi olur bilmiyorum, ikindiye dogru yedi findik ve badem yedim.
Aksam altida da dort kasik z.yagli taze fasulye yemegi ve bir kase yogurt yedim.
Birde bugun yogun bir rehavet vardi ustumde.. ama yemekten sonra yarim saat yuruyus yaptim kendimi kendime getirmek icin:)
Suanda iyiyim.
Hareket etmek gibisi yokkk...
Yarin carsamba.. zaten ben carsamba baslamistim. Bari karatay miladim da carsamba olsun.
Biraz gec kalmisim sahura bir elma bes ceviz ve badem yedim. Su ictim tabi.
Hayirli cumalar.
Nerelerdesin:)
Karatay cok guzel. Evet ekmek yenmemeli. Islenmis gidalar zararli yasak olmali. Spor evet. Sekizden sonra yememek evet.
Ama ben en azindan aksamlari her zaman da degil belki ama bir dilim tb ekmegi yiyecek gibi duruyprum. Digerlerinin hepsi tamamdir.
En azindan boyle bir yol olusturmus olayim bende.
Bugunku kahvaltim biberli yumurta peynir domates ve salatalik.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Hayırlı Cumalar olsun hepimize. Rabbim elimizdeki nimetlere hakkiyla şükür etmemizi, musibetlerle karsilastigimizda da sabırla beraber hamd etmemizi bizlere kolaylastirsin insaallah.
Cok güzel gidiyorsun bence. Ne güzel, madem sevmissin Karatay'ı, gerisi kolay gelir zaten. Aksamlari ekmek yemek, haftada bir gibi çok az olursa olumsuz yönde etkilemez heralde, en azından belki alışana kadar.
Cok iyi o zaman. Devam ediyorum. O zaman daha da dikkat ederim. Cok kati kurallar yok zaten. Ekmek ve islenmis gidalar konusuna sonuna kadar katiliyorum zaten. Ozellikle su beyaz ekmekle de resmen zehirliyorlar bizi. Neyse...
Bende iki gun dayanamadi dersin sanmistim
Tesekkur ederim.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?