Kimmik'in Günlüğü

Ben de yedim akşam yemeğimi.

18:30
1 tabak kıymalı pırasa yemeği
1 avuç içi kadar beyaz peynir
2 domates
1 salatalık

Yarın 3. haftama gireceğim. Çok heyecanlıyım. /*** Inşaallah kilo vermiş olurum.♡♡

Bildiğimiz gibi, bugün 3 ayların başı olan Recep ayına girdik. Allah'ım, ne çabuk geçiyor günler! Geldi çattı, en kıymetli günler... Elhamdulillah! Rabbim bu günleri ganimet bilip hayır yolunda güzelce değerlendirmemizi nasip etsin ve bizi hayırlısıyla Ramazan'a ulaştırsın inşaallah. Bu günlerde şu duayı çok çok yapmamız söyleniyor:

<<Allahümme bârik lenâ fî Racebe ve Şe'bân ve belliğnâ Ramadân ve yessir lenâ bil îmân vahtim lenâ bil Kur ân.>> Âmîn.

Sahur:
4:00
1 haşlanmış kayısı yumurta
Yarım avuç beyaz peynir
Domates, salatalık
5 çilek

Yemek yemeden önce tartılma imkanım olmadı ne yazık ki. O yüzden sabah tekrar kalktığımda tartılıp buraya not etmek istiyorum. 3. Haftamız hayırlı uğurlu olsun. ^^

Allah kabul etsin.
Ben malum durumdan dolayi bugune niyetlenemedim. Yarin tutacagim insallah.
Yarim tost yedim dilim kasarli. Simdi biraz spor yapmak istiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah kabul etsin.
Ben malum durumdan dolayi bugune niyetlenemedim. Yarin tutacagim insallah.
Yarim tost yedim dilim kasarli. Simdi biraz spor yapmak istiyorum.

Amin, Allah razı olsun. Rabbim senin tutacaklarını da kabul etsin inşaallah. ^^
Iftarım çok dengesizdi:

Su
Çeyreğin çeyreği simit
1 avuç kuruyemiş

Sonra gece 1de sahurla bir olsun diye:

1 tabak mercimek çorbası
1 tabak etli nohut yemeği
Zeytin
Peynir
3 tane hurma
2 avuç içim kadar ayçekirdekli galeta
Ve bol su

Bu galetaya bayılıyorum, minik minik. ^^ Karatay'da galeta türü şeyler de yasak ama yedim işte. *,* Buarada sen hani Karatay'a başlanacaktın, durumlar nasıl?

Son düzenleme:
Dün tartılma günümüzdü. Ben de tartılmıştım ama yazmayı unuttum.

Diyete başlama kilom: 57,3
1. Haftanın sonunda: 55,2
2. Haftanın sonunda: 54,1

Bu hafta da çok güzel vermişim yine. /***
Ama gün olarak bakıldığında Salı gününden 100 gr almışım, orası da ayrı. T.T

Kandilin mubarek olsun.
Bugun bende niyetliyim cok sukur:)
Sahurda haslanmis yumurta zeytin peynir domates salatalik iki dilim de tb ekmegi yedim.

Karataya sali baslayacagim galiba. Cerezlerimi aldirdim:) pzt de niyetlenmeyi dusunuyorum cunku sali basliyim bakalimm:)

Hayırlı kandiller! Rabbim kabul etsin. &#9829;
Aaaa, çerezler hazır mı? Ne güzel. Hadi bakalım. ^^

Caniim bayadir giremiyodum yeniden yarin aramizdayimm ama sen harikaa vermissin valla baya baya iyi tebrik ederiim senii 3 kilo 2 haftada demek ayda 6 kilo eder tebriik ederiimm &#128139;&#128139;

Hoşgeldin. Çok teşekkür ederim. Bu hafta bayağı kaçamak yapmıştım ama zayıflayabildiğimi görünce ben de mutlu oldum. ^^ Bakalım bir sonraki haftalarda neler olacak.... Kaçamak yapmamaya özen göstermek istiyorum bu sefer ama bakalım ne kadar iradeliyim göreceğiz. >_<

Sahur niyetine dun gece yediklerimi yazmistim zaten ama yenu bir gun basligi altinda yazmamistim. Simdi yazdim basligi hatirlatma olsun diye.

Iftar:
20:10 suları
3 hurma
1 avuc beyaz peybir
Bol bol yeşil ve siyah zeytin
1 tabak mercimek çorbası, üstüne de pulbiberli tereyağlı sos
1 tabak nohut yemeği

Iftarımın da sahurumun da menüsü aynı oldu sanki, he? ^^

Elhamdulillah. Doydum. Rabbim olmayanlara da versin. Oruç tutunca anlıyor insan, açlığın ne demek olduğunu. Dinimi seviyorum. Hayırlı kandiller &#9825;&#9825;&#9825;

Sahur:
4 : 00 suları
1 tavada bol tereyağında yumurta
Yarım avuç beyaz peynir
1 kandil simidi
1 avuç badem
Domates, salatalık
Siyah ve yeşil zeytin
2 hurma
1 fincan çay

Kandil simidi yediiiim ////**** ^_^ Yine tartılmayı unuttum. Ama zaten artık hergün tartılmak istemiyorum. Haftadan haftaya olsun. Öteki türlü stres yaşıyorum her gün.

Hayırlı Cumalar olsun inşaallah. Rabbim ülkemize ve sıkıntı içindeki diğer müslüman ülkelerine refah ve huzur versin inşaallah.

Bugün tartılmayacağım diyordum ama sitedeki başka bir grupta Cuma günleri kilo yarışına katıldığım için tartılmam gerektiğini hatırlayınca tartıldım. (Ay, anlatana kadar canım çıktı. >_<)
Vel hasıl:
53,7 kg geldim bugün. Dünden bu yana 400 gr vermişim ama fazla sevinmeyeyim iftarda fazlasıyla alırım geri. *,*

Son düzenleme:
Allah kabul etsin.
Ben bugun 35 dk yurudum. Artk hergun yuruyecegim vazife gibi. Yurudukten sonra mutlu oluyorum aslinda. Yapayim bunu nolur:)
Aksam mercimek yemegi ve salcali makarna yedim. Guzeldi
Cok sukur:)

Iftar:
1 yudum su
2 küçük peynirli maydanozlu börek

Saat 10 suları:
Tavuk ızgara
3 kaşık pilav
3 küçük dilim elma patates
1 bardak ayran
Mevsim salata

Bir davetteydik bugün. Ancak börekle orucumu açabildim. Sonra birkaç saat sonra da davette yedim zaten. Resmen bana uygun tek bir şey bile yoktu.

&#9679;Pilav yememem gerekiyordu, biliyorum, pilav demek şeker demek. Şeker de en tatlı zehir demek. Biliyorum hepsini. Ama yedim işte. Üzgünüm. T.T
&#9679;Patates de yememeliydim. O da aynı. Ama 3 minicik micinik dilimcikler halindeydi. Yani çok azdı ve benim karnım da açtı.
&#9679;Mantıklı gibi görünen beyaz etimiz, tavuk bile ne olduğu belli olmayan bir tavuktu. Icim acıya acıya yedim resmen. Hani nerde özgür dolaşan hür tavuklar... Ah ah...
&#9679;Salata... Ah salata... içi havuç dolu salata... Sen de hiç bana uygun değilsin ama işte seni de yedim bir kere. ^^
&#9679;Meyve suları gırla gitti ama Allah'tan ayran seçeneği de vardı da meyvesuyu içmedim, ayranı tercih ettim özellikle. Bu öğünde elime geçen tek olumlu şey ayran oldu. Milli içeceğimiz. Çok severim kendilerini. ^^

Diyetime uygun veya değil, sağlıklı veya sağlıksız farketmez. Bugun de doyduk ya, elhamdulillah. &#9829;

Sahur:
1 büyük muz
1 hurma
1 avuç badem
Bol su

Yumurta pişirmeye, hatta peynir çıkarmaya bile vaktim yoktu. Direkt hazır gıdalarla gıdalandım. *,*

Son düzenleme:

Ben de dün biraz yürümüştüm, 20 dk kadar. Evet, yürümek güzel gerçekten. Inşaallah hep öyle yürürsün veee mutluluğun artar. ^^

Makarnalara Salı günü Elveda diyeceksin, bence biraz azaltmaya başla şimdiden. Gerçi sen zaten her akşam her akşam makarna-pilav yiyen biri değilsin. Daha çabuk alışırsın. ^^ Inşaallah Karatay'ın çook faydasını görürsün.

Insallah..
Karatayda ekmek haric yemekler serbest gibi bisey mi:)
8 den sonra yemek yenmemeli.
Bir de hergun en az 20 dk yuruyustu sanirim.
Bir soru daha:)
Kuruyemisleri kahvalti haricinde de aralarda yiyebilir miyiz? Ne kadara izin vvar?

Evet, ekmeğin her turlusu yasak, ister kepekli ister light. Paketli bütün urunler de yasak, ister light biskuviler olsun ister az yagli sutler, yogurtlar, tatlandirici şekerler... hepsi yasak. Her seyin dogali ve yaglisi yenmeli. Seker, un tamamen yasak.
Evet, en son saat 8den sonra sadece su, süt ve yogurt yenebilir. Ama diger ogunlerin saatleri onemli degil. Istenilen saatte yemek yenebilir ama ara öğün yapilmasa daha iyi. Iki ogun arasinin da en az 3-4 saat olmasina dikkat edilmeli. Ama ara ogun yapilirsa sadece yogurt ve kavrulmamis kuruyemis yenebilir.
Yuruyus cok onemli, evet. Aksam yemekten sonra da yurunur, gun icinde de...
Kuruyemisler sabah ve ara ogun yapilirsa yenebilir 1 cay bardagi miktarında.
Genel olarak rahat bir diyet. Ama meyvede cok sert, sadece sabah bir porsiyon olarak yenmeli. Ozellikle aksam hic meyve yenmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…