Kimmik'in Günlüğü

Merhaba günlüğüm,
Sabah tartildim 54,6 kg. Dunku yememden sonra resmen 900 gram almisim. Bu aksam da galiba kayinvalidemlere gidecegiz. İnsaallah orada kendimi durdurabilirim. Neyse bakalim yine de devam...

Kahvalti 10:00
1 kupa kimyon cayi
1yumurta, tavada
Tulum ve eski kaşar
Dereotu, maydanoz
1 eksi elma

Oglen 14:00
1 kase mantar corbasi
3 kasik tavuk sote
1 havuc
1 kivi

Cumanin feyzi, bereketi, ihsani ve ikrami hepimizin uzerine olsun.

Dun
Ara öğün 17:00
1 Muz

Akşam 20:00
1 kase madımak çorbası
3 kaşık kavurma
4 kaşık pirinç pilavı
Yarım zeytinyağlı enginar (bezelye, havuç, patates ve dereotlu)
Salata (havuç, yesillik)

Ara öğün 22:30
2 ince bel bardak çay
1 dilim balkabaklı tatli (en altta etimek, ustune muhallebi, ustune balkabagi puresi, ustune ceviz, ustune tahin)

Evet, kayinvalideme gidecegiz demistim, gelsin pilavlar, gitsin tatlilar, ooooh... Bakalim birazdan tartilirim kac kilo olmusum cikar ortaya hepsi.

Dünkü menümü yazmadım hala sana sevgili günlük kusura bakma.

Kahvaltı 12:00
Yumurta salatası (2 haşlanmış yumurta, kızarmış hellim peynir, roka, maydonoz, dereotu, taze nane, taze kekik, havuç, tuz, zeytinyağ)
3 dilim sucuk
Peynir çeşitleri (Eski kaşar, tel peynir, tulum peyniri, taze kaşar, beyaz peynir, çörekotlu)

Akşam 20:00
1 kase pirpirim sapı çorbası
1 dilim fırında somon (üstüne azıcık mısır unu, yanında fırında 1 kuru soğan, yarım patates, 2 diş sarımsak)
Bol yeşil salata (havuç, marul, mor lahana, roka, maydonoz, dereotu, taze nane, taze kekik, tuz yağsız)

Haydi bismillah yine hortlatayım bu günlüğü ben en iyisi...

Şimdiiii hemen günümü özetleyeyim.

Kahvaltı 10:00
1 bardak şekersiz çay
2 yumurta ile sucuklu biberli omlet
Peynir
Yeşil zeytin
Domates, salatalık,biber
Kuzu kulağı

Aralarda:
1 kayısı
Yarım muz
Yarım kase üzüm
15 tane kadar kiraz

Akşam 17:30
1 kase tarhana çorbası
2 adet etli kabak dolması
2 kaşık bulgur pilavı

Yani akşam yemeğimi daha yemedim, ama evde bunlar var, o yüzden bunları yiyeceğim gibi görünüyor. Yok ama sevgili eşim der "Hadi bugün de dışarıda yiyelim" o zaman bir şey diyemem. Yaa, acaba hiç öyle bir şey der mi? Yani dışardaysak eğer yemek yediğimiz oluyor da, hususi hadi yemek için dışarı çıkalım olayı pek bizde yok. Neyse zaten yediklerine dikkat etmek isteyen ben için bunu avantaj olarak görmem gerek belki de.

Su günlük 3 litre olacak, olmalı! Çay, kahve, süt ve meyve sularının etkileri hesaplanarak sonuç çıkarılacak.

Üzüm ve muz ikisi de çok şekerli, bir arada fazla olmuş.

Kabakda pirinç ya da bulgur varsa, pilava da gerek yok bence

Üzüm ve muz ikisi de çok şekerli, bir arada fazla olmuş.

Kabakda pirinç ya da bulgur varsa, pilava da gerek yok bence
Aa cok sevindim bir mesaj aldigima. :) Evet gayet mantikli, dolmayla pilav yanyana iyi durmamis ve ben bir meyve canavariyim, ozellikle yaz mevsiminde meyvesiz yapamiyorum maalesef. Ama tabii bu bir bahane olmamali, sekerli meyvelere dikkat etmem gerek, hatirlatman icin cok sag ol. Yine beklerim :)

Tabii ki esim yemege cikarmadi, yukarida yazdiklarimin aynisini yedim. Ama yemek sonrasinda sahilde yuruyuse ciktik.

3,5 litre su + 250 ml çay = 3,875 litre su

2 saat tempolu yuruyus.

Merhaba gunluk, hortlaya hortalaya azılı bir zombi olma yolunda ilerletiyorum seni :)))

Bu haftaya rejimle basladim. 56 kg dan simdiye 54 kg ya kadar indim. Yani hatta bu sabah 53,4 tum. Cuma gruplarinda yaziyorum gunluk menumu, 10. Gruptayim. Ama daha grubun kesin bir uyesi degilim, deneme surecindeyim. Hayirlisi guzelce veririm insaallah. Hedef yine 50 kg olmak. Gecen gun eşim 46 kg olursan anında Japonya bileti alirim dedi. :))) İkimiz de Japonya'yi cok merak ediyoruz, gitmek istiyoruz ama hayallerde cunku bilet fiyatlari inanilmaz yuksek. Ama dedigi seye bakar mısın günlük, 46 kg ve Japonya :))) Kusura bakma da canim, tabii ki de olamam :)))

Bugun orucluydum, iftardan 1 saat kadar once tartildigimda 52,6 kg gördüm. Bunu da tarihe not dusmek istedim. Benim icin buyuk bir sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…