Kimlik

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
6.821
17.729
248
28
Merhabalar akşama yola çıkacağım ama kimliğim kayıp. Birkaç gün önce düşürdüm sanırım. E-devletten kayıp bildirisi verdim ama onaylanmadığı için geçici belge alamıyorum. İstanbul kartım var yanımda üzerinde TC yazıyor fotoğraf da var. Otele bunu ve e-devletimi göstersem ve kimliğimin kayıp olduğunu söylesem sorun olur mu?

Ehliyetiniz yok mu?

Kaybettiğinizde nüfus müdürlüğünde işlemi başlatsanız şimdiye kadar kimliğiniz basılırdı.Ben dün 9 da ehliyet yenileme işlemlerini yaptım...az önce yeni ehliyetim posta yoluyla elime ulaştı.Sizin için olan olmuş Cileklivanilinn ama arkadaşların da haberi olsun diye paylaştım.

Nasıl bi günde bastılar şaşkınım. Malum çip krizi, kimlik ve pasaportların basılması 1 ayı buluyor artık.

Pasaportunuz var mı?
Bildiğim kadarıyla e-devlet üzerinden kimlik sureti alınabiliyor.

Nasıl bi günde bastılar şaşkınım. Malum çip krizi, kimlik ve pasaportların basılması 1 ayı buluyor artık.
Ben de öyle şaşkınım ki..Ben hatta bayramdan sonra başvurmayı düşünüyordum (bayramda izne çıkıyoruz dönmemiz Ağustosun ortası olur) nasılsa bir ayı geçer bana ulaşması diye dün sabah başvurdum sabah 9.10 da başvuru işlemim bitti..bu gün 11 de postacıdan teslim aldım.Kendim bassam daha uzun sürerdi

Çok şaşırdım bir haftayı buluyordu önceden

Bu kimlik kayiplari baya bas agritabilir.. haberde gormustum biri kaybetmis, bildigin adamin uzerine sahte sirketler borclar takmislar.. amacim moral bozmak degil.

Buarad gecici bir belge veriyorlar nufus mudurlugunden.. ama ehliyet yeterlidir herhalde.. ucakla mi gideceksin?

Hayır arkadaşımla beraber özel araçla. Ama otel için kimlik gerekir diye düşündüm. E devletten çıkardığım belge umarım işe yarar. Kendi yaşadığım yerde olmadığım için elim kolum bağlı biraz.

Ehliyet aile cüzdani pasaport hiçbiri mi yok, hadi yolda çevirme oldu . Otele alırlar ama sanmam sıkıntı olsun.
Kendi yaşadığım yerde değilim o yüzden diğer belgeler yok maalesef. Kimliği de düşürüm sanırım. Kayıp başvurusunda bulundum çevirmede sıkıntı olmaz galiba. Önemli olan otel için sıkıntı çıkmaması. Umarım çıkarttığım belgeyi kabul ederler

Nufus yenileme yapmistim bende.. cocuklarinki 2 gunde geldi benimki 1 haftada, halbuki
Ayni zamanda muracaat etmistim. Bu isler belli olmuyo galiba kime ne denk gelirse

Bisey olmaz otelde .. tc numaran varsa belgede, ehliyette varsa.. buarada ben olsam oteli onceden arayip durumu sorar anlatirdim ki surpriz olup ayak ustu kalmayayim
Oyle.. garanticiyimdir cogu konuda

Bisey olmaz otelde .. tc numaran varsa belgede, ehliyette varsa.. buarada ben olsam oteli onceden arayip durumu sorar anlatirdim ki surpriz olup ayak ustu kalmayayim
Oyle.. garanticiyimdir cogu konuda
Ulaşamamıştım bir türlü tekrar aradım kabul edeceklerini söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…