Kimler hangi üniversite de hangi bölümler de okuyor?

Anca konuşuyorsunuz ...keşke sız okula gitmesenizde vatana mıllete hayrınız dokunsa :):)

Arkadaş siziin zamanınız bol belliki :) ...aynen böyle devam edin umuyorum birbaltaya sap olursunuz inşa ..sizin bahsettiğiniz sistemi ben içindeydim emin olun sizden daha iyi biliyorum ...bnm konuştuklarımı anlmamanız çoknormal :):) başınıza gelirse anlarsınız ...

Anca konuşuyorsunuz ...keşke sız okula gitmesenizde vatana mıllete hayrınız dokunsa :):)

Haklısınız okuyan sizin gibi oluyorsa ben okumamayı tercih edeyim o zamannnn Benim bir baltaya sap olup veya olamayacağım sizi ilgilendirmez. Böyle öğretmenler olunca bizde vatana millete hayırlı olamıyoruz maalesef..! Zamanım bol veya değil sizi ilgilendirmez. Tepkiyede eleştireyede açık değilseniz neden öğretmen olmak istediniz ? Yanlış kararlar vermeniz beni ilgilendirmez. Sizin ne demek istediğinizi anladım merak etmeyin. Bizde öğrenci olarak bu sistemin içindeydik. Başıma gelmesine gerek yok anlıyorum sizi. Neyse bunlarla zamanımı harcamayım ben, daha vatana millete hayırlı işler yapacağımmmm !

Son düzenleme:

Canm bu konu çk ilgimi çkti :44::44: Sinr oluyorum böylelerinee üniyii kazanp patt ögretmen olalım istiyolr hiçç haketmeyen insanlar ögrncilerine okumayın dickmi acabaa seni niye diktiler o zamn buraya derler adamaa feride Aman yarabbim bide sana kşke okulaa gitmesenizde vatanına mileltinize hayrınız doknsa demş boş beyinn milletee okumayın diyn ögretmen bozntusu arkadş senn okudugunda ne hayrın dokndu şekerm ? 82 mi ? ögretmenlerr için çk az bnce atanamasınlar herr önünee gelenn ögretmen oldugu bi ülkedeyz senn cnlı örnegisinn ferideee bnce senn brda okumayın diyceginee gitt ikii kitp fzla okuu oldumu ? blki vatanına mlletine bi hayrın dokunr okumuşsun canmda vizyonun gelişmemiş zatn boşş beynli olduktan snra istersen mastır yapp faydasız feride Kşke senn ögretmen olmasnda vatana mllete hayrın doknsa şekerm brda gençlern kafasını bulundırma hani bakm dersinee Boşverin okumayın demişsin bide Feride boşver okumaa nolr

Son düzenleme:
slm kızlar bende öğretmenlik yapıyorum ama atanamadığım için dersanelerde yapabiliyorum ( ben üniversiteden 2004 te mezun oldum tezli ve tezsiz yüksek lisans ne yaptım .. bu arada ben ankara üni kimya bölümünden mezunum :) öğretmenlik yapmak çok güzel öğreniminde katkıda bulunduğunuz öğrencileriniz gün geliyo karşınıza çıkıp size hal hatır soruyo, yani aradan yıllar geçiyo onlar büyüyo ve siz tanıyamıyorsunuz :) ben öğrencilerime şunu tavsiye ediyorum geleceğiniz olacak mesleklere yönelin çoğu öğrencim dersime girdikten sonra kimya bölümünde okumak istiyorlar ama atanmak çooook zor olduğundan ben bile yazmayın diyorum türkiye nin durumu içler acısı ben 18 yıl aralıksız okudum ama malesef bizden yüksek puanla ve az atadıkları için önümüz kapalı ( kpss den öylesine giriyorum 70 alıyorum eğitim bilimlerinden ama bazı bölümlerdeki arkadaşlar bunu bile alamıyorlar ya da daha düşük puanla bile atanıyorlar.. bu nedenle bende zaman zaman isyan ediyorum adaletsizliğe

Ağzına sağlık reyhancığımmmmmm Öpüyorum seniii kocaamannn bana laf bırakmamışsın valla teşekkür ederim canım benim :) o gün bunla uğraştım ya :) laf anlatamadımm :) senin sözlerinin üstüne söze gerek yok canım :) Gelmiş burda bize öğüt veriyor okumayın diye :) sanki öğretmenlik dışında meslek bölüm kalmadı öğretmen olmayacağız biz zaten okumamız şartttttttt benim laflarım açıklayıcı değildi demek ki sen çok güzel noktayı koydun bebeğim sağoll dediğin gibi bunun gibileri öğretmen oluyor sonrada bizden hayırlı birşeyler bekliyorlar her önüne geleni öğretmen yaptılar şimdide öğretmen alacak yer kalmadı. durumu böyle olduğu halde daha bizede okumayın diyor okumayalımda böyle geri mi kalalımm :)) tavsiyelerini dinlesin feride çook yararı dokunurrr

Hay allahım ya :) bnm uzerımden egolarınızı tatmın etmeye devam edın sizden bi cacık olmaz :)işinize bakın maalesef sistemde affedersiniz sözüm Mcllısten dışarı :) herturlu ılerızekaya ! Yer var ... Sızın benı anlamamanız da çok normal .. Siz kendı aranızda eylenmeye devam edın :):)

Senn üzerinden egolarımızı tatmin etmkmi evet hertürlü ilerizekalıya yerr varr canm canlı örnegi sensin feride senn gibilr oldukçaa eglnce bitmez

Rica ederim canm ne demk güldürdn beni sabh sabh çokk tatlısın bncede feride okumayalımda senn gibimi olalım ?

Evet haklısın bu sistemde herkese yer var :) bkz. Feride Sen önce Türkçe nasıl yazılır onu bir öğren sonra bize git de :)) Derste de böyle konuşup böyle yazarsan kimse sana öğretmen demez :) Kadro açığı falan vardı da sen geldin sanarlar :)) ''Eylenmek'' diye bir kelime var mıydı Türkçe'de :)) Biz senin üzerinden prim falan yapmıyoruz :)) Yapamayızda :)) Vallahi seni gördük, kaç gündür baya EĞLENİYORUZ :))

Rica ederim canm ne demk güldürdn beni sabh sabh çokk tatlısın bncede feride okumayalımda senn gibimi olalım ?

O senin tatlılığın canımm Aynen okumayalım biz reyhanım boşver okusakta çare yok demek ki :) Ben hazırlanmıyorum üniversiteye :) sende kaydını yaptırma tamam mı :) Biz cahil halimizle daha bilgiliyiz :))

Canm atanamama konusunda zaten haklısın kmse bse demıo ama okumayın demekle bıraz sacmalamısın :) Tabı herkesn fkrı kendıne herkes elestrı yapıyor.. 50 ıle atanıp 90 la atanamayan var durum boyle malesef.. Bransınız nedir?

Canm bırakalm ögretmen arkadaşımızn üstüne gitmeyelim gerilmek istemiyorm böle insanlar yüzünden recepp ivediginde dedigi gibi bu egitim sistemi çok yanlış ilerliyo ya

Son düzenleme:
Canm bırakalm ögretmen arkadaşımızn üstüne gitmeyelim gerilmek istemiyorm böle insanlar yüzünden recepp ivediginde dedigi gibi bu egitim sistemi çok yanlış ilerliyo ya

Recep ivediğe bayılıyorum yaa çok doğru söylüyor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…