- Konu Sahibi nehiroxgxuz
-
bu hayatta hep istedim ki bi işim olsun kendime yetecek azda olsa bi param bi maaşım olsun bunun için çalıştım çabaladım üniversite 2 yıllık oldu okumadım şimdi evliyim çok mutluyum hayatta benden hiç birşeyi esirgemeyen bir eşim var ama çok mutsuzum girmediğim sınav kalmadı tek istediğim küçük bir memurluk parasını falan geçtim şu emeklerimin bir karşılığını istiyorum inanın artık biri toplum arasında bana çalışıyormusun diyecek diye ödüm kopuyor çalışmamaktan kendi paramı kazanamaktan çok utanıyorum istiyorum ki eşime kendi paramla uafata olsa bişey alayım istiyorum ki her sabah erken kalmak için bir bahanem olsun ama olmuyor psikolojim bozuldu artık hem kendimi hem eşimi mutsuz ediyorummm
ilk önce herkese mesajları için çok teşekür ediyorum üzülmek ağlamak bir şeye fayda etmiyor sınav sonuçlarını bekliyorum gerçi umudum yok 2006 da 88 aldım yerleşemedim allah hepinizden razı olsun allah umarım bir ekmek kapısı banada açar ne diyeyim sadece bunu istiyorum sadece bunu diliyorum allah cümlemizin gönlüne göre versinn herkese saygılar sevgiler.....
2 yıllık diye okumamissiniz, dil bilmiyorsunuz simdi is istiyorum diyorsunuz da universite mezunları disarda.
siz nasil bir is istiyorsunuz? lise mezunu olarak ne memurlugu yapacaksınız? ne emek verdiniz ki karsılıgını istiyorsunuz?
size uygun is tezgahtarlık, satıs danısmanlıgı,kasiyerlik, cocuk bakıcılıgı, kucuk ofis sekreterligi olur.
tabii begenir de yaparsınız.
2 yıllık diye okumamissiniz, dil bilmiyorsunuz simdi is istiyorum diyorsunuz da universite mezunları disarda.
siz nasil bir is istiyorsunuz? lise mezunu olarak ne memurlugu yapacaksınız? ne emek verdiniz ki karsılıgını istiyorsunuz?
size uygun is tezgahtarlık, satıs danısmanlıgı,kasiyerlik, cocuk bakıcılıgı, kucuk ofis sekreterligi olur.
tabii begenir de yaparsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?