- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
- Konu Sahibi Sabr-Sukur-Dua
S Sabr-Sukur-Dua canim ben hasta olmuşum bastaki dualari okumadan okusam olur mu hastayken salavati fatih okuyabilir miyim nasıl yapcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim o zaman okudu say birazdan başlarım ama bence salavati fatih de okunur tefieiciye için okunur diyolar S Sabr-Sukur-Dua
Salavat lar ayet değil ama. Sen nasıl istersen tabi de bana da böyle yarım kalıyor gibi geliyor.
Ben okuyayim o zaman içim rahat etmiyo dun bana herkes okudu çünkü hakka girms gibi hissederimFatiha dua niyetiyle okunabilir. Ayrıca Kur’andaki duaya benzeyen ayetler de Kur’an okuma niyetiyle değil de dua maksadıyla okunabilir.
Adetli kadinlarin çeşitli duaları okumalarında, tesbih ve tehlil kelimelerini söylemelerinde ve Hazret-i Peygambere salât ve selâm getirmelerinde hiçbir mahzur yoktur.
ben okuyayim da canım rabbim kabul etsin doğru yapiyorumdur umarim Allahin izniyleTefriciyede okunmuo biliorum bn canim. annem ameliyat olcak onun icin okuoruz devam edemedm mesela.. yada dagitirken hastayim diip almayanlar oldu
Tefriciye okunur. Ezbere bilmiyorsan bi kagida yazip bakarak okursun. Salavati fatih de okunur. Esmalar da okunur mazeretliykenTefriciyede okunmuo biliorum bn canim. annem ameliyat olcak onun icin okuoruz devam edemedm mesela.. yada dagitirken hastayim diip almayanlar oldu
Tefriciye okunur. Ezbere bilmiyorsan bi kagida yazip bakarak okursun. Salavati fatih de okunur. Esmalar da okunur mazeretliyken
Yok ya bende okunur diye biliyorumEzberimde.. icim rahat etmediginden okumuorum cunku simdiye kadar hep okunmaz die duydum okutmadilar yani. hocalarimdan netten ve tv den. O yuzden suphe oluo icimde.
Ben okuyayim o zaman içim rahat etmiyo dun bana herkes okudu çünkü hakka girms gibi hissederim