- 17 Nisan 2020
- 384
- 210
- 18
- Konu Sahibi Paradise lost
-
Üzüldüm.Çalışıyorum evet çocuğum da yok boşanmaya denedim ama eşim peşimi bırakmadı bana sürekli zorluklar çıkardı her seferinde geri dönmeme ikna etti ve döndükten sonra öğrendim ki ailem ile planlar yapıp beni dönmeye mecbur bırakmışlar bana psikolojik şiddet yaşatarak ama artık yoruldum neden böyle oluyor diye ailesi böyle olanlar hep benim yaşadıklarımı yaşıyor galiba buradan okuduklarım genelde böyle ailesi arkasında olmayan kadını erkek daha kolay eziyor.
Konuştum biri bana bunu yap diyor diye yapmam benim aklım var dedi ama dedikleri ile yaptıkları uymuyor bana aslında ev işlerinde hiç yardım etmemesinin beni sürekli Aşağılama sının ve umursamamasının sebebi buymuş bana sürekli benim kadar seni baban önemsemiyor der sürekli hakaretler ederdi ve sen bunu hak ettiğin için diyorum derdi. Çok soğudum yıprandım şimdi ise düzeldi diyor ama inanamıyorum zamanla sanki eskiye dönecek çok psikolojik olarak zorlanıyorum ayrılınca da sürekli içimde korkular ya sonra ne olacak diyorum çünkü biliyorum hayatta Arkamda Allahtan başka kimse yokÜzüldüm.
Sanırım sizin eşiniz insanlıktan nasibini almamış. Eşinizle konuştunuz mu peki bu davranışlarının sebebinin babanız ve ailesi olduğunu?
Onu Red etmem çok umrumda olacağını sanmıyorum ayrıca ona sınır koyup uzak davranınca sürekli annene bağırır kızar annemi çok zor durumda bırakır hem de çok.Boşanmakta sorun yok o en kolayı.. Senin bence daha ciddi bir sorunun var o da Baba sıfatına nail olamamış gereksiz insan müsvettesi... Mahkeme yoluyla bu adamın babalığını falan reddet bence bu daha önemli bir konu...
Ne diyeceğimi bilemedim. Boşanmak elbette kolay değil. Ama boşanmazsanız ve düzelmediyse mutsuz olacaksın. Çocuk yapmayın emin olana kadarKonuştum biri bana bunu yap diyor diye yapmam benim aklım var dedi ama dedikleri ile yaptıkları uymuyor bana aslında ev işlerinde hiç yardım etmemesinin beni sürekli Aşağılama sının ve umursamamasının sebebi buymuş bana sürekli benim kadar seni baban önemsemiyor der sürekli hakaretler ederdi ve sen bunu hak ettiğin için diyorum derdi. Çok soğudum yıprandım şimdi ise düzeldi diyor ama inanamıyorum zamanla sanki eskiye dönecek çok psikolojik olarak zorlanıyorum ayrılınca da sürekli içimde korkular ya sonra ne olacak diyorum çünkü biliyorum hayatta Arkamda Allahtan başka kimse yok
Malesef öyleler ve ben bunu barıştık tan sonra öğreniyorum içim içimi yiyor nasıl böyle diyebilir diye ve korkuyorum eşimin bu değişimi belki sadece çocuk yapana kadar sonra özüne dönecek ve ben sinirli bir anında ona çemkirir veya cevap verirsem belki beni dövecek içimi bir korku saldı çünkü daha babam eşime döv diyorsa elin oğlu bana neler yapmazBabanız gerçekten çok cahil ve merhametsizmiş eşiniz de öyle. Bencede bir süre çocuk yapmayın ve güçlü olun işinize sıkı sıkı sarılın. Allah yardımcınız olsun...
Çalışıyorum evet çocuğum da yok boşanmaya denedim ama eşim peşimi bırakmadı bana sürekli zorluklar çıkardı her seferinde geri dönmeme ikna etti ve döndükten sonra öğrendim ki ailem ile planlar yapıp beni dönmeye mecbur bırakmışlar bana psikolojik şiddet yaşatarak ama artık yoruldum neden böyle oluyor diye ailesi böyle olanlar hep benim yaşadıklarımı yaşıyor galiba buradan okuduklarım genelde böyle ailesi arkasında olmayan kadını erkek daha kolay eziyor.
Aslında bu olayı duyduktan sonra eşimden aşırı soğudum çünkü bana sinirlendi barıştık tan sonra bir tartışma yaşadık bana az kalsın dövecektim seni çok üstüme geldin dedi ve babamın dediğiyle bağdaştırıyorum babamdan da o güveni alıp gerçekten her şey yapabilir mi yoksa çok kafam karıştı halbuki bana her şeyi düzeltecem demişti.Erkeğin karakterine bağlı bu. Istersen dünya karşınızda olsun, arkanızda kimseniz olmasın , erkek karakterliyse çınar gibi olur.
Eşinizi sevmiyorsaniz ve düzeleceğine inanmiyorsaniz eşinizin ikna çabalarına aldanmayın.
Ne istiyorsanız onu yapın. Bir defa geleceksiniz hayata.
Ben de öyle düşünüyorum herkesten uzak yeni bir hayat ama Arkamda kimse yok diye korkmuyor değilim.Yapılacak şey aslında belli. Bosansaniz ailenizden de uzak durup kendinize yeni bir hayat kurmanız. Delilerin ortasına düşmüşsünüz. Eşine de boyun eğip durma. Adam gibi durmasa cehenneme kadar yolu var. Adi ya. Cocuk yapma sakın
Ben de öyle düşünüyorum herkesten uzak yeni bir hayat ama Arkamda kimse yok diye korkmuyor değilim.
Biliyor ama sesi çıkmıyor çok korkar babamdan döver çünküSizin durumunuzda babanizdansa arkanizda kimse olmamasi daha hayırlı. Anneniz bu durumlari biliyor mu?
Eşinden korksan bile korkunu belli etme karşısında dik dur dövme lafı ederse karakola giderim uzaklaştırma aldırırım de bu ülke kadınları korumakta yetersiz ama en azından susup oturmayacağını bilsinMalesef öyleler ve ben bunu barıştık tan sonra öğreniyorum içim içimi yiyor nasıl böyle diyebilir diye ve korkuyorum eşimin bu değişimi belki sadece çocuk yapana kadar sonra özüne dönecek ve ben sinirli bir anında ona çemkirir veya cevap verirsem belki beni dövecek içimi bir korku saldı çünkü daha babam eşime döv diyorsa elin oğlu bana neler yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?