Kimi boy uzatici

senden_baska

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
1
0
86
Diğer
merhaba!

ben 20 yasindayim ve boyum 163. boyumun az birsey daha uzamasini cok istiyorum ve uzun zamandir kimi boy uzatici ayak tabanligi ve uzamax tozu almayi düsünüyorum, fakat yardimci olurmu olmazmi emin degilim, harcadigim paraya degil de vaktime acirim...
siz ne düsünüyorsunuz bu konu hakkinda?
kullananlar oldumu?

bu forum dogrumu degil mi bunuda bilmiyorum, kadinlar kulübünde hic yeni bir konu yazmamisdim...

bana yardimci olursaniz cok sevinirim!

simdiden herkeze tskler!

canım kimi boy uzatıcıyı bende kullanmak istiyorum bi 5 cm daha uzamak istiyorum ancak kesin kararımı vermeden önce bi dra gidip zararı varmı diye öğrenmek istiyorum bence sende öyle yap.
uzamaxıda benim kuzenim kullandı ve hiçbir işe yaramadı onda maalesef

ya ayny şeyi bende almayı düşünüyorum. burada bu başlığı grünce cok sevındım inşallah kullanan birileri çıkarda bizde yararlanırız. sız kullanan bırını falan duydunuzmu yada dokra gtmeyı düşünmüşsünz gttınızmıbilmiyorumkismile

arkadaşlar bunların hepsi yalan ya inanmayın bunlara para tuzagı, benim arkadasım kullandı bu kimimidir nedir hiç bi işe yaramadı, keşke o kadar kolay olsaydı da insanlar ameliyatlara girmeseydi boy uzatmak için, hiç ugrasmayın bunlarla hep para tuzagı bunlar

Konu sahibi ve bölüm sorumlusu arkadaşımın dikkatine;
Konu Bacak bakımı bölümünden ilgili bölüme taşınmıştır,bilgilerinizea.s.

Back