kimi boy uzatıcı taban

benim kuzenim aldı bakalım işe yaricakmı eğer ileriye doğru bi gelişme olursa size yazıcam

ne kadar zaman kullandın ki etkisini göremedin benim arkadaşım kullandı 6 cm uzamıştı 6 ayda bilmiyorum ama bünyeyle alakalı galiba

18 yasindan önce arkadaslar->
omega 3,
çinko ,kalsiyum ve
protein alarak upuzun olabilirler ha bunun yaninda birde basket oynarsaniz bukadar çabuk nasil uzadiniza hayret edersiniz.

18 yasinin üstündekilerse-> ya topuklu giyecekler ya kafaya takmayacaklar yada çok aci verdigi söylenen dizden sanirim yapiliyor iki kikirdak arasini acip bi platin yerlestiriyorlarmis bu operation bayada uzatiyor ama limiti var iste 10cm olmaz ama yakin biseydi sanirim okumustum bi ara.
Basketbol boy uzatmaz, tam tersi uzun boylu olma ihtimali olan çocukları ellerine ve kemik yapısına bakarak seçeriz bu yüzden basketbolun boy uzattığı sanılır...Voleybol ve yüzme tavsiye ederim...Bu arada boy uzatma ameliyatlarında maksimum 3-4 cm uzama kaydediliyor ve son derece zor bir ameliyat, ameliyat sonrası bakımıda çok çok zor, kimseye tavsiye etmem riskleri çok fazla ve bu şekilde ameliyat ile boy uzatanlarda ilerleyen yıllarda doku,kıkırdak ve diz içlerinde bulunan sıvıların kaybından dolayı problemler çıkıyor...

Kuzenlerden en büyük olanı ve en kosa olanı benim amcalarım halalarım teyze ve dayılarım benden uzun ben 160 da kaldım bu da beni çok üzüyor doktora mı gitmeliyim sizce

18 yasindan önce arkadaslar->
omega 3,
çinko ,kalsiyum ve
protein alarak upuzun olabilirler ha bunun yaninda birde basket oynarsaniz bukadar çabuk nasil uzadiniza hayret edersiniz.

18 yasinin üstündekilerse-> ya topuklu giyecekler ya kafaya takmayacaklar yada çok aci verdigi söylenen dizden sanirim yapiliyor iki kikirdak arasini acip bi platin yerlestiriyorlarmis bu operation bayada uzatiyor ama limiti var iste 10cm olmaz ama yakin biseydi sanirim okumustum bi ara.
Hakılısın canım belli bir yaştan sonra kabullenmekten başka çare yok,1-2 cm uzamak içinde sağlığından olmaya değmez:KK43:

Kuzenlerden en büyük olanı ve en kosa olanı benim amcalarım halalarım teyze ve dayılarım benden uzun ben 160 da kaldım bu da beni çok üzüyor doktora mı gitmeliyim sizce
Canım kaç yaşındasın ki?

Back
X