kimi boy uzatıcı taban

kkontess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
21.108
4
0
Kocaeli
arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama,reklamlarda rastladığım bir ürün var,
ayakkabı tabanı kendisi,doğal boy uzatıcı olarak geçiyor.

şöyle bir tanıtımı var ; (alıntıdır)

KIMI, bir akupunktur yöntemi olan refloxology’i kullanır.

Refloxology, ayak tabanlarından vücudun diğer bölgelerini uyarmasını sağlayan basınç (acupress) yöntemi ile sinir sistemine sinyaller gönderir. Bu sinyaller beynimize ulaşır. Beyin ona iletilen sinyaller doğrultusunda vücudunuzun düzenli çalışmasını sağlar. Sinir sistemi merkezi olan beyin, büyüme hormonlarını (hipofiz) da tetikleyerek, boyunuzun 5 ile 12 cm arasında uzamasına yardımcı olur. KIMI, Tokyo Üniversitesi Bilim adamları tarafından pek çok bilimsel araştırma ve testler sonucunda geliştirilmiş bir üründür.

aranızda bu ürünü kullanan ya da bir bilgisi olan var mı?
almayı düşünüyorum da...bilmiyorumkismile

kullanan kimse yok mu :( 1.56 lık boyla kullanıp faydasını gören biri olduğunu bilmek süper olurdu :)

bende almayi dusunuyorum fakat inandirici gelmedi bana o yuzden tereddutteyim kizlar siz ne dusunuyorsunuz

bende baktım inceledım ama yaşda onmelı ben 24 yaşindayım 20 yaş altı olanalr şanslı bence uzarlar cok ıstıyorum bende boyum uzun olsun ama kullansammı dıyede düşünüyorumm acıkcasıı

18 yasindan önce arkadaslar->
omega 3,
çinko ,kalsiyum ve
protein alarak upuzun olabilirler ha bunun yaninda birde basket oynarsaniz bukadar çabuk nasil uzadiniza hayret edersiniz.

18 yasinin üstündekilerse-> ya topuklu giyecekler ya kafaya takmayacaklar yada çok aci verdigi söylenen dizden sanirim yapiliyor iki kikirdak arasini acip bi platin yerlestiriyorlarmis bu operation bayada uzatiyor ama limiti var iste 10cm olmaz ama yakin biseydi sanirim okumustum bi ara.

evet en önemlisini unutmusum :) sigara içmek boyun kisa kalmasini sagliyor sigara vucut için gereken vitaminleri yokedince sizde uzamaniz için gerekenleri alamamis oluyor haliyle o illet yüzünden kisa kaliyorsunuz.

eşim çinden getirtmeyi düşünüyor
bununla ilgili bayağı bi araştırma yaptı
sonuçlar olumlu ama birebir ben kullandım ve memnunum diyen birisi
olmadığı için kararsız

Boy uzatici tabanlik kullaniyorum, etkinpazar diye bir siteden ucuz fiyata buldum ayakkabinin icine yerlestiriyorsun 5 cm boyun uzuyor. Herkese tavsiye ederim. 29 TL civarinda fiyati, ucretsiz kargo ustelik.

Ben kimi boy uzatıcı tabanlığı daha önce araştırdım. Türkçe değil ama ingilizce bir çok bilgi bulabilirsiniz. Benim bulduğum bütün bilgilerde insanlar kullandım am işe yaramadı demişler. Ayrıca ürün çok pahalı (Ben 1 sene önce araştırmıştım). illa kullanıcam diyorsanız ürünü daha ucuza alabileceğiniz siteler var onlara bakın derim.

kızlar ben kullandım 1 sne kadar önce 130 tl mi ne almıştım öyle bişey hiç bir işe yaramadı sdece ayaklarımı yara yaptığıyla kaldı boşuna paranızı kaptırmayın bu dolandırıcılara

Back
X