Bu ilişkiyi sonlandirdiktan sonra bu sözlerinizi tekrar tekrar hatirlicam var olun kendinize iyi bakınTiksinerek yapmayın.
Şöyle düşünün mesela.
Kimseye düşman değilim, kendimden yanayım sadece.
Bu duygu hali iyi hissettirir. Kendinizi iyi hissetmenizi istiyoruz.
Sağlıklı karar alabilmek ve muhakeme yapabilmek için, iyi bir ruh halinde olmanız lazım.
Benden bu kadar.
Özgürlük çığlıklarınızı duymak üzere, iyi geceler.
simdi ayrılsam yine beni suçlayacak eminim. 600 kisilik bi hesabım var instagram da yeni hesap açtım şimdi ayrılıp bir takipçim fazla olsa sen mutsuzsun diye ayrılmadın der. çünkü zamanında ayrıldım bu sebepten bu değil sebebini söylemeden ayrilamazsin oyle kolay değil diyip durdu anlamiyo
Ruh hastası herif, yazın “sevmiyorum seni. Sevgim yok oldu, beni kontrol etmeye çalışman, şu hareketlerin tiksindirdi, ben hayatımda senin gibi birini istemiyorum ” bu kadar. Mesajla ayrıl.
Sonra arayıp sorarsa şikayet edeceğini söylersin.Böyle manyaklar şiddete meğilli olur ve son kez konuşalım diye karşınıza çıkarlar ve tehdit eder veya yaralarlar.
Mesajla ayrılmayı kabul edicegini sanmıyorum illa karşıma cikicak konuşmak isticekRuh hastası herif, yazın “sevmiyorum seni. Sevgim yok oldu, beni kontrol etmeye çalışman, şu hareketlerin tiksindirdi, ben hayatımda senin gibi birini istemiyorum ” bu kadar. Mesajla ayrıl.
Sonra arayıp sorarsa şikayet edeceğini söylersin.Böyle manyaklar şiddete meğilli olur ve son kez konuşalım diye karşınıza çıkarlar ve tehdit eder veya yaralarlar.
gercekten ya arkadaşlarımdan görmediğim desteği gördüm. bana biraz cesaret lazımdı sanırım. bitirmeyi düşünüyorumHatunlar güzel yazmıslar. Burayı kapattıgınızda dvam edip etmeyeceginiz ne malum? Bitirecek misiniz? Kararlı mısınız?
Mesajla ayrılmayı kabul edicegini sanmıyorum illa karşıma cikicak konuşmak isticek
Gercekleri zaten arkadaslar göstermezler. Tanımadıklarınız gösterir. Cesarete bile gerek yok. Ayrılın hemen.gercekten ya arkadaşlarımdan görmediğim desteği gördüm. bana biraz cesaret lazımdı sanırım. bitirmeyi düşünüyorum
Ablamin ona karşı tavrı çok net kesinlikle istemiyo oyle birini hayatımda belki deİstesin manipüle etmeye çalışacak buna gerek yok. Bir süre çok ilgisiz davranın. Arayıp sormayın hiç bir şey anlatmayın ve görüşmeyin.
Bir de suçlasa ne olacak? Tamam benim suçum ben istemiyorum artık ne dediğinin ne düşündüğünün ne hissettiğinin bir anlamı yok. Sana karşı nefret öfke hırs veya suçlama hissetmiyorum. Umarım başkası ile mutlu olursun.
Yarın arkada soru kalmicak şekilde bi mesaj yazıp su 2 senelik saçmalığı bitirip kendime geri dönmek istiyorum sadece. başkasi ile ve yalnız umarım hepimiz hep mutlu oluruz. iyiki rastlastik forumda da olsa hayat sana güzellikler getirsinİstesin manipüle etmeye çalışacak buna gerek yok. Bir süre çok ilgisiz davranın. Arayıp sormayın hiç bir şey anlatmayın ve görüşmeyin.
Bir de suçlasa ne olacak? Tamam benim suçum ben istemiyorum artık ne dediğinin ne düşündüğünün ne hissettiğinin bir anlamı yok. Sana karşı nefret öfke hırs veya suçlama hissetmiyorum. Umarım başkası ile mutlu olursun.
Son cümlelerinizdeki duyguyu anlıyorum ama bu şekilde sevilmek ne kadar doğruöncelikle hepinize merhaba diyorum ve çok içten hepinizi selamliyorumyaklaşık 2 yıldır süren bir ilişkim var. Biraz sıkıntılı bi süreç gecirdik onun kıskançlıkları olsun benim umursamazlığım olsun. arada saygısız konuşmalar yaşandı aşılmaya çalışıldı. fakat özellikle son 3 4 aydır hep aynı konuda rüyalar görmeye başladım. sürekli rüyamda o kişiyle evlendiğimi ama çok mutsuz olduğumu görüyorum. dugun günü gelinliği giyerken ağlıyorum ruyada ondan çocuğum olucagini görüyorum ağlıyorum dugun günü hazırlanmaya gidiyorum hep aynı konu ve aynı mutsuzluk. bilinçalti desem bilinçaltimda boyle bi düşünce hiç bi zaman olmadı. artık kafama takılmaya başladı bu konu. ne düşünmem gerektiğini şaşırdım artık. aramızda ki problemlerden biri de erkek arkadaş sosyal medyaya müdahale bu gibi konular. bazen kendimi zorla bi kafesin içine demirlerini kendim örüyormusum gibi geliyo. ama yılların verdiği alışkanlık ve bir daha sevilemezsem korkusuda var. bilmiyorum napicagimi bilmiyorum..
Sevgi dediğiniz şey sadece cümle kurmakla olmaz. Ben burda size öyle cümleler kurarım ki Vega bana aşkından deli oluyor dersiniz. Ama sevgi en çok davranışla belli olur. Saygı yoksa, kıskançlık baskıya dönmüşse gelecek kaygısı yaşıyorsunuz demektir ki rüyalarınız bunu dile getiriyor. Şüpheye düştüğünüz bir ilişki zaten doğru değildir. Bunu bir düşünün derim
evet sanırım birilerinin silkelen kendine gel ve yoluna bak demesine ihtiyacım vardı. o istediğiniz rüyalarda gördüğünüz bebeği insallah en kısa zamanda kucağınıza alırsınız tüm kalbimle dualarım sizinleSon cümlelerinizdeki duyguyu anlıyorum ama bu şekilde sevilmek ne kadar doğruyaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz.
Biz sadece burada anlattığınız kadarını biliriz. Kafes demiri cümlesinde az çok belli oluyor daha fazla şeyin yaşandığı.
Bir ömür ağlamaktansa bir gün ağlayın ve mutsuz olacağınızı hissediyorsanız ayrılın. Rüya konusuna gelince; rüya tabirlerini pek anlamam ama bende 1 yıldır varolan çocuk isteği ve peşinden gösterdiğim çaba yüzünden haftada bir mutlaka bebekli rüya görüyorum dün gece kendi çocuğumu emzirirken gördüğüm gibi. Bilinçaltı bazen böyle yapıyor yani… siz de mutsuz olduğunuz için öyle rüya görmüş olabilirsiniz. Zaten çok çok güzel bir ilişki olsa bunlara takılmazsınız. Rüya der geçersiniz ama siz gerçeklik payı arayıp,biraz da ayrılık için cesaret istiyorsunuz. İnşaAllah çok mutlu olun vereceğiniz her kararda
Yaa ne tatlısınız Allah razı olsunevet sanırım birilerinin silkelen kendine gel ve yoluna bak demesine ihtiyacım vardı. o istediğiniz rüyalarda gördüğünüz bebeği insallah en kısa zamanda kucağınıza alırsınız tüm kalbimle dualarım sizinle
Belkide ayrılmaya işarettiröncelikle hepinize merhaba diyorum ve çok içten hepinizi selamliyorumyaklaşık 2 yıldır süren bir ilişkim var. Biraz sıkıntılı bi süreç gecirdik onun kıskançlıkları olsun benim umursamazlığım olsun. arada saygısız konuşmalar yaşandı aşılmaya çalışıldı. fakat özellikle son 3 4 aydır hep aynı konuda rüyalar görmeye başladım. sürekli rüyamda o kişiyle evlendiğimi ama çok mutsuz olduğumu görüyorum. dugun günü gelinliği giyerken ağlıyorum ruyada ondan çocuğum olucagini görüyorum ağlıyorum dugun günü hazırlanmaya gidiyorum hep aynı konu ve aynı mutsuzluk. bilinçalti desem bilinçaltimda boyle bi düşünce hiç bi zaman olmadı. artık kafama takılmaya başladı bu konu. ne düşünmem gerektiğini şaşırdım artık. aramızda ki problemlerden biri de erkek arkadaş sosyal medyaya müdahale bu gibi konular. bazen kendimi zorla bi kafesin içine demirlerini kendim örüyormusum gibi geliyo. ama yılların verdiği alışkanlık ve bir daha sevilemezsem korkusuda var. bilmiyorum napicagimi bilmiyorum..
bir rüyadan yola çıkıp ne yapmanız gerekeni söylemek doğru olmaz :) eğer aklınızda en ufak bir şüphe varsa bu kişiye dair ve evlenmenize dair devam ettirmeyin.öncelikle hepinize merhaba diyorum ve çok içten hepinizi selamliyorumyaklaşık 2 yıldır süren bir ilişkim var. Biraz sıkıntılı bi süreç gecirdik onun kıskançlıkları olsun benim umursamazlığım olsun. arada saygısız konuşmalar yaşandı aşılmaya çalışıldı. fakat özellikle son 3 4 aydır hep aynı konuda rüyalar görmeye başladım. sürekli rüyamda o kişiyle evlendiğimi ama çok mutsuz olduğumu görüyorum. dugun günü gelinliği giyerken ağlıyorum ruyada ondan çocuğum olucagini görüyorum ağlıyorum dugun günü hazırlanmaya gidiyorum hep aynı konu ve aynı mutsuzluk. bilinçalti desem bilinçaltimda boyle bi düşünce hiç bi zaman olmadı. artık kafama takılmaya başladı bu konu. ne düşünmem gerektiğini şaşırdım artık. aramızda ki problemlerden biri de erkek arkadaş sosyal medyaya müdahale bu gibi konular. bazen kendimi zorla bi kafesin içine demirlerini kendim örüyormusum gibi geliyo. ama yılların verdiği alışkanlık ve bir daha sevilemezsem korkusuda var. bilmiyorum napicagimi bilmiyorum..
Rüyaya hacet yok ki böyle biriyle zaten mutlu olamazsınız evlenince.yani gerçekten ayrıldıktan sonra liseden bi arkadaşımla kafede oturdum diye yemediğim laf kaşarvari sözler kalmadı. 1 saatte nasıl konuşup bulusabiliyorum diye ayrılır ayrılmaz demek ki daha önceden konustuna getirdi. sonra tabi özürler salak bile demicem söz veriyorum falan bunun gibi şeylerle bi sekilde yumusatti
Bence oturun artılarını ve eksılerını yazın. Lütfen yapın. Ben yapmadım ve korktum bir daha sevılemem diye kemdımı ezdırdım.öncelikle hepinize merhaba diyorum ve çok içten hepinizi selamliyorumyaklaşık 2 yıldır süren bir ilişkim var. Biraz sıkıntılı bi süreç gecirdik onun kıskançlıkları olsun benim umursamazlığım olsun. arada saygısız konuşmalar yaşandı aşılmaya çalışıldı. fakat özellikle son 3 4 aydır hep aynı konuda rüyalar görmeye başladım. sürekli rüyamda o kişiyle evlendiğimi ama çok mutsuz olduğumu görüyorum. dugun günü gelinliği giyerken ağlıyorum ruyada ondan çocuğum olucagini görüyorum ağlıyorum dugun günü hazırlanmaya gidiyorum hep aynı konu ve aynı mutsuzluk. bilinçalti desem bilinçaltimda boyle bi düşünce hiç bi zaman olmadı. artık kafama takılmaya başladı bu konu. ne düşünmem gerektiğini şaşırdım artık. aramızda ki problemlerden biri de erkek arkadaş sosyal medyaya müdahale bu gibi konular. bazen kendimi zorla bi kafesin içine demirlerini kendim örüyormusum gibi geliyo. ama yılların verdiği alışkanlık ve bir daha sevilemezsem korkusuda var. bilmiyorum napicagimi bilmiyorum..