kime sorsam danissam bilemedim yorumlarınızı bekliyorum..

durusakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2023
28
27
34
öncelikle hepinize merhaba diyorum ve çok içten hepinizi selamliyorum yaklaşık 2 yıldır süren bir ilişkim var. Biraz sıkıntılı bi süreç gecirdik onun kıskançlıkları olsun benim umursamazlığım olsun. arada saygısız konuşmalar yaşandı aşılmaya çalışıldı. fakat özellikle son 3 4 aydır hep aynı konuda rüyalar görmeye başladım. sürekli rüyamda o kişiyle evlendiğimi ama çok mutsuz olduğumu görüyorum. dugun günü gelinliği giyerken ağlıyorum ruyada ondan çocuğum olucagini görüyorum ağlıyorum dugun günü hazırlanmaya gidiyorum hep aynı konu ve aynı mutsuzluk. bilinçalti desem bilinçaltimda boyle bi düşünce hiç bi zaman olmadı. artık kafama takılmaya başladı bu konu. ne düşünmem gerektiğini şaşırdım artık. aramızda ki problemlerden biri de erkek arkadaş sosyal medyaya müdahale bu gibi konular. bazen kendimi zorla bi kafesin içine demirlerini kendim örüyormusum gibi geliyo. ama yılların verdiği alışkanlık ve bir daha sevilemezsem korkusuda var. bilmiyorum napicagimi bilmiyorum..

Alışkanlık evlilik için yeterli olmadığı gibi zararlıdır canım benim. Çünkü evlilik gerçekten sevdiğin insanla çekilebilen bir şey

bence cevabin yazdiklarinin icinde bazen dusunmek istemedimiz seylerde yerlesir bilinc altina bence sen bu iliskide yorulmussun bana oyle geldi
bence cevabin yazdiklarinin icinde bazen dusunmek istemedimiz seylerde yerlesir bilinc altina bence sen bu iliskide yorulmussun bana oyle geldi
bir kere ayrilmamizdan 1 2 saat sonra erkek arkadaşlarımla kafede görünce ağıza alınmayacak hakaretler etmişti onu aldattığımı sanıp. keşke ondan sonra laflarına yumusayip affetmeseydim diyorum. sanırım gerçekten yoruldum galiba

Alışkanlık evlilik için yeterli olmadığı gibi zararlıdır canım benim. Çünkü evlilik gerçekten sevdiğin insanla çekilebilen bir şey
27 yaşındayım su zamana kadar beni sevdiğinden emin olduğum tek kişi bir de tek taraflı sadece benim sevdiğim bi ilişkiden 3 sene sonra tanıştım sırf bu yüzden bir de devam etmek istedim ama daha fazla sevilen taraf olmakta yetmiyor galiba evet bende seviyorum ama bu sevgi alışkanlıktan mi aşığım mi artık onu ayırt edemiyorum

Benzer rüyalar görürdüm sonra öğrendim ki annem genç kızken kaçırılmış. Ve istemediği biri ile evlenmemek için mücadele vermiş, kumpasa maruz kalmış sonra kendini savunmuş ve başına bir şey gelmeden aynı gün hemen kurtulmuş ama tekrar kaçırma olmasın diye babamla evlendirilmiş. Babamın çocukluk aşkıymış. Annem hep evlilikten , eş ilişkisinden bebeklikten beri öyle travmaymış gibi yanımda konuştuğundan ki bunlarınhatırlamıyırdum yıllarca bu rüyaları görüp korkmuşum. Sorgulayın mutlaka annenizle veya ailenizden biri ile etkilenmişsinizdir. Bilinç altınıza yansımıştır

Evet ama daha şimdiden seni boğan ve daraltan bir ilişki içerisindesin. Bak ben 2 senelik evliyim, ilk 8 ay sonra kimse kimseye sözünü esirgemiyor vallahi. Ama gözdeki sinir perdesi kalkıyor insanız, tekrar sevdiğin aşık olduğun insanı görüyor gözün. Bu yüzden evlilik aşk ile güzeldir, alışkanlık olmuşsa artık sevgi ve aşk bitmişse boşver, veda et pamuğum

Rüyanıza bi ak sakallı dedenin girmediği kalmış. Her türlü mutsuzluk görüyorum :) Ve emin olduğum bi şey varsa saygının olmadığı bir ilişkide aşk meşk hikaye geriye sevginin kırıntısı kalmaz.

Bence siz kalbinizde bitirmissiniz ve rüyalarınız da size aklınızla eşlik edip oyun yapıyor , bende sizde çok sevgi ve aşktan ziyade alışkanlık görüyorum ve hep tek taraflı sizin çabanızla olan bir ilişki gibi de geldi bence baştan bir degerlendirin ileride mutlu olur muyum aktif eğlenceli zaman geçirebilir miyim ondan iyi baba olur mu sizinle insanların yanında nasıl iletişim kuruyor aşağılayıcı mı vs bütün bunları bir gözlemleyin tahmin yürütün

Annem babamı görüp beğenip severek almamış kendi babası ve babamın babası karar vermiş hiç istememiştim ilk basta demişti sadece bunu biliyorum..

Annem babamı görüp beğenip severek almamış kendi babası ve babamın babası karar vermiş hiç istememiştim ilk basta demişti sadece bunu biliyorum..

Bu ilişkinizde evlenseniz bile mutsuz olacaksınız bir şekilde korkunuz buydu ve size bilinç altınız uyarı veriyor. Ayrılın.

evliliğiniz hep mutlu sürsün insallah sanırım alışkanlık ilişkinin başlarında da hiç o telaş heyecan olmadi bende belki de daha önceden tanıyodum diyedir diye kendime söylendim sonra bana duyduğu aşkın esiri olup kendi düşüncelerimi görmezden geldim sanırım

Yol yakınken dön daha gençsin seversin de sevilirsin de merak etme. Ama sevmediğin alışkanlık adını verdiğin bir duyguyla evlenme zaten şimdiden çok daralmışsın evlenince düzelmicek daha da kıskanacak vs vs hayırlısı olsun yinede hakkında.

yani gerçekten ayrıldıktan sonra liseden bi arkadaşımla kafede oturdum diye yemediğim laf kaşarvari sözler kalmadı. 1 saatte nasıl konuşup bulusabiliyorum diye ayrılır ayrılmaz demek ki daha önceden konustuna getirdi. sonra tabi özürler salak bile demicem söz veriyorum falan bunun gibi şeylerle bi sekilde yumusatti

beni çok düşünen biri ama o da ilgi konusunda ilgisiz diyemem her gece beni ne kadar sevdiğini söyler durur 2 senedir ama mesela bi hediye bile aldığını bilmem istediğim yere götürür yorulmiyim diye işten alır eve bırakır vs babalik konusunda mesela erkek arkadas olayında sana nasılsam onada oyle olucam der. bende tam tersi çocuğum benden bir şey saklamasini istemem ilerde korkusu yuzunden

Beyinin çok komplike bir yapısı var, ve duygularımızdan bağımsız kendi kendine muhakeme yeteneğine de sahip, misal araç kullanırken yanınızdakiyle sohbet edersiniz, bir yerlere dalar gidersiniz ve beyin bedeninizden bağımsız kontrolü eline alır. Bazı şeyleri ezbere yapmak gibi.

O nedenle siz düşünmedim deseniz de beyin çoktan düşünüp atmış bilinç altına, zaman daraldıkça da bir daha düşünsek mi acaba diye dürtüp duruyor sanki.

insan önce yalnızlığına toz konduramiyo daha sonrada tekrar yalnız kalmaktan korkuyo sanırım veya bende bu şekilde oldu özellikle tüm yakın arkadaşlarım evlenip araya belli bir mesafe girince

evet olabilir cok haklısınız belki de 2li kavgalarım yaşadığım şeyler ister istemez ben farketmeden bunu düşünüp bilinçaltima yerleştirdi sadece sürekli aynı konu aynı rüyalar benim biraz kafamı yordu sanirim

Anlattıklarını başkası yazmış gibi okursan paranoyak kişilik bozukluğu olan biriyle olduğunu anlayacaksın, böyle sevgi olmaz buna sevilme deme, rüyalar da bir işaret. Tabiki seni seven senin de sevdiğin biriyle ilerle karşılaşırsın millet 2. -3. Evliliğinde buluyor mutluluğu sen mi bulamayacaksın? Bu sevgi hapishanesinden kurtul bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…