kime sorsam danissam bilemedim yorumlarınızı bekliyorum..

Bakın şöyle düşünün başka biriyle mutlu ve güzel günler evlilik geçirmek varken kafanızda bu derece olumsuz ve mutsuzluk içeren biriyle neden olasınız ki ? tamam her ilişkide zorluklar var mutluluk da üzüntüde ama sizin geleceğe dair de olumsuz düşünceleriniz yoğunlukta bence temiz bir sayfa açabilirsiniz ve sizi gerçekten seven mutlu eden biri olur merak etmeyin

sanırım haklısın çok yakın bir erkek arkadaşım var uniden beri yakinizdir sırf onunla 1 senedir tanıştirmadim diye (gerçekten denk gelmedi 1 saatlik mesafede oturuyo) aramda bi sey olduğunu düşünmüştu ondan sakladığım. ilişkinin ilk zamanları 1 aylıkken falan eski erkek arkadaşımın bana attığı şarkıları görmüştü kafası güzelken atmıştı eski sevgilide denmez çocukluk aşkı elimi bi kere bile tutmamış bi insan bi kac kere konuşmuştuk oyle işten güçten bi sure sonra kendimi suçlamaya başladım bu güvensizliği ben mi yarattım acaba diye

Bu arada hepiniz çok tatlı ve iyisiniz yorumlarıniz bana çok iyi geldi okudukça aa evet diyorum kendi beynimi kapamisim resmen çok teşekkür ederim hepinize

Rüyalarınıza inanın, rüyalar habercidir, melekler sizi uyarmış gibi şeylere inandığımdan değil, psikolojik olarak sorunlara tepki olarak işledikleri için diyorum. Bir uzmanla görüşüp altındaki sorunları belirlemelisiniz, çözülür şeylerse çözer, değilse yol verir feraha erersiniz.

Bu denli kıskanç adam değişmez en fazla değişmiş gibi görünür. Evlilik olsa katlanarak artar bu durum. 2 sene bir ömür de nedir ki, hiç bi şey. rüya için bi şey diyemem bence sizin aslında alttan altta hisettiklerinizin yansıması.

sanırım o da bunun farkında sürekli durgunsun bir sey mi var bilmediğim diye sorup duruyo o yeni sayfayı ne çok istiyorum bir bilseniz bir cesaretle adım atmayi

olabilir cok farklı kafalar da olduğumuz için sanırım kendimi onunla evlenirsem mutsuz olmaya şartlamış olabilirim

Bir daha beni kimse sevmez korkunuz varmış ama bence sizi zaten kimse sevmemiş henüz. Yaşadığınız şey sevgi değil ki.
Bir erkeğin bencil duygularına katlanmışsınız.
Sevgi öyle iyi hissettiren bir şey ki, zaten yaşadığınız an fark edersiniz. Ne kabus kalır, ne travma.
Gürül gürül akarsınız hayatın içinde.
Sevilmek, saygı duyulmak, değer görmek...
Bunlar çok güzel hisler ve dilerim sizin de başınıza gelsin.
Bunun için de şu adına sevgili dediğiniz ama size musallat olmuş şahsı aradan çıkarın ki enerjiniz ve titreşiminiz değişsin önce.

Ayrıca, 27 yaşındasınız daha. Yani ÇOK GENÇ.

rüyalarımı oldum olası onemsemisimdir kolay kolay rüya hatırlamam ama bu gördüklerimi sanki yaşamış gibiyim. haklısınız uzmanla görüşmek çok mantıklı hem eski benliğimi hatırlamak konusunda hemde sorunlar açısından.

bazen kendimi zorla bi kafesin içine demirlerini kendim örüyormusum gibi geliyo. ama yılların verdiği alışkanlık ve bir daha sevilemezsem korkusuda var.

Siz sevilmiyorsunuz anneniz gibi rolünüze adapte olmuşsunuz. Gerçek bir sevgi ilişkisi değil. Karşınızdaki kontrolcü, paranoyak biri ve sizin yalnız kalma korkunuz yüzünüzden uzatmaları oynuyorsunuz. Sağlıklı bir ilişki olsa bu şekilde hissetmezdiniz. Kendinize değer verin azıcık destek alın psikolojik olmadı ama kurtarın

benim için ne diliyorsaniz daha fazlası sizinle olsun su kısa dünyada yaşıma yaş katıp pişman olmadan şimdiden farkında varıp diğer yolu seçmek en doğrusu sanırım haklısınız

mutsuz sinirli kolay öfkelenen biri olmaya başladım artık hakkınız var destek almam şart sanırım artık içimde ki o huzursuzluk hissinden çok ama çok sıkıldım

Annem o kadar kabullenmiş ki bu durumu kendi içinde seni sakınması güzel bir şey aslında diye bakiyo. aslında gerçekten bu kafaların tam tersi bi kafam vardı kimseye eyvallahi olmayan önce kendi mutluluğunu ve özgürlüğünü düşünen bi insandım. ne ara bu duruma geldim inanın bilmiyorum

mutsuz sinirli kolay öfkelenen biri olmaya başladım artık hakkınız var destek almam şart sanırım artık içimde ki o huzursuzluk hissinden çok ama çok sıkıldım
O heriften arınmak bile o alacağınız terapi seanslarının göstereceği etkinin %70'ini sağlayacaktır.
Bırakmak özgürlüktür.
Önce özgür hissedin, sonra sevgiyi de bulacaksınız. Çok eminim.
Bu kadar sindirilmeyin ne olur.

İçiniz dikkatinizi çekmek için gece rüyanızda ne göstereceğini şaşırmış artık, parlak yanan sönen ışıklarla “ayrıl bu öküzden “yazacak. Lütfen ya simgelerle coşmuş göstermiş size. Kendinizi dinleyin arşa gönderin şutlayıp sevgilinizi

Annenizin seçim şansı yoktu sizin var. Em azından nedenini çözdük yapmayın ya. Kendinize gelin. Boşanmak mı ayrılmak mı? Önünüze bakın. Bir ayrılın zaten dedikleri gibi acayip rahatlayacaksınız

bana yazdıklarınızla kendimi hatirlatiyorsunuz:)

simdi ayrılsam yine beni suçlayacak eminim. 600 kisilik bi hesabım var instagram da yeni hesap açtım şimdi ayrılıp bir takipçim fazla olsa sen mutsuzsun diye ayrılmadın der. çünkü zamanında ayrıldım bu sebepten bu değil sebebini söylemeden ayrilamazsin oyle kolay değil diyip durdu anlamiyo

ay konuştukça bi tiksinme gelmiyor değil ona karşı
Tiksinerek yapmayın.
Şöyle düşünün mesela.
Kimseye düşman değilim, kendimden yanayım sadece.
Bu duygu hali iyi hissettirir. Kendinizi iyi hissetmenizi istiyoruz.
Sağlıklı karar alabilmek ve muhakeme yapabilmek için, iyi bir ruh halinde olmanız lazım.
Benden bu kadar.
Özgürlük çığlıklarınızı duymak üzere, iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…