Kim kime benziyor ? Peki ya sen beni kime benzettin :)

Bir insan nasıl kendine bunu yapabilir:44: .Üzgünüm , sana baktığımda sanki "V" yi görmüş gibi oluyorum .

Son düzenleme:
alemsiniz kızlar yaaa.nasılda bulmuşsunuz benzerlerini.ben yeni üyeyim ve ilk mesajım bu.foto koyabilirsem banada yaparsınız değilmi eğlenceli yorumlarınızdan.öpüyorm hepinizi

ben kime benziyorum acabaa? genelde 2 kişi var benzettikleri bakalım siz kime benzeticeksiniz..resim ekleyemiyorum sonradan silemedigimiz için.avatardakiyim

bende çok beğeniyorum fahriye evceni.ya başka türlü resim nasıl koyuluyor bilemedimki...şöyle daha yakından olsaydı resmim daha iyi anlaşılırdı.seni benzettiklri 2 kişi kim yua çok merak ettim.

aysun kayacı ve ece uslu..sanırım saç sarı ve uzun oldugu icin yoksa ördek dudaklarım yok ama yanak yapım benziyo aysuna.ece usluya da kaş göz yapımı benzetiyolar.

resim ekleyebiliyoruz ama sonradan kaldıramadıgımız icin ekleme taraftarı değilim daha sonra pişman olmamak adına:44:

haklısın resimleri kaldırabilseydik keşke.evet sen söyleyince dikkat ettim.anımsatıyosun cidden.ama onlardan daha güzelsin arkadaşım.onlarınki yapay bizimki doğal

Daha önce eklemiş olabilirim hatırlamıyorum. :s

Jack White ve Johnny Depp'i çok benzetiyorum. Jack White'ın mimikler Johnny ile tıpatıp aynı. Jack Sparrow karakterinin mimiklerine de çok çok benziyor hatta. Gülüş, duruş, bakış da çok fazla benziyor. Özellikle White Stripes'ın müzik videolarındaki hareketleri inanılmaz benzerlik taşıyor.

Her ne kadar objektif olduğumda Johnny'yi çok daha yakışıklı bulsam da, öznel anlamda düşünürsem Jack White'ın daha çekici olduğunu düşünüyorum. :))

Bugüne kadar sadece ben benzetiyorum sanıyordum ama yanılmışım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…