Kim kime benziyor ? Peki ya sen beni kime benzettin :)

Zaten belirttim yazdığımı okuduysan. Johnny tabi ki çok daha yakışıklı bundan ama benim için Jack Johnny'den daha çekici. Çirkin adam çeviyorum ben. :KK53::KK53:
Sadece ufak bir kitlenin beğenebileceği adamları.
Johnny dünyanın en güzel insanlarından biri bu yüzden ilgi çekici değill benim için; herkes aşık ona çünkü. :KK31::KK31:
Bu kadar kusursuz erkekler hoşuma gitmiyor niyeyse. :KK31::KK31:

meryemuzerli.jpg
Drew-Barrymore1.jpg

Bunu ilk gördüğüm an allah allah ikiside aynı değilmi, niye koymuş dedim :KK53:
Hürrem Drew'e ne kadar benziyomuş cidden ya :kk77:

kızlar beni ebru gündeşe benzetirler resim koymak istiyorum ama korkuyorum resim koymaya silinmi çünkü gerçekten yorumlarınızı merak ettim ama resim koyamıcam sanırım avatara koysam anlaşılırmı

kızlar beni ebru gündeşe benzetirler resim koymak istiyorum ama korkuyorum resim koymaya silinmi çünkü gerçekten yorumlarınızı merak ettim ama resim koyamıcam sanırım avatara koysam anlaşılırmı

Avatardan belli olmaz pek sanırım. Buraya koyduktan sonra yarım saatin var. Yarım saat içinde kaldırabilirsin fotoğrafınıı. Problem olmaz. Ben de merak ettim şimdi seni. :KK31:

Avatara yüklemek için kontrol paneline girip avatar resmi değiştir yapıyorsun zaten. Resim gönderme olayı yok ki. Pcdeki dosyadan foto neredeyse seçip koyuyorsun. :26:

Son düzenleme:
ama gerçekten heyecan yaptım şimdi etrafımdakilerin benzetmesine alışmıştım da bide sizen duymak istedim hocalarım bile okulda ebru gündeş derdi bana tabi onun kadar güzel değilim ama hep onu anımsatıyosun bize derler

Avatara yüklemek için kontrol paneline girip avatar resmi değiştir yapıyorsun zaten. Resim gönderme olayı yok ki. Pcdeki dosyadan foto neredeyse seçip koyuyorsun. :26:

canımcım resmim telefonumda
pc de yok yani resim
ablamın leptopu çünkü
ama uyanır biraz sonra dörtgözle bekliom uyanmasını

X