- 7 Nisan 2009
- 48
- 0
- 35
-
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
Biliyorum birine benzetiyorum .resimlerine bakıyorum bulamıyorum bulamıyormmSeni kimlere benzettiler cnm söylede belki onların arasındadır benzettiğim benide bu dertten kurtarırsın taktm kafama bi kere
canım beni hazal kayaya çok benzetirler bide bazen beren saate benzettikleri oluyo
canim masallah cok guzelsin.inanair misin bu resmine ilk bakinca hazal kaya zannettim.hazal kayaya benziyosun gozlerin falan
Biliyorum birine benzetiyorum .resimlerine bakıyorum bulamıyorum bulamıyormmSeni kimlere benzettiler cnm söylede belki onların arasındadır benzettiğim benide bu dertten kurtarırsın taktm kafama bi kere
canım beni hazal kayaya çok benzetirler bide bazen beren saate benzettikleri oluyo
Hmm yok cnm ya ben ne hazal kayaya benzettim seni , nede Beren e , Beren Saate hele hiç benzetemedim :) Bi gün artık bulursam yazarım buraya :)
kızlar ben kıme benziyom diye ayrı bir topık mı acsak belki egleneceli olur=)
Hmm yok cnm ya ben ne hazal kayaya benzettim seni , nede Beren e , Beren Saate hele hiç benzetemedim :) Bi gün artık bulursam yazarım buraya :)
bence 1. resimde hazala benziyor ama 2. resimde benzemiyor.
berene hiç benzemiyor çünkü hazal berene benzemiyor
ama 1.resimde bakışlarını falan çok benzettim gerçekten hazala
ama daha başka birini andırıyor da bulamadım
cnm ben hadiseyi hani bi dizi vardı rosalinda, ordaki thalia ya çok benzetiyorum.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-yok be benzemiyo hadiseyle beyonce hadiseyi beyenmiyorum ben hiç beyonce çok hoş hatun yaazemuszemus
cnm ben hadiseyi hani bi dizi vardı rosalinda, ordaki thalia ya çok benzetiyorum.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Burak Sagyasar / Ahmet Rifat Sungar
youthanasia7 8802908 .!.:
bence 1. resimde hazala benziyor ama 2. resimde benzemiyor.
berene hiç benzemiyor çünkü hazal berene benzemiyor
ama 1.resimde bakışlarını falan çok benzettim gerçekten hazala
ama daha başka birini andırıyor da bulamadım
Olabilir Liv burası çok karıştı..:)) Birde benzerlerin aynı resimlerinden tekrar tekrar geliyor. kafamçokkarıştı
peki beni kime benzetiyorsunuz
canım ya senin konun hiç karışmamıştı bence :1closedeyes:
neden ayrı bi konu açıldı ki?
anladım cnm :sinifsinif:
Canım benzetilen ünlülerle ,Bizim yolladığımız resimler birbirine girdi.. Diğer türlü daha derlitoplu olur umuyorum ..
anladım cnm :sinifsinif:
senin konuna bide ötekine aboneyim vereliniortak