Kim kime benziyor ? Peki ya sen beni kime benzettin :)

Ayy canımm benim ikisine de bayılırım yaaaa ayyy cok mutlu oldum yaaaaa =))) beni küçük yeğenim özlem yılmaza benzetmişti en son ehueheueh Ama bu benzerliklere de bayıldmmm

kizlar gokseli turkan sultana benzetiyorlar.bence goksel turkan sorayin yanindan bile gecemez

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadise ve Beyonse de benziyor

Bu arada Göksel hiç benzemiyor, dudakları kalın, kaşları hafif kalın, bi kaç değişikle ancak uzaktan benzer

canim masallah cok guzelsin.inanair misin bu resmine ilk bakinca hazal kaya zannettim.hazal kayaya benziyosun gozlerin falan

[quote="Sweety21, post: 8789901"

kızlar ben kime benziyorum??[/QUOTE]

Lindsay Lohan + Hazal Kaya +

Acckkk eva greeen

Berrak tüzünataça da benzettim :|

kızlar ben kime benziyorum??

Biliyorum birine benzetiyorum .resimlerine bakıyorum bulamıyorum bulamıyormm Seni kimlere benzettiler cnm söylede belki onların arasındadır benzettiğim benide bu dertten kurtarırsın taktm kafama bi kere

Resmini ekle canm bakarız =))

cnm bulamıyorum ki benzettiğimi mankenmiydi dizi oyuncusumuyduu bi bulsam ..Deli oldum kaydirigubbakcemile3

denise richards-öykü çelik

Dolunay Soysert- Alyson Hannigan

mustafa sandalin esi emina turkcan ile Penelope cruz birbirine inanilmaz benziyor

kizlar ben mustafa sandal ile kutsiyi birbirine benzetiyorum ya siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…