Kim Kardashian

• Konu Sahibi Konu Sahibi Plummy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl yanı bu estetıklemı yapıldı
kım bu kadar cırkın ve sısko gorunmek ıcın bıcak altına yatar ya

eskiye ait bir kaç resmin denk gelmiştim gayet iyiydi poposu tam idealindeydi hatta hafif dolgun ve vücut aynı bu şekilde hoştu...çok bariz fark var kimi çok yakından takip eden bir arkadaşım söylemişti babasına mı üvey babasına mı ne o popo benim sermayem ordan para kazanıyorum demiş belli zaten hemen her resminde yüzünden önce poposunu dönüyor bir de güzel olsa bari o kadar popoyu normalde gören olsa güler baya bir dalga konusu olur hatta arkadaşları arasında ve saklanmaya çalışılır giyimle vs. ama ünlü birinde olunca güzel kabul ediliyor ne yaman çelişki anlamadım iki tane kocaman basket topu konmuş gibi ve selülit içinde rezalet

nasıl yanı bu estetıklemı yapıldı
kım bu kadar cırkın ve sısko gorunmek ıcın bıcak altına yatar ya

eskiye ait bir kaç resmin denk gelmiştim gayet iyiydi poposu tam idealindeydi hatta hafif dolgun ve vücut aynı bu şekilde hoştu...çok bariz fark var kimi çok yakından takip eden bir arkadaşım söylemişti babasına mı üvey babasına mı ne o popo benim sermayem ordan para kazanıyorum demiş belli zaten hemen her resminde yüzünden önce poposunu dönüyor bir de güzel olsa bari o kadar popoyu normalde gören olsa güler baya bir dalga konusu olur hatta arkadaşları arasında ve saklanmaya çalışılır giyimle vs. ama ünlü birinde olunca güzel kabul ediliyor ne yaman çelişki anlamadım iki tane kocaman basket topu konmuş gibi ve selülit içinde rezalet

kaç defa giymiş yine...

Son düzenleme:
Ben kıllı bir Ermeni'yim demiş.Türklerden nefret ediyormuş.
Ben de ondan nefret ediyorum.

Kanye West de hep böyle dolgun kadınlarla beraberlik yaşıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vücut kıvrımı güzel ama kalçalarının arkadan görüntüsü iğrenç...

bu kadını beğeniyorum özellikle makyajları süper saçına hastayım zaten çok güzel en seksi afetlerden biride bu esmer güzeli

.....................................

Son düzenleme:
Kadın tamam güzel de o poposu hiç estetik değil.Destekleyici falan da takıyor sanırım az poposu var gbi

ortalama bir türk kadını gibi ..kısacık boy kocaman kalça .... beğenmiyorum ....

Karnı belirginleşmeye başlamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Poposu kase gibi duruyor hiç beğenmiyorum :/ Ama makyaj stili olarak takip ettiğim ünlülerin başında geliyor.

Şu kadın turk olsaydı yemedıgı hakaret kalmaz adı obeze cıkardı :) ama sor şimdi erkeklere bayılıyorlardır buna..
ne garip..

bence güzel kadın son zamanlarda popusu çok büyüdü ama sanırım doğumdan sonra böyle oldu .ilk çıktığı zaman çok seksiydi cidden karekterini sevmiyorum ama kadın güzel yani vucudu hatları tam kadın gibi

Kim K. denilince aklıma direk şu görüntüsü geliyor. ııı beğenmiyorum ben...

Kuru zayif kadin begenmiyorum..kadin dedigin kalca göğüs olcak arkadaş. .
findik gibi meme kuru popo igrenc duruyor..cocuk fizigi gibi...kim tam bir kadin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…