Günaydın kızlar
Bu sabah eşimle çok kötü tartıştık konu şu benim 3 yaşında kızım var konuşmama şikayeti ile doktora gittik bazı hareketleri de vardı atipik otizim tanısı aldı bizi özel başlayacak deyip Rama ( rehberlik araştırma merkezi) oraya sevk etti rehberlik araştırma ise otizim diyemedi çünkü çok sınırda
1: Adına tepkisi var ama göz teması istenelen seviyede değil ve çok kısa canı isterse göz teması kuruyor
2: Algida sorun yok komutlara uyuyor ve çabuk öğreniyor renkleri falan biliyor
3: Çevresiyle iletişimi çok kopuk değil her şey amacına uygun
4: Bazı tekrarlayan davranışları var zıplamak gibi birde yeni başladı daha bu sabah kalemleri vardı onları sıraladı.
5: Takıntısı vs yok yeme içme uyku düzeni çok güzel
6: İşaret parmağını kullanıyor ince ve kaba motor gelişimi yaşıtlarıyla uyumlu
Ben özel eğitime başlasın hemen diyorum eşim kreş diyor kreşler kontenjan hep dolu ek sınıf acilacak ama 2. Döneme aksayacak bu sefer ben ise beklemek istemiyorum.
Esim göre ben çok pimpirikliyim abartiyorum çocuk da bir şey yok diyor.
Bence var ben ihmal etmek istemiyorum konuşmuyoruz boşanmayı bile düşünüyorum
Eğer bı sıkıntı var ise hemen eğitime başlayıp önüne geçmek istiyorum
Eşim de bir şey yok oraya giderse belki orada ki çocukları örnek alacak daha kötü olacak 1/2 ay daha bekleyelim dedi
Birbirimize girdik çok canım sıkkın anlamiyo beni
Bu sabah eşimle çok kötü tartıştık konu şu benim 3 yaşında kızım var konuşmama şikayeti ile doktora gittik bazı hareketleri de vardı atipik otizim tanısı aldı bizi özel başlayacak deyip Rama ( rehberlik araştırma merkezi) oraya sevk etti rehberlik araştırma ise otizim diyemedi çünkü çok sınırda
1: Adına tepkisi var ama göz teması istenelen seviyede değil ve çok kısa canı isterse göz teması kuruyor
2: Algida sorun yok komutlara uyuyor ve çabuk öğreniyor renkleri falan biliyor
3: Çevresiyle iletişimi çok kopuk değil her şey amacına uygun
4: Bazı tekrarlayan davranışları var zıplamak gibi birde yeni başladı daha bu sabah kalemleri vardı onları sıraladı.
5: Takıntısı vs yok yeme içme uyku düzeni çok güzel
6: İşaret parmağını kullanıyor ince ve kaba motor gelişimi yaşıtlarıyla uyumlu
Ben özel eğitime başlasın hemen diyorum eşim kreş diyor kreşler kontenjan hep dolu ek sınıf acilacak ama 2. Döneme aksayacak bu sefer ben ise beklemek istemiyorum.
Esim göre ben çok pimpirikliyim abartiyorum çocuk da bir şey yok diyor.
Bence var ben ihmal etmek istemiyorum konuşmuyoruz boşanmayı bile düşünüyorum
Eğer bı sıkıntı var ise hemen eğitime başlayıp önüne geçmek istiyorum
Eşim de bir şey yok oraya giderse belki orada ki çocukları örnek alacak daha kötü olacak 1/2 ay daha bekleyelim dedi
Birbirimize girdik çok canım sıkkın anlamiyo beni