Kim haklı ?

Öyle sorması hoş olmamış, ama arkadaşınız bunları böyle hissettiğine göre muhabbeti sürdürmek niyetinde değilse tekrar irtibata geçmesin. Bizim okulda bir oglan vardi, herkese aç olduğunu, annesi bile destek olmadığını felan anlatırdı, bende yardım ettik. Ama sonra gel kör ki Annesi evine mesela 3000 euroluk mutfak alıp koymuş. Yani yalancının tekiydi. Öyleleri de var

bu soruyu sorunca rahatsiz olacak kadar gururluysa bir kiza surekli param yok demesin o zaman o samimiyetten söylediyse arkadasiniz da samimiyetten söylemiş o zaman alinmaya ne gerek var bence bahane etmis bu konuuyu arkadaşının ici rahat olsun

para konusunu konusmayı sevmeyen ınsan zırt pırt param yok aılem gonderır ınsallah param yok deyıp durmaz
bırı bana boyle dese benden para beklıyor benım odememı ıstıyor heralde dıye dusunurum ve sureklılık halınde aynı kız arkadasınız gıbı bende sorardım

arkadasınız haklı

adam sacmalamıs engellemekle ısabet yapmıs gıtsın baskasına duygu sömürüsü yapsın para yoksa dısarlarda bulusma arkadasım hem davet et goruselım de hem param yok de olur mu oyle sey kızcagız ne yapsın hep para lafı duyunca mecbur pat dıye sormus haklı arkadasınız

Çocuk cimri değil bence de sürekli konuşması can sıkıcı tabii.Yine de arkadaşınız yanlış şekilde sormuş,direk suçlar gibi bir soru çünkü bu.

Kız haklı bence. Adam kızın parasını yemeye çalışmış, kız da uyanık çıkıp yedirmeyince iş bitmiş canım.

çok yakın arkadaşıda bu soruyu sordu heralde:) parası yoksa bir hanımla, dışarda bulumayacak ozaman, bir erkeğe yakışmayan davranış olmuş...

arkadaşın direkt sorması hoş olmamış. o soruya kimse dürüst cevap vermez ki.

En yakın arkadaşı ile bile para yüzünden konuşmayı kesmisse çocuk kendine baksın sürekli ağzında para lafı dolanan birine bende sorarım aşırı itici bir durum

kız haklı tabiki bir erkek ne olursa olsun maddi sıkıntısını yeni tanıştığı sevgilisine söylemez ilerde nişanlılık olur neyse ama çok saçma geldi baktıki kızdan bişey alamıycak kızın parasını yiyemiycek uğraşmamak istemiş net yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…