Genelde çocuk diyormuş buluşalım diye aralarında başka sorunlar olduğu için arkadaşım geri duruyorduErkekler para konusu konuşmaktan pek hoşlanmaz. Ama arkadaşınızda parasının olmadıgı bildigi halde neden bulusup kendisi ödüyor ki ? Sallantılı bir iliski olmuş atışmalı tepişmeli.. bitmesi en hayırlısı olmuş gibi duruyor.
EvetÖğrenci mi ikisi de ?
Evet aslında arkadaşım yine de özür dilesem mi diye düşünüyordu ama çocuk çok ters davranınca arkadaşım da geri adım atmadı ben sadece sormak istedim benimle para harcamak mı istemiyorsun diye biticekse de sen bilirsin dedi. Artık özür de dileyemez arkadaşım engeli kaldırsa da çocuk engellemişAslinda arkadaşınız adama "bana para harcamamak için mi param yok diyorsun" (hello pinti) diye sormus. Kim olursa olsun alınır. Gercekten parası yoksa mahçup olur. Ikincisi onu böyle birşeyle itham etmekte yalnis. Arkadaşınız baska şekilde sorabilirdi soruyu. Böyle iyi olmamış
Bende öyle düşünüyorum arkadaşım emin değil amaÖyle lönk diye sormak da ne bileyim hoş olmamış. Ama sürekli para muhabbeti duymak da hoş değil. Samimi görüp öylesine söylemiş de olabilir. Gerçekten parası yoksa zoruna gitmiş olabilir tabi bitirmek için bahane de olabilir. İnsanların gerçek niyetini bilemeyiz. Ama bana niyeyse ayrılmak için bahane bulmuş gibi geldi.
Arkadaşımın özür dilemesi gerekmez değil mi ? Bana senden mesaj atayım bitsin zaten ama sadece kötü kalmasın diyorYanlış bir üslupla sormuş ama bence çocuk ya cimri ya da para almanın yolunu yapıyordu, fevriliği bunu gösteriyor. Suç üzerinde yakalanmış gibi.
İkisi de öğrenciyse (zaten genel olarak parasız kabul edilir) çok masraf çıkmayacak aktiviteler yapılır ve herkes olduğu kadar öder.
Bende öyle düşünüyorum biriyle buluşsam asla demem param yok diye param yoksa bahane bulurum gitmem yani kız olduğum halde. Arkadaşım zaten hiç lüks bi yere falan gidelim demedi, tamam yoksa ben hallederim dedi. Birde bi defa söylersin tamam ama her zaman mı yok yani ve çocuk durumlarının iyi olduğundan da bahsetmiş başka bir zaman . Ben arkadaşıma hak veriyorum sadece öyle sormasa iyi olurdu ama iyi oldu öyle böyle . Özür de dilemiyicek, diletmiyicemİkisi de öğrenci ise para olmayabilir. Bunu böyle bastırarak söylemek yine de samimiyet değildir bence. Şahsen çok yakın arkadaşım dışında nişanlıma bile diyemiyorum. Utanıyorum. Öğrenci değilim, işsizim. Öğrencilerin bile bursu var benden iyiler :)) Arkadaşınız para vereyim mi filan dese ne diyecekti acaba merak ettim doğrusu. Eğer maddi açıdan problem varsa ona göre program yapılır. Oturur çay içersin, havalar düzeldi çıkar parkta dolaşırsın vs. Arkadaşınızın mum ışığında lüks yerde yemek yiyelim dediğini sanmam. İyi olmuş sorması. Özür filan dilemesin.
Bence gerek yok, engellemişler zaten birbirini.Arkadaşımın özür dilemesi gerekmez değil mi ? Bana senden mesaj atayım bitsin zaten ama sadece kötü kalmasın diyor
Bende öyle düşünüyorum biriyle buluşsam asla demem param yok diye param yoksa bahane bulurum gitmem yani kız olduğum halde. Arkadaşım zaten hiç lüks bi yere falan gidelim demedi, tamam yoksa ben hallederim dedi. Birde bi defa söylersin tamam ama her zaman mı yok yani ve çocuk durumlarının iyi olduğundan da bahsetmiş başka bir zaman . Ben arkadaşıma hak veriyorum sadece öyle sormasa iyi olurdu ama iyi oldu öyle böyle . Özür de dilemiyicek, diletmiyicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?