• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim haklı

elvandogancan

Üye
Kayıtlı Üye
kızlar selam

Çok fena hastayım, sanırım bebeğimde biraz hasta öksürüyor.

Kvdem burada 2 haftadır ( normalde başka ilçedirler ) sabah onun katında kahvaltı yapıyorduk. Eşim mesaj attı iş yerinden arkadaşı bugün veya yarın bize gelin demiş. Bende hastayım haftaya gidelim dedim eşime. Yarına toparlarsın yarın gidelim dedi. Yarınada annem gelebiliriz demişti bayadır görüşmüyoruz. Bende dedim yarın annemler gelebilir. Onlar zaten erken kalkıyor pazar gelsinler dedi eşim.

Devamı ekte.

Sonra bende dedim kayınvalideme sabaha kadar çocuk öksürüyor onu duyan yok. İyi diyim ben o zaman oğluma yatmasın. Ben öyle mi dedim dedim canı sıkılıyordur napsın haftasonuda gezmek istiyordur dedi.

Ben şimdi ne yapayım İnan’ın o kadar yoruldum ki eşim çok alıngan, sürekli kayınvalidelere göre hareket ediyoruz birde ha geldiler ha gidecekler. Bu evde de durmak istemiyorum zorla duruyorum resmen ne bi park ne bişey. Kenar mahalle. Kafayı yiyeceğim
Ama eşime göre daha duracağız bu evde. Bu arada eşimin maaşı gayet iyi ama kendis oturmak istiyor burada annesi babası gönül koyar aman

Eklentiler

• 2C88CCE6-404F-4AB9-82CC-D460B26F1310.jpeg
    2C88CCE6-404F-4AB9-82CC-D460B26F1310.jpeg
    36 KB · Görüntüleme: 450
  • 51DD383A-8EBA-447F-A2B4-9258310962FA.jpeg
    51DD383A-8EBA-447F-A2B4-9258310962FA.jpeg
    28,3 KB · Görüntüleme: 441
Eşinin heves edip arkadasına gitme isteğini ve sonrasında ki gidip gitmeme tartısmanızı nasıl kaynana bağladın?

Cok ciddi yataklık bir hastalık değil ayakta atlatılacak bir rahatsızlıksa ben eşimi kırmaz. Sonucta bu hastalıklar herkeste var ama millet işini gücünü aksatmadan gidiyor. Annenleride pazar cagırabilirdin. Ben seni haksız buldum

Son düzenleme:
kızlar selam

Çok fena hastayım, sanırım bebeğimde biraz hasta öksürüyor.

Kvdem burada 2 haftadır ( normalde başka ilçedirler ) sabah onun katında kahvaltı yapıyorduk. Eşim mesaj attı iş yerinden arkadaşı bugün veya yarın bize gelin demiş. Bende hastayım haftaya gidelim dedim eşime. Yarına toparlarsın yarın gidelim dedi. Yarınada annem gelebiliriz demişti bayadır görüşmüyoruz. Bende dedim yarın annemler gelebilir. Onlar zaten erken kalkıyor pazar gelsinler dedi eşim.

Devamı ekte.

Sonra bende dedim kayınvalideme sabaha kadar çocuk öksürüyor onu duyan yok. İyi diyim ben o zaman oğluma yatmasın. Ben öyle mi dedim dedim canı sıkılıyordur napsın haftasonuda gezmek istiyordur dedi.

Ben şimdi ne yapayım İnan’ın o kadar yoruldum ki eşim çok alıngan, sürekli kayınvalidelere göre hareket ediyoruz birde ha geldiler ha gidecekler. Bu evde de durmak istemiyorum zorla duruyorum resmen ne bi park ne bişey. Kenar mahalle. Kafayı yiyeceğim
Ama eşime göre daha duracağız bu evde. Bu arada eşimin maaşı gayet iyi ama kendis oturmak istiyor burada annesi babası gönül koyar aman
Geçmiş olsun madem çok hastasınız hem siz hem çocuğunuz ne annenizi çağırın nede misafirliğe gidin,eşinize misafirliğe gidersek orada ki insanlara da bulaşır hem bizim için hem onlar için iyi olmaz deyin.

Hiçbirşey anlaşılmıyor.
Görüntülere ne gerek var?
Anlaşılmıyorki zaten?
Hiçbişey anlamaz halimle sizi haksız buldum sanki...

tartismanizda kim haklidir bilemem ama senin konuyu kayinvalidene anlatman gereksiz olmus. kadin da zaten sizi guzel bozmus, hakli da ustelik:)

Arkadaşına gitmek istemiş, annenler pazar gelsin demiş fikrini söylemiş. Siz hemen tabi benim hakkım yok bir şeye deyip tartışma ortamı yaratmışsınız. Hasta iseniz gitmek istemeyebilirsiniz ama bunu tartışmaya dönüştüren sizsiniz bence.

Ya ben cidden konulari anlamiyorum diyetteyim diye mi oluyor.

Edit:

Eşim mesaj attı iş yerinden arkadaşı bugün veya yarın bize gelin demiş. Bende hastayım haftaya gidelim dedim eşime. Yarına toparlarsın yarın gidelim dedi. Yarınada annem gelebiliriz demişti bayadır görüşmüyoruz. Bende dedim yarın annemler gelebilir. Onlar zaten erken kalkıyor pazar gelsinler dedi eşim.

Asil olan su kisim. Cocugunuz hasta iken kimseyi cagirmayin mumkunse.

Anneniz de gelmesin. Herkes iyilessin misafiri sonra cagirirsiniz.

Konuyu buyutmeye gerek yok. Hastalik biraz hassaslastirmis sizi hepsi bu.

hastaysan ne size kimse gelsin ne siz gidin. gelcek olan annem babamda olsa hastayken çekemem yatmak isterim. eşin kötü bişey dememiş pazar gelsinler demiş. sen hastasın diyemi yoksa annenler gelcek diyemi gitmek istemiyosun.

Gecmis olsun
Kaynananiz haksiz
Esiniz de haksiz
Su erkek milletinin ev gezmesi merakindan da nefret ediyorum yaaa gune giden teyze modunda. Insan der ki esim hasta evde olalim elaleme bulastirmayalim vs vs

Önceden planlanmış bile olsa hasta çocukla ev gezmesine gitmem,aynı halde hasta birisinin evime gelmesinden hoslanmam.Hayatta sadece kendisini düşünen insanları sevmiyorum.Karsimdakinin iki gün dinlenerek atlatabilecegi grip benim cocugumun haftalarca tedavi görmesine yol açıyor.

Ben eşinizle ve kv nizle olan dialoguzda bir sıkıntı göremedim ama ben mi çok iyi niyetliyim yoksa konuyu mu anlayamadim bilemedim. Çok mu hassasınız ne?

Back
X