- 14 Aralık 2010
- 1.029
- 327
1.GÜN SABAH
2 DİLİM PEYNİR YADA 1 YUMURTA 1 DİLİM PEYNİR DEĞİŞİMLİ OLARAK UYGULANACAK.
TABİKİ ŞEKERSİZ... İNANIN 10 GÜNDE AĞZINIZ ALIŞIYOR.
2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ VEYA ÇAVDAR EKMEĞİ BANU HANIM BEYAZ EKMEK DESEDE BEN ESMER EKMEK TERCİH EDİYORUM.
SÖĞÜŞ DOMATES SALATALIK BİBER HERHANGİ BİR MİKTAR SINIRLAMASI YOK.
PAZARDAN TAZE TAZE ALIP İYİCE YIKADIKTAN SONRA BÜYÜKÇE BİR TUPPER İÇERİSİNDE ELİMİN HEMEN ALTINDA HER AN BULUNMASI GEREKLİ.... MAYDONOZ NANE TERE VS. TOK TUTTUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.
ÖĞLE:
2 DİLİM ESMER EKMEK
8 YEMEK KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİsöğüş cherry domates 2 tane
maydonoz nane tere
Amaç öğlen sebze yemeği akşam et-tavuk-balık olmalı öğünlerde değişimli olarak uygulanacak. Öğleden önce ara öğünümü öğleden sonraya saklıyorum çünkü şimdi spor zamanı... Öğle araları spor yapacaksam gitmeden enerji depolamam gerekiyor bu sebeple öğle yemeğini öne çekiyorum.. Öğleden önceki ara öğünümü öğleden sonraki ara öğünlere dağıtıyorum. Ben sebze yemeği olarak kereviz ıspanak pırasa tercih ediyorum malum kış ayları... Birde öğünlerin yanında yeşillik söğüş domates vs. yerine yağsız salata da tercih edilebilir.
spordan bir buçuk saat sonra;
şekersiz nescafe+2 tane etiform limonlu bisküvi
SPOR: 44 DK YÜRÜYÜŞ
1,5 DK COOL DOWN
2 DİLİM PEYNİR YADA 1 YUMURTA 1 DİLİM PEYNİR DEĞİŞİMLİ OLARAK UYGULANACAK.
TABİKİ ŞEKERSİZ... İNANIN 10 GÜNDE AĞZINIZ ALIŞIYOR.
2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ VEYA ÇAVDAR EKMEĞİ BANU HANIM BEYAZ EKMEK DESEDE BEN ESMER EKMEK TERCİH EDİYORUM.
SÖĞÜŞ DOMATES SALATALIK BİBER HERHANGİ BİR MİKTAR SINIRLAMASI YOK.
PAZARDAN TAZE TAZE ALIP İYİCE YIKADIKTAN SONRA BÜYÜKÇE BİR TUPPER İÇERİSİNDE ELİMİN HEMEN ALTINDA HER AN BULUNMASI GEREKLİ.... MAYDONOZ NANE TERE VS. TOK TUTTUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.
ÖĞLE:
2 DİLİM ESMER EKMEK
8 YEMEK KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİsöğüş cherry domates 2 tane
maydonoz nane tere
Amaç öğlen sebze yemeği akşam et-tavuk-balık olmalı öğünlerde değişimli olarak uygulanacak. Öğleden önce ara öğünümü öğleden sonraya saklıyorum çünkü şimdi spor zamanı... Öğle araları spor yapacaksam gitmeden enerji depolamam gerekiyor bu sebeple öğle yemeğini öne çekiyorum.. Öğleden önceki ara öğünümü öğleden sonraki ara öğünlere dağıtıyorum. Ben sebze yemeği olarak kereviz ıspanak pırasa tercih ediyorum malum kış ayları... Birde öğünlerin yanında yeşillik söğüş domates vs. yerine yağsız salata da tercih edilebilir.
spordan bir buçuk saat sonra;
şekersiz nescafe+2 tane etiform limonlu bisküvi
SPOR: 44 DK YÜRÜYÜŞ
1,5 DK COOL DOWN