hahhahah kız buradamısın eşine telefon açacam arzu k.k da diye hahhahah tamam yazdım bakalım görürüse yazar fiyatta anlaşamadılar Ercan beyle Aykut beyle anlaştılar bakalım kısmet bu işler umarım memnun kalır bizdenOldu oldu :))) Artık memnuniyetini yada memnuniyetsizliğini kendi yazar
Karin germe olmadi memelerdede boy farki var ve gIden iki arakadasimda ayni oldu
Ehehehhhhhahhahah kız buradamısın eşine telefon açacam arzu k.k da diye hahhahah tamam yazdım bakalım görürüse yazar fiyatta anlaşamadılar Ercan beyle Aykut beyle anlaştılar bakalım kısmet bu işler umarım memnun kalır bizdenemru da bişey oldu ama ne hatırlamıyorum yüze bişeydi yada dudağa :)Aykut beye
EhehehhhhBana bak,beni ispiyonlama valla küserim
Slm, bende Aykut Mısırlıoğlu karar verdim . Senin sonuçlardan memnunmusun . Doktor nasıl birisi . Hakkında iyi şeyler okudum ama Almanya'da olduğum için bire bir görüşme yapmadım kendisi ile tr de . Bu bakımdanda kafam karışık biraz.
Bunları derkenbir düşünüm hele ay yok ispiyonlamam bunları hahhahhaha kalçanı da güle güle kullan abartısız büyüklük olmuş jelo beğendi
Valla canim msjma bile cvp atmadi artik bende vazgectim bu olaydan belki bi kacsene sonra komple yeniden olurum.ama suan biraz ara vermek istiyorum.
hahhahhaha ahhahah deli ya güldüm hahhaha kız yok hahhaha ay güldümBunları derkenBaşka şeyler olabilir ama bunu değil gibi oldu bu
Teşekkür ederim tatlım,beğenmene sevindimAbartı olmadığı sürece herşey güzeldir
Allah hepimizi gülmekten ayırmasın canım :))) Heleki böyle kötü günler yaşadığımız zamanlardahahhahhaha ahhahah deli ya güldüm hahhaha kız yok hahhaha ay güldüm
Valla ben beğendim kocaman olur dediydim ama değil kıvamında :))))
Allah hepimizi gülmekten ayırmasın canım :))) Heleki böyle kötü günler yaşadığımız zamanlarda
Değil kocaman değil,benim popo var görünümlü ama içi boş tu. 425 ne demek,onla bile bu kadar oldu İşte
Kim memnun değil Aykut beyden ? Benim yazacak imkanım olmadı . Yoldayım diye .
Pardon hatları karıştırdın herhalde tatlım.dudağa yüze bişeyhahhahah kız buradamısın eşine telefon açacam arzu k.k da diye hahhahah tamam yazdım bakalım görürüse yazar fiyatta anlaşamadılar Ercan beyle Aykut beyle anlaştılar bakalım kısmet bu işler umarım memnun kalır bizdenemru da bişey oldu ama ne hatırlamıyorum yüze bişeydi yada dudağa :)Aykut beye
ahhahhaha pardonPardon hatları karıştırdın herhalde tatlım.dudağa yüze bişey??Aykut beyi şahsen tanımıyorum.isim olarak biliyorum bende sadece.
yok siz olmuşsunuz ameliyat kime oldunuz memnunmusunuz ?Kim memnun değil Aykut beyden ? Benim yazacak imkanım olmadı . Yoldayım diye .
Aykut mısırlıoğluna oldum ben . Memeden memnunum aslında . Birde göz kapağı ameliyatım vardı benim . Sol düzgün görünüyor ama sağdan çok emin değilim . Şişlikler geçince daha net belli olur diye düşünüyorum . Doktor iyi gibi ama kafama takılan bazı şeyler var .yok siz olmuşsunuz ameliyat kime oldunuz memnunmusunuz ?
Çok geçmiş olsun göz kapağı ve bir kaç işlemim var şubat ayının ilk haftaları nasıl peki izi durumun?Aykut mısırlıoğluna oldum ben . Memeden memnunum aslında . Birde göz kapağı ameliyatım vardı benim . Sol düzgün görünüyor ama sağdan çok emin değilim . Şişlikler geçince daha net belli olur diye düşünüyorum . Doktor iyi gibi ama kafama takılan bazı şeyler var .
Sol tarafım şu an iyi gibi . Buğün iz giderici bir kreme başlayacağım . Memelerde gayet iyi durumda . Benim doktorum kesinlikle masaj yapma dedi . Sadece parmakların ile top tutar gibi yap bırak dedi. Bazı arkadaşlardan kantoran yağı iyi geliyor sızısını alıyor dediler. Kesinlikle en az 3-4 hafta sonra başka , daha erken olursa enfeksiyon kapma riskin olabilir dedi.Çok geçmiş olsun göz kapağı ve bir kaç işlemim var şubat ayının ilk haftaları nasıl peki izi durumun?
Bende kantaron yağını karnıma bir ayda Sonra sürmeye başlamıştım . Öncesi muhakkak zararlı olabilir.Sol tarafım şu an iyi gibi . Buğün iz giderici bir kreme başlayacağım . Memelerde gayet iyi durumda . Benim doktorum kesinlikle masaj yapma dedi . Sadece parmakların ile top tutar gibi yap bırak dedi. Bazı arkadaşlardan kantoran yağı iyi geliyor sızısını alıyor dediler. Kesinlikle en az 3-4 hafta sonra başka , daha erken olursa enfeksiyon kapma riskin olabilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?